bazár, predaj, inzercia, predám

Prenájom Vozidla Volkswagen Sharann 4x4 2.0 Tdi

Kategória: Cestovanie

Ponúkam na prenájom vozidlo vw sharann, 7 miestne, 7miest na sedenie,viac info o rezerváciách termínov na čísle

**** ****
****vozidlo dostupné po 13.8****

Cena záleží podla dĺžky prenájmu.



Ponúkame na krátkodobý alebo dlhodobý prenájom sov viacmiestnych vozidiel , 9. miestne auta , 8. miestne a 7. miestne vozidla .
Požičovňa vozidiel NON-STOP

Postačuje vám vodičské oprávnenie skupiny B
Samozrejmosťou je havarijné a zákonné poistenie, asistenčné služby po celej Európe + slovenská ročná diaľničná známka
Vhodné na dovolenky, lyžovačky, rôzne výlety, svadby, pripadne odvoz na letisko v rámci EÚ.
Vozidlo vždy prejde dezinfekciou ozónom a základnou údržbou interiéru a exteriéru


Pomocné slova : požičovňa aút
Prenájom vozidla , preprava osôb , mikrobus , Mulrivan , Caravelle , V class, Trafic , Talento , Vivaro. Párty bus
Prenájom úžitkových vozidiel , požičovňa úžitkových aút .
Prenájom 9.miestne vozidlá
8. miestne vozidlá
7. miestne vozidlá
Prenájom vozidiel
Minibus , prenájom minibus
Požičovňa minibus
Mikrobus prenájom ,
9. miestne vozidla
8. miestne vozidla
viac miestne vozidla
Ťažné zariadenie
Prenájom Vozidla Volkswagen Sharann 4x4 2.0 Tdi
Podobné inzeráty
Ponúkam Letiskový transfer  - preprava osôb 24/7
✨Dobrý deň✨ Ponúkam 24/7 komfortné letiskové transfery z Košíc a okolia. - Osobné vozidlo VW Tiguan R-line 4x4 - automat (4-miestne). Škoda Octavia automat (4-miestne), Kia Sportage 4x4 automat ( 4miestne) a iné... Radi zrealizujeme pre vás služobné cesty, svadobný servis, preprava osôb pre rôzne príležitosti, prenájom vozidla s vodičom. Poskytujeme prepravu nie len na Budapesť ale aj na okolité Letiská - Praha, Bratislava, Krakow, Viedeň... PRENÁJOM VOZIDLA S VODIČOM ( Belgicko, Nemecko Holandsko) Čaká Vás náročný deň, kedy sa potrebujete rýchlo a spoľahlivo prepravovať z miesta na miesto bez straty času parkovaním či čakaním na taxíky? Prenajmite si naše vozidlo spolu s vodičom a využite svoj čas efektívne. Cena každej služby záleži od potreby klienta. Cena bude ušita na mieru ! VOLAŤ NONSTOP (ak neberiem, poprosím zanechať sms, zavolám späť)
Obytná dodávka na prenájom
ZĽAVA 20% z cenníkových cien - jún, júl 2023 Ponúkame na prenájom novú obytnú dodávku (campervan) Volkswagen California T6.1 v plnej výbave s kuchynkou a výklopnou strechou. V cene kempingová výbava + nosič na bicykle. Viac info na: Model: VW California Coast T6.1, r.v. 2021 Autovýbava: DSG prevodovka, Android Auto, Lane Assist, Adaptívny Tempomat,antikolízna brzda Parkovacie senzory, Cúvacia kamera, Komfort a spánok: 2x 230V zásuvka Nezávislé kúrenie 2 komfortné postele (4 miesta na spanie) Strešný stan s panoramatickým výhľadom Otočné kreslá Kempingová výbava: Kempingový stôl, Kempingové stoličky (2ks + 2ks detské), Markíza Kuchynka: Sklápací stôl, Drez s tečúcou vodou (30L nádrž), Plynový varič, Chladnička Extra výbava: Nosič na bicykle, športové vybavenie, Predlžovací kábel 25m, Sprcha Ceny: aktuálny cenník na možnosť platby v eurách, sme plátci DPH, prenájom jún,júl 2023 zľava 20% (karavan, caravan, obytny prives, autokaravan, volkswagen, california, vw, westfalia, pozicovna, prenajom, obytna dodavka, coast)
Prenájom autokaravanu menom Oskar
Prenajmi si Fiat ducato Traveller Knaus a zaži dobrodružstvo a romantiku v prírode flexibilne a slobodne. Oskar je vhodný pre 6 osôb na sedenie a na spanie pre 5 dospelých ľudí máme odskúšané. Na riadenie tohto obytného karavanu postačuje vodičský preukaz typu „B". Prevodovka: manuálna. Spotreba: cca 10l/100km. Viac info na webe či na telefónnom čísle. Rezervácia v júni a septembri či októbri za 70€/deň + 40€ jednorazový poplatok s minimálnou dobou prenájmu 3 dni. Rezervácia v júli a auguste za 80€/deň + 40€ jednorazový poplatok s minimálnou dobou prenájmu 5 dní. Vratná kaucia 400€. Pri prevzatí a odovzdávaní autokaravanu počas víkendov a sviatkov + 20€ jednorazový poplatok. Rezervácia platí po uhradení 50% zálohy z celkovej ceny prenájmu. Domáci miláčikovia nie sú povolený. Možnosť prikúpiť aj raňajky, obed a večeru na 2-3 dni. Vhodné aj na kempovanie na divoko. Výbava Oskara: solárny panel, chladnička na plyn alebo elektriku, teplá voda, plynové kúrenie, komplet vybavená veľká kuchyňa, sporák, drez, nádrže na pitnú a odpadovú vodu, sprcha a wc, televízor, markíza, kempingové posedenie, nosič na bicykle, zadarmo plne vybavená kúpeľňa s kozmetikou + uteráky + obliečky s perinou a vankúšmi s plachtou Voľné termíny: AUGUST: 31.8. SEPTEMBER: 1.9.-3.9.__12.9.-16.9.__23.9.-30.9 OKTÓBER celý voľný Instagram: vostvorici.na4kolesach Facebook: prenájom autokaravanu Oskara Web: Email: nikolasedmakova@ Autokaravan, karavan, karavan prenájom, prenajom karavan, požičovňa karavanov,
Prenájom karavanov - obytných prívesov
Ponúkame na prenájom nové karavany - obytné prívesy Weinsberg CaraOne a Caracito, markíza, vonkajšie sedenie, nosiče bicyklov, klimatizácia. WC, sprcha, varná doska, kúrenie atď ... - komplet pripravené pre Vaše kempovanie, všetky karavany su nové /r.v.2022/, celková hmotnosť 1100 kg -CaraOne 390QD /1200kg - CaraCito 470 QDK a CaraCito 450 FU, postačuje väčšinou VP sk. B - rok výroby 2022, . Voľné termíny nájdete na alebo info email: ttkaravany@ prípadne telefonicky ******Klikni na ********
Prenájom karavanu, obytný van, prenájom campervanu
Prenajmeme prerobený obytný Van volkswagen transporter t5. Bol prerobený za účelom svadobnej cesty a taktiež primárne pre naše cestovanie. Avšak z dôvodu, aby bol viac využitý, sme sa rozhodli prenajímať ho. Všetko v autíčku je prispôsobené pre čo najlepšie pohodlie. Zariadili sme ho pre nás a pre vás naozaj najútulnejšie ako sme vedeli. Čo vás čaká, ak si náš van požičiate? - Komfortné spanie a preprava pre 2 osoby, - "Kráľovská" posteľ 182 x 140 cm (nie som žiadna korba, preto tá dĺžka), ale spať sa dá aj s nohami trčiacimi z postele, - Nezávislé vykurovanie (Bufík), takže ak vám aj nohy budú trčať, nezamrznú vám, - Odkladacie priestory (3 šuflíky, a niekoľko políc, dve bedničky, odkladací priestor pod posteľou), - Vonkajšia kuchynka (plynová dvojplatnička, hrnce, panvica, plus všetok potrebný kuchynský riad sú samozrejmosťou), - Vonkajšie sedenie (2 rozkladacie stoličky a jeden rozkladací stolík), - Hamaka, - V prípade škaredého počasia, alebo ak ste moc chrumkaví, vnútorné sedenie (plus stolík so scrabble plánom - som totižto scrabble maniak), - Vonkajšia sprcha (v zime je to celkom challenge, ale prežil som to ja, prežiješ aj ty), - 2 nádrže na vodu (1. 20 litrová s kohútikom určená pre bežné používanie, 2. 20 litrová určená najmä na sprchovanie - pre zimomravých malý tip: vodu si môžete ohriať na dvojplatničke, - Redukcia na 220V - Ak potrebujete počas ciest pracovať, respektíve krátiť si chvíle pozeraním netflixu a podobne. (neodporúčame vodičovi za jazdy), - Ak to neodhadnete s využitím batérie auta aj na to máme perfektné riešenie. Silná powerbanka so štartovacími káblami. (odskúšané, naštartovali sme s tým báger). Na vyžiadanie je možné do auta doplniť: - Premietačka. Za mňa úplný gejmčejndžer. Môžete si urobiť letné kino kedykoľvek a kdekoľvek na svete, - Malá chladnička (nie tak malá aby tam nevošlo pár pív, ktoré si vychutnáte po ceste), - Stojan na bicykle, V aute vás vždy bude čakať malý balíček so sladkým prekvapením z nášho bezobalového obchodu v Dolnom Kubíne, Vratný depozit 300 eur – Vrátený po kontrole auta, Maximálny počet 300/km za deň. Pri prekročení cena 10 centov/km, V prípade záujmu ma kontaktujte: mail: langpeter16@ telefon: Cena v sezóne, 1. Máj až 30. September (minimálny počet dní 5 dní) 1-7 dní - 69 eur/deň 8-14 dní - 64 eur/deň 15 a viac dní - 60 eur/deň 30 a viac dní - cena dohodou. Cena mimo sezóny, 1. Október až 30. Apríl (bez minimálneho počtu dní ) 1-7 dní - 59 eur/deň 8-14 dní - 54 eur/deň 15 a viac dní - 50 eur/deň 30 a viac dní - cena dohodou.
Letiskové transfery - letiskové TAXI - preprava osôb
ponúkame 24/7 komfortné letiskové transfery z BA - osobné vozidlá/ VAN 6+1, radi zrealizujeme pre vás služobné cesty, svadobný servis, preprava osôb pre rôzne príležitosti, prenájom vozidla s vodičom na firemné akcie, expresné kuriérske služby, VIP Shuttle. Poskytujeme prepravu nie len na Schwechat ale aj na okolité Letiská - Budapešť, Praha... Platba hotovosť, kartou či na faktúru je samozrejmosť. Parkujeme pri letisku BA - M.R. Štefánika. Viac informácií na info@, Dispečing 24/7: .