bazár, predaj, inzercia, predám

Prenosný dres na vodu

Kategória: Kemping

čierny prenosný dvoj-dres medený antibakteriálnym bez použitia nastaviteľný,osobne,...
Prenosný dres na vodu
Podobné inzeráty
Hydrobag Salomon 1,5l a 2l vak na vodu
Nový. Jedna hadička a 2 vaky na vodu s objemom 1,5l a 2l. Univerzálny vak na vodu Salomon má objem 1,5 a 2 litre. Je vybavený štandardnou hadicou (90 cm) a systémom plug'n'play, ktorý umožňuje odpojiť hadicu od vaku, aj keď je plný. Bez PVC, bez ftalátov (PAE). Izolovaná hadica a zásobník pomôžu udržať vodu v tekutej forme po celý deň. Zásobník je kompatibilný so všetkými hydratačnými vakmi Salomon, ako aj s mnohými ďalšími značkami. Hadicu je možné skrátiť a prispôsobiť vlastným nastaveniam. Ventil sa aktivuje jednoduchým zahryznutím. Správna a kvalitná hydratácia by mala byť súčasťou každého batohu pri každom športe. Hydratácia v zime: vďaka izolovanej hadici a zásobníku zostane voda v tekutej forme Pohodlie na cestách: mäkký a flexibilný zásobník Jednoduché pitie: vďaka mrazuvzdornému uzáveru a mäkkému ventilu bez kvapkania môžete piť rýchlejšie pri akejkoľvek teplote
Plynový varič prenosný
V ponuke mam na predaj úplne novy nepoužitý prenosný varič s možnosťou dokúpenia aj plynovej náplne za 4 eur. S prenosným varičom bude každá cesta a dovolenka o mnoho príjemnejšia. Budete si môcť pripraviť obľúbené jedlo, a to v podstate kdekoľvek. Nech ste už zrovna uprostred lesov, alebo v kempe pri mori. Tento skvelý plynový varič by však nemal chýbať nikomu, kto často jazdí mimo domov na kempy, ryby, trampovanie a za zábavou kamkoľvek. Tento kovový varič je vhodný nie len pod stan, pri kempovaní a rybárčení, ale iste ho využijete i ako rezervu v prípade výpadku elektrického prúdu. Varič je uložený v plastovom cestovnom kufríku. Má piezo-elektrickú iskru, takže nie je treba zapaľovača ani zápaliek. Stačí len otočiť regulačným kolieskom až do konca. Kazety sa zasúvajú po pravé strane pod plechový kryt, kde je zaistená proti vypadnutiu.
Prenosný plynový varič
Predám prenosný plynový varič,len osobný odber.
Prenosný plynový varič ARISE TD-9369
Predám tento nový prenosný plynový varič ARISE TD-9369. S kufríkom. Na propán-butánové fľaše (viď. foto). Pri kúpe variča jedna fľaša zdarma. Možnosť dokúpiť k baleniu jednu fľašu za 2€.
Kuchyňa do dodavky
Predám vostavbovú kuchyňu vhodnú do dodávky rozmerov:šírka 1200 mm,hlbka 740 mm,vyška 340 mm,vsadeny vyberatelny dres,nadrz na vodu cca 9 litrov ,vodovodná bateria na 12 voltov,plynovy varič na kartuše
Stan značky MIL - TEC
Predám ľahký a pevný stan s predsieňou pre jednu osobu. Stan zaujímavej konštrukcie s celkovou hmotnosťou iba 2,6kg je ideálnym riešením pre rybačky, poľovačky a iné aktivity v prírode. Výhody: Vodný stĺpec: 1000mm Moskytiéra (sieť proti hmyzu) 2 vetracie otvory Predsieň Podlepené švy Laminátová konštrukcia Materiál: 100% polyester Čo je to vodný stĺpec? Vodný stĺpec sa udáva v mm / cm2 čo znamená, že ak by ste 1 cm2 položili stĺpec vody, ktorý by siahal do výšky 2000mm, tak by materiál stále nemal prepúšťať vodu. Ak by ste hranicu prekročili a naplnili stĺpec do výšky napríklad 2500mm je možné, že materiál už vodu bude prepúšťať. Rozmery rozloženého stanu: 240 x 135 x 85cm Rozmery balenia: 53 x 15 x 12cm Materiál kolíkov: laminát + polyester Hmotnosť: 2600g Použitie: Turistika, kemping, opekačky, rybačky a podobne. Výhody: Výrobca Mil-Tec, odolný voči vode - vodný stĺpec 1000mm Farba Coyote Sfarbenie Jednofarebné Vhodné na aktivity Kemping Rybárčenie Vodný stĺpec v mm 1000 Rozmery (cm) 240x135x85 Kompozícia stanu S predsieňou Počet osôb 1 Stan je málo používaný a je, ako nový.