bazár, predaj, inzercia, predám

Prenájom priestorov kantína s kuchyňou, Central pasáž Laurin

Kategória: Hotely, reštaurácie

Ponúkame na prenájom obchodno-prevádzkové priestory  - kantína s kuchyňou o výmere 497,5 m2 v suteréne objektu Central pasáž Laurinská - nám. SNP  v Bratislave - Starom Meste.

Cena nájmu 2 900 €/mesiac + DPH

Cena za energie a služby spojené s nájmom 8 EUR/m2/mesiac zálohovo, vyúčtovanie podľa skutočnej spotreby 2x ročne.

Provízia pre realitnú kanceláriu je vo výške 1-mesačného nájomného. Realitná kancelária zabezpečuje: Obhliadku obchodného priestoru, celkový právny a poradenský servis, vypracovanie zmlúv a zabezpečenie odovzdania obchodného priestoru (vrátane odovzdávacieho protokolu).



Prenájom priestorov kantína s kuchyňou, Central pasáž Laurin
Podobné inzeráty
Prenájom obchodných priestorov v centre obce Dlhé Pole
Realitná kancelária DOM ponúka na prenájom priestory v obci Dlhé Pole. Priestory sa nachádzajú na II.NP nákupného strediska v strede obce, neďaleko ZŠ. Priestory je možné využiť ako reštauráciu, kuchyňu, pohostinstvo, kaviareň, výrobnú prevádzku, sklad, služby, fitness a pod. Priestory pozostávajú z jednej veľkej miestnosti cca 90 m2, dvoch menších samostatných priestorov 49 m2 a 20 m2, dvoch skladových priestorov 18 m2 a 12 m2, 2 x sociálne zariadenie pre zákazníkov + 1 sociálne zariadenie pre personál. Celková výmera je 300 m2. Cena prenájmu: 400 EUR + DPH a energie / mesiac. V prípade záujmu o bližšie informácie alebo obhliadku kontaktujte makléra Karol Klacko na alebo
Reštaurácia na prenájom centrum KE
Ponúkame na prenájom dobovo kompletne zariadený nebytový reštauračný priestor v podzemí meštianskeho domu priamo v centre mesta Košíc. Plocha priestorov: 215m2, kapacita 60 miest na sedenie, sedenie je možné riešiť i v exteriéri. Poschodie: - 1 podlažie Lokalita: centrum mesta v blízkej vzdialenosti od Hlavnej ulice a domu sv. Alžbety, historická budova (meštiansky dom) Popis: Priestor bol zrekonštruovaný pred 10 rokmi, vstup do priestorov po schodoch do podzemia, v hlavnej časti sa nachádza barová časť, za ňou 2 reštauračné miestnosti delené stenou, detský kútik, menší sklad, kuchyňa za barom je vybavená zariadením, sklady na potraviny, WC pre zamestnancov, 2 x WC pre zákazníkov, kotolňa je spoločná. Priestor nemá okná, iba svetlíky. Celý priestor je kompletne zariadený. Pri vstupe sa nachádza výťah na potraviny. Na podlahe sa nachádza dlažba. Priestory sa dajú prevádzkovať ako reštaurácia, pub, bistro prípadne iný podnikateľský zámer. Meštiansky dom má viaceré nebytové priestory , obchody a služby. Budova nemá energetický certifikát. Cena mesačného nájmu 900 Eur(zálohy na médiá odhadom vo výške 500-900Eur bez DPH). Zariadenie a vybavenie kuchyne a reštaurácie prenajímateľ odstúpi novému nájomcovi po dohode. Cenu vybavenia odkonzultujeme po obhliadke priestorov a vybavenia na mieste. V prípade záujmu o prevádzku a viacero informácií k prenájmu: REOS estate, Krkošková tel.:
Prenájom priestorov na námestí v Rožňave
Typ: Gastro priestory Ulica: Námestie Baníkov Obec: Rožňava Ponúkame Vám na prenájom komerčné priestory v Rožňave, na Námestí Baníkov. Úžitková plocha priestoru je 60m2. Priestor je momentálne vhodný ako prevádzka rýchleho občerstvenia. Pozostáva z prezliekarne, WC, výlevky, z dvoch výrobných priestorov, skladovacích priestorov a predajne. Stav objektu: novostavba. Výhody: priestor s priamim vstupom z námestia, blízkosti je autobusová stanica, turisticky vyhľadávané miesta. Cena 0 €/m2/mesiac. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Úžitková plocha: 60 m2 Balkón: nie Zateplený objekt: nie Terasa: nie
PRENÁJOM / PREDAJ: PREVÁDZKOVÝ PRIESTOR 100 M2, CENTRUM, POP
mlm reality Poprad predstavuje jedinečný prevádzkový priestor v centre Popradu, v ktorom sa nachádza novo zariadená úspešná pizzeria. Dostatočne veľký priestor umožňuje rozšíriť predajný sortiment o kebab alebo umiestniť predajný automat a získať tak širšiu klientelu. Pozostáva: • celková rozloha 100 m2, • zázemie tvorí šatňa pre personál, sklad, toalety • možnosť užívať vonkajšiu terasu • kamerový systém • kuchyňa s novým vybavením: Pizza pec dvojposchodová na 6 veľkých alebo 12 malých, miesič a lis na cesto 50cm priemer, Pizza stôl, krájač na šunku, strúhač na mozarellu, šampiňóny, chladničky, mraznička, Roll on na parky (ohrievač na parky pre hot dog), ohrevne závesné lampy 3 ks Podmienky nájmu: • mesačný nájom 2.130,- € bez DPH + energie • dvojmesačná kaucia 4.230,- € + nájomné za aktuálny mesiac 2.130,- € • bezpečnostná záloha za vybavenie prevádzky 8.000,- € Podmienky predaja na vyžiadanie v realitnej kancelárii Zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii nájdete nás v mlm reality na Štefánikovej 4882/8 v Poprade, pasáž bytového domu MEANDER, mlmreality.poprad@ , .
Odstúpenie obchodných priestorov na Hlavnej ulici
Raymann real ponúka odstúpenie obchodných priestorov NAPOLEON MYSTIQUE na Hlavnej ulici osobných a zdravotných dôvodov .Priestory sú rozmerovo cca 200 m2 , sú tam pánske a dámske toalety , kuchyňa vybavená kuchynským zariadením ( sporák , digestor , kuchynský dres ) , sklad , kanceláriia . Nájomné v odstupujúcich priestoroch činí 6 Euro za m2 čo je cca 1200 m2 plus média . Všetko vo vnútri prevádzky ostáva na použitie pre následného nájomcu ako je to na fotkách v popise . Odstúpenie zariadenia je v sume 10500€ (pri čom zariadenie kuchyne a zvyšných priestorov číta 8000€ a vybavenie disko baru činí 2500€)Pri podpise zmluvy sa platí 2X depozit a 1x nájomné a odstú tam výborná občianská vybavenosť,príjemná atmosféra.V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti alebo akýchkoľvek otázok, ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle alebo emailovej adrese irena.raymann@
Prenájom obchodného priestoru na reštauráciu v projekte Blum
Ponúkame vám na prenájom nadštandardný obchodný priestor pripravený na reštauráciu v unikátnom novom projekte Blumental, ktorý je situovaný priamo na Mýtnej ulici v centre mesta. Priestor sa nachádza na prízemí s výkladmi a s priamym vstupom z Mýtnej ulice. Priestor sa skladá z obchodnej jednotky o ploche 325,97 m2, skladu o ploche 29,10 m2 a vonkajšej terasy o ploche 209,30 m2, ktorá je situovaná do dvora v objekte. Obchodná jednotka sa skladá z reštauračného priestoru so zabudovaným barom, kde sú všetky prípojky vody, odpadu, elektriky, ďalej so zázemia, ktoré tvorí kuchyňa so všetkými prípojkami vody, odpadu, plynu, odsávania a vzduchotechniky, soc. zariadenia a sprchy pre zamestnancov, menšieho skladu a zadného východu pre zásobovanie. K priestoru patria aj sociálne zariadenia na chodbe zvlášť pre mužov, ženy a invalidné WC. Priestor má svoje vlastné merače energií. Cena za prenájom obchodnej jednotky je 15,80 €/m2/mesiac + DPH + prevádzkové náklady 4,50 EUR/m2/mesiac + vlastná spotreba energií Cena za prenájom skladu je 7,92 EUR/m2/mesiac + DPH. Cena za prenájom terasy je 4,02 EUR/m2/mesiac + DPH. Priestor sa nachádza v unikátnom modernom projekte Blumental, ktorý sa skladá z rezidenčnej a administratívnej časti čím je vytvorený široký záber klientov ako aj široký záber klientov z blízkeho okolia. Projekt sa nachádza na hranici starého mesta a ponúka aj parkovanie pre verejnosť v podzemnej garáži. Priestor je voľný ihneď.