bazár, predaj, inzercia, predám

prenajom kontajnerov

Kategória: Preprava a sťahovanie

prenajom kontajnerov, dovoz dreva, zeminy, strkopiesky . . .
prenajom kontajnerov
Podobné inzeráty
Kontajnerova preprava a prenájom kontajnerov
Ponukam služby prenajmu ABROLL kontajnerov 30m3 lisovacich kontajnerov a hakových kontajnerov 10m3. Ponúkam Služby v preprave kontajnerov Abroll odvoz odpadu ,drevnej stiepky, pilin. Auto s prívesom vezmem 2 kontajnery naraz. Prace s hydraulickou rukou . Nakladna cestna doprava s kamionom a navesom walkingfloor. Ceny podla dohody. Kontaktujte ma emailom a rád urobím ponuku.
Preprava, prenájom kontajnerov
Ponúkame prepravu hákovým nosičom kontajnerov do 7t, prenájom kontajnerov objemu 12 m3 10m3 8m3 prepravu strojov, polnohospodárských strojov a sypkých materiálov. Likvidácia odpadu a to stavebného odpadu- tehla , betón, dlažba, Záhradného odpadu- drevo, Ponúkáme dovoz sypkých materiálov ako štrk, piesok, makadám a zeminy.
Odvoz odpadu kontajnermi - Prenajom kontajnerov
PONÚKAME ODVOZ A LIKVIDÁCIU ODPADU KONTAJNERMI, PRENÁJOM VEĽKOOBJEMOVÝCH,VEĽKOKAPACITNÝCH KONTAJNEROV Máme k dispozícii:otvorený kontajner,kontajner so sklopnym čelom pre ľahšiu nákladku STAVEBNÝ ODPAD: stavebná suť,betón,tehly,hlina,kamene,dlažby, sadrokartón,stará strešná krytina,obkladačky a iné... ZÁHRADNÝ BIO ODPAD:konáre, lístie, časti stromov, kríkov, porastov ,tráva, listy, konáre, drevo a pod. VEĽKOOBJEMOVÝ ODPAD:z bytov,domov,pivníc,záhrad,garáži,poval,odvoz starého nábytku Zapocicanie kontajneru, kontajnerov,kontajner na odpad Odvoz odpadu Pristavenie kontajnera na vami určené miesto DOVOZ:štrkov,pieskov,makadamu,zeminy..
ODVOZ ODPADU- PRENÁJOM KONTAJNEROV
PONÚKAME ODVOZ A LIKVIDÁCIU ODPADU KONTAJNERMI, PRENÁJOM VEĽKOOBJEMOVÝCH,VEĽKOKAPACITNÝCH KONTAJNEROV Máme k dispozícii:otvorený kontajner,kontajner so sklopnym čelom pre ľahšiu nákladku STAVEBNÝ ODPAD: stavebná suť,betón,tehly,hlina,kamene,dlažby, sadrokartón,stará strešná krytina,obkladačky a iné... ZÁHRADNÝ BIO ODPAD:konáre, lístie, časti stromov, kríkov, porastov ,tráva, listy, konáre, drevo a pod. VEĽKOOBJEMOVÝ ODPAD:z bytov,domov,pivníc,záhrad,garáži,poval,odvoz starého nábytku Zapocicanie kontajneru, kontajnerov,kontajner na odpad Odvoz odpadu Pristavenie kontajnera na vami určené miesto DOVOZ:štrkov,pieskov,makadamu,zeminy.. VOLAŤ NONSTOP PRACUJEME AJ CEZ VÍKEND!
Prenajom kontajnerov, Zemné práce, autodoprava
Ponukam zemne prace , kompletna realizacia IS vratane potrebnej dokumentacie, povoleni a materialu (voda, plyn, elektrina a odpad, ČOV), ponukame dopravu autom Mercedes Atego nosic kontajnerov (preprava sypkych materialov, stavebnych strojov, traktorov atd.), predaj strkov, pieskov, sucheho betonu a kameniva vsetkych frakcii, vyvoz stavebneho, komunalneho a zahradneho odpadu, hliny, prenajom sutovych kontajnerov, viac info po tel. alebo na
Prenajom kontajneru - Odvoz odpadu
PONÚKAME ODVOZ, LIKVIDÁCIU A PREPRAVU ODPADOV: STAVEBNÝ ODPAD- stavebná suť,betón,tehly,hlina,kamene,dlažby, sadrokartón,stará strešná krytina a iné... ZÁHRADNÝ - BIO ODPAD- konáre, lístie, časti stromov, kríkov, porastov a pod. KOMUNÁLNY ODPAD - Veľkoobjemný odpad z bytov,domov,pivníc,záhrad,garáži,poval,spoloč enských priestorov,odvoz starého nábytku,skríň,valand,suťe po prerábkach bytov. Odvoz bordelu kontejnermy 5m3,7m3 Prenajom odpadovych kontajnerov. Odvoz likvidácia odpadu. Stavebny odpad,zmiesany odpad Zapocicanie kontajneru, kontajnerov kontajnerou pristavime kam bude treba rychla a jednoducha likvidacia odpadu Pristavenie kontajnera na vami určené miesto Prenajom veľkokapacitného kontajneru kontajnera Odvoz odpadu kontajnerové preprava doprava DOVOZ- štrkov,pieskov,makadamu,zeminy a pod. Sypkych materialov,sypkeho staci zavolat a dohodnut sa volat