bazár, predaj, inzercia, predám

Prenájom obchodných priestorov v centre mesta Komárno

Kategória: Obchodné priestory

SUPER ponuka na zriadenie vlastného podnikania - obchodu !!! V CENTRE MESTA - PROMENADA !!!

Máš plné zuby zo svojho pracovného pomeru ? Chceš sa osamostatniť ? Tak je tu príležitosť pre teba !!!

Splň si svoje sny, lebo nikto ti ich nesplní !!! Ty jediný môžeš !!!

Henrieta Nemšovská - KN Reality Vám ponúka na prenájom obchodný priestor v centre mesta Komárno. Obchodný priestor sa nachádza na promenáde, vstup priamo z ulice. Zastavaná plocha je 274m2 z toho úžitková plocha 204m2. Priestor je napojený na všetky inžinierske siete. Okná sú drevené, podlaha je dlažba. Kúrenie je ústredné+ klimatizácia.

Priestor pozostáva z obchodného priestoru, soc. miestnosť, toaleta.
Ponuka najideálnejšia pre obchod s ošatením, nakoľko v minulosti fungovala v tejto oblasti a zariadenie aj momentálne je uložené v budove ( regály atd).

Informovať sa môžete na tel.č.
Rada Vás zavediem na obhliadku priestoru !!!

Teším sa na Vás !!!
Obytná plocha: 204m²
Celková rozloha: 274m²
Úžitková plocha: 204m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: čiastočne prerobený
Odvoz odpadu: áno
Voda: neuvedené
El. napätie: 230V
Plyn: áno
Zariadenie: čiastočne
Klimatizácia: áno
Okná: drevené
Prenájom obchodných priestorov v centre mesta Komárno
Podobné inzeráty
Obchodné, kancelárske a priestory pre bar-gastro, v srdci BJ
Prenájom obchodných, kancelárskych priestorov a priestoru pre gastro, bar v srdci Bardejova. Ponúkame na prenájom obchodné, kancelárske priestory a taktiež priestory vhodné pre gastro prevádzku respektíve bar v absolútnom centre Bardejova na Radničnom námestí. Obchodný priestor. Exkluzívne obchodné priestory priamo v centre Bardejova – Radničné námestie, prízemie – 200 m2. Vlastník exkluzívnych obchodných priestorov hľadá partnera/nájomcu na dlhodobý prenájom obchodných priestorov. Obchodné priestory sa nachádzajú v historickej budove na najfrekventovanejšej časti centra Bardejova. Vstup do priestorov je priamo z ulice. Celkovú plochu ponúkaných priestorov o rozlohe cca 200 m2 je možné rozšíriť o ďalších cca 120 m2. Možnosť vytvorenia veľkého otvoreného priestoru tzv. open space. Budova je v dobrom technickom stave. V ponúkaných priestoroch je možné vybudovať samostatné meranie jednotlivých médií. Budova má vlastnú kotolňu, plynová prípojka, pripojenie na internet, výťah ... Možnosť využitia priestoru napríklad ako obchodný priestor, finančné centrum, klientské centrum, reprezentatívne kancelárie, showroom, gastro prevádzaka ... V priestoroch sídlila banka. Kancelárie. Kancelárie - TOP poloha v centre Bardejova, Radničné námestie. Ponúkame na prenájom reprezentatívne kancelárske priestory v historickej budove v absolútnom centre Bardejova, Radničné námestie. Kancelárie sa nachádzajú na prízemí a 1 poschodí, v budove je výťah. Rozloha kancelárií od 16 do 50 m2 s možnosťou prenajatia viacerých kancelárií. Možnosť prenajatia priechodných kancelárií rôznych rozmerov, čo zabezpečuje vysokú variabilitu pri výbere vyhovujúcich priestorov. Budova má reprezentatívny charakter. V priestoroch sídlila banka. Bar - gastro. Priestory pre bar, reštauráciu, kaviareň, Radničné nám. BJ - 184 m2. Ponúkame na prenájom priestory o rozlohe 184 m2 v absolútnom centre Bardejova na Radničnom námestí. Priestory sú v dobrom technickom stave. Jedná sa o polosuterénne priestory /denné svetlo/. Výborná lokalizácia na frekventovanom mieste. V minulosti sa v priestoroch nachádzal vyhľadávaný pub. V danom priestore je vybudované kompletné zázemie pre daný predmet podnikania, čo značne urýchľuje a uľahčuje otvorenie prevádzky. Priestory disponujú kuchyňou, čo umožňuje využívať priestor aj ako gastro prevádzku. Možnosť využitia aj pre iný predmet činnosti. Cena prenájmu dohodou /výhodné ceny/.
Prenájom priestorov Senica
Spoločnosť Sekov, s.r.o. ponúka na prenájom výrobné, skladové, kancelárske a garážové priestory v meste Senica. 1. Prenájom výrobných/skladových priestorov podlaha: liaty betón žeriav: nie vykurovanie: vlastné – plynové a na drevnú štiepku vstup: 2 brány (šírka 4,3 m, výška 4,0 m) voda: toalety, kanalizácia, vodovod energie: 220V a 400V so samostatným elektromerom prípojka na plyn plocha: 650m2 (500m2 zateplená časť a 150 m2 nezateplená) cena: od 3,3 eur / m2 – možnosť zvýhodnenej ceny pri investícii do prenajatých priestorov 2. Prenájom skladových/výrobných priestorov podlaha: liaty betón žeriav: portálový s nosnosťou 5 ton vykurovanie: nie, možnosť doplnenia osvetlenie: stropné vstup: dvojkrídlová kovová brána (šírka 5,1 m, výška 4,3 m) energie: 220V a 400V so samostatným elektromerom prípojka na plyn plocha: 550 m2 cena: od 2,8 eur / m2 (za mesiac bez DPH) – možnosť zvýhodnenej ceny pri investícii do prenajatých priestorov 3. Prenájom kancelárskych priestorov plocha: od 16 do 600 m2 elektrina: 220V vykurovanie: plynové, spoločné voda: áno toalety: spoločné vybavenie: bez vybavenia cena: od 4 eur / m2 – možnosť zvýhodnenej ceny pri investícii do prenajatých priestorov 4. Prenájom – bývalé fitness centrum podlaha: keramická dlažba klimatizácia: áno vykurovanie: vlastný plynový kotol a radiátory plyn: áno, vlastný plynomer voda: 2x sociálne zariadenia, 2x sprchy, kuchynka. Vlastný vodomer. elektrina: 220V, vlastný elektromer plocha: 150 m2 + možnosť parkovania cena: od 3,5 eur / m2 (mesiac bez DPH) – možnosť zvýhodnenej ceny pri investícii do prenajatých priestorov 5. Prenájom parkovacích miest (aj nákladné vozidlá) povrch: makadam (štrková spevnená plocha) parkovacie miesta pre: kamióny, návesy, osobné automobily, autobusy, po dohode aj iná technika zabezpečenie: kamerový systém so záznamom cena: od 1 eur / m2 (za mesiac bez DPH) 6. Prenájom – vhodné aj pre potravinársku výrobu podlaha: dlaždice chladiaci box: áno vykurovanie a voda: áno, samostatný kotol plyn: áno, vlastný plynomer voda: sociálne zariadenia, vlastný vodomer energie: 220V aj 380V plocha: 322 m2 rozdelených do viacerých miestností. Možnosť doplnenia ďalších priestorov pre skladovanie a parkovanie. cena: od 2,9 eur / m2 (za mesiac bez DPH) – možnosť zvýhodnenej ceny pri investícii do prenajatých priestorov Viac fotografií nájdete na tomto linku: V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel.čísle: ,
Predáme polyfunkčný objekt
So súhlasom majiteľa predávame v exkluzívnom zastúpení lukratívnu budovu v centre mesta Sereď. Jedná sa o významnú investičnú príležitosť. Polyfunkčná budova sa nachádza priamo v centre mesta na najfrekventovanejšej ulici, ktorá je hlavnou dopravnou tepnou na trase Nitra Bratislava. Budova sa nachádza priamo pri autobusovej stanici na ktorej sa nachádza značná časť obchodných, kancelárskych a predajných priestorov. Budova sa predáva aj s dlhodobými nájomníkmi ako sú banky, poisťovne, predajne odevov, textilu, kozmetiky, čo je značnou výhodou. V obchodných priestoroch sa nachádzajú nájomcovia, ako mobilný operátor Orange predajňa Bodyfashion, drogéria Tevos, ale aj solárne štúdio alebo pánske kaderníctvo. V blízkosti sa nachádza mestský úrad, gastro prevádzky, kostol, sokolovňa, múzeum a ďaľšie predajne. Predáva sa polovičný podiel prízemia a poschodia polyfunkčnej budovy, ktorej súčasťou je momentálne celkovo šesť obchodných priestorov. Plocha obchodných priestorov je 755 m2. Zastavaná plocha budovy je 507 m2. Všetky priestory majú samostatné meranie energií a plynové kúrenie. S podielom na obchodných priestoroch sa kupuje aj prislúchajúci podiel na pozemku. Polyfunkčná budova je v osobnom vlastníctve majiteľa.Predáva sa polovičný podiel. Cena je stanovená na 620 000 eur.
Prenájom nadštandardných obchodných priestorov s parkovaním
Ponúkame Vám na prenájom obchodné ( komerčné a prevádzkové ) priestory v novostavbe Klingerka na hranici centra a širšieho centra. Jedná sa o výnimočnú stavbu a s vynikajúcou polohou s výborným rýchlym napojením priamo na obchvat, blízko autobusovej stanice či pešej dostupnosti priamo do historického centra. KLINGERKA je polyfunkčný komplex a súčasťou komplexu je 35-poschodová bytová veža, kde sa nachádza 380 bytov a 11-poschodová kancelárska budova hlbšie v areáli čo ponúka široký záber klientov a návštevníkov pre obchodné priestory. Priestory sú vhodné ako obchodné prevádzky, na služby, pobočku banky, bistro či kaviareň, menšie potraviny atď.. Všetky priestory sa nachádzajú na prízemí s výkladmi a priamym vstupom z ulice. Všetky priestory sú vybavené hliníkovými výkladmi a vstupnými dverami, vzduchotechnikou, stropnou klimatizáciou, internetovým pripojením (UPC, T-Com, Orange), vlastnými meračmi energií, každý priestor disponuje soc. zariadením s umývadlom. Priestory sú voľné ihneď. Priestory sú dokončené do kompletného stavu, a to nadštandardná veľkoplošná dlažba, omietky a vymaľované steny, stropná klimatizácia, soc. zariadenie s umývadlom a s dverami. Ku každému priestoru patrí jedno vonkajšie parkovacie státie priamo pred priestorom za rampou. Budova disponuje vonkajším parkoviskom pre návštevníkov obchodných priestorov. Celková plocha obchodných priestorov je 228 m2: OP 02 - 64 m2 OP 04a - 84 m2 Cena za prenájom obchodných priestorov je 39 €/m2/mesiac + energie + DPH. Energie sa účtujú podľa spotreby. V prípade záujmu je možné si prenajať sklad na prízemí garážového stojiska o ploche 19,8 m2 (cena podľa dohody).
Na prenájom priestory v centre mesta, Prešov
Ponúkame vám na prenájom priestory 1 PP v centre mesta na Hlavnej ulici v Prešove s celkovou výmerou 290m2. Vstup do priestorov je z dvora a pozostávajú zo schodiska, chodby, 4 veľkých miestností a sociálnych zariadení pre mužov, ženy a zamestnancov. Cena Cena za prenájom priestorov je 6 €/m2 mesačne bez DPH a energií. Fixné prevádzkové mesačné náklady, ktoré zahŕňajú elektrinu, vodu, kúrenie a správcovstvo, sú 1,70€/m2 bez DPH. Prenajímateľ následne robí vyúčtovanie preplatkov a nedoplatkov na základe reálnej spotreby energií v daných priestoroch. Lokalita: Výhodou priestorov je umiestnenie v centre mesta s frekventovaným pohybom ľudí a veľmi dobrou dostupnosťou. V blízkom dosahu sú ulice Slovenská, Levočská a Sabinovská, kde sa koncentruje veľké množstvo firiem, inštitúcií, úradov a nákupných možností. V blízkosti je zastávka MHD. Autobusy č.: 1, 2, 4, 5, 5D, 7, 8, 11, 12, 14, 15, 18, 20, 21, 22, 24, 27, 28, 29, 32, 36, 39, 41, 45 Tip na využitie Priestory možno využiť nie len na obchod či gastro prevádzku, ale napríklad aj na zriadenie relaxačného centra, v ktorom krásne vyniknú klenbové stropy a nakoľko sa nachádzajú v centre mesta, kde sú v blízkosti aj viaceré športové prevádzky a hotely, vytvára to dobré možnosti získať potenciálnu klientelu práve pre tento druh podnikania. Výhodou týchto priestorov je dobrá dostupnosť a možnosť úprav po vzájomnej dohode s majiteľom. Reštaurácie a kaviarne v blízkosti: LAKUKA franchise - pizzéria PIZZA NA ROHU SAVILERI - rodinná reštaurácia SPAGHETTY LEVIATHAN - zdravý fastfood PIZZA BORSALINO presov. METRO /Metrobar.cafegallery/ WAVE centrum nezávislej kultúry /wave.cnk/ Reštaurácia BAŠTA Občianska vybavenosť v okolí: potraviny - CBA, Milk Agro lekáreň Banky - Slovenská sporiteľňa, OTP banka, Prima banka Fitness - FIT POINT štúdio (), OLYMP, Medicc () pošta skrášľovacie služby (kozmetika, kaderníctvo, manikúra, pedikúra) drogéria butiky Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle - Bc. Kristína Chomová. Cena prenájmu nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s prenájmom.
Prenájom obchodných priestorov v srdci Bardejova.
Exkluzívne obchodné priestory priamo v centre Bardejova – Radničné námestie, prízemie – 200 m2. Vlastník exkluzívnych obchodných priestorov hľadá partnera/nájomcu na dlhodobý prenájom obchodných priestorov. Obchodné priestory sa nachádzajú v historickej budove na najfrekventovanejšej časti centra Bardejova. Vstup do priestorov je priamo z ulice. Celkovú plochu ponúkaných priestorov o rozlohe cca 200 m2 je možné rozšíriť o ďalších cca 120 m2. Možnosť vytvorenia veľkého otvoreného priestoru tzv. open space. Budova je v dobrom technickom stave. V ponúkaných priestoroch je možné vybudovať samostatné meranie jednotlivých médií. Budova má vlastnú kotolňu, plynová prípojka, pripojenie na internet, výťah ... Možnosť využitia priestoru napríklad ako obchodný priestor, finančné centrum, klientské centrum, reprezentatívne kancelárie, showroom, gastro prevádzaka ... V priestoroch sídlila banka. Výhodná cena.