bazár, predaj, inzercia, predám

Prepelice

Kategória: Hydina

Predam prepelice 3,80 e ks tel
Prepelice
Podobné inzeráty
japonské prepelice
Predám japonské prepelice, mäsovo-nosivé, Faraon Jumbo, poväčšine prírodné sfarbenie. Vek cca. 8 -9 týždňov, na začiatku znášky - už sa reálne objavujú prvé vajíčka, cena 5 eur za sliepočku, 3 eurá kohútik. Na predaj sú aj profi klietky na chov prepelíc v dvoch veľkostiach a krmivo pre prepelice bez GMO a chémie. Prosím len volať... Pozri aj môj inzerát ohľadne klietok na prepelice, klikni na meno....
Japonské prepelice
Predám nové chovné klietky (miki-Wachtel) a prepelice mäsovo-nosiyvé triedené. Rozmery klietky: š100xH60xV40. Klietka obsahuje trsnik,krmitko a miesto na napájanie. Vajička sa vykotulaju dopredu. Odporučaná kapacita 20-25 ks prepelic. Cena je 38 moznost poslat s postou, alebo s kurierom (+ 7 Eur.). Prepelice predávam vo veku 5-7 tyzdnové pred a v zacinajucej znáske. Cena sliepky 2,50-3 Eur, kohúti po 1,50 Eur. Pri objednávke klietok a prepelic je moznost bezplatného dovozu.Beriem aj rezervácie na burzy 1.nedela v mesiaci- Hodonin, 2. nedela- Senec,4. nedela- Nitra. Pri záujme pomozem aj v zalozeni chovu (klietky, prepelice, odchovne atd.) Inzerát je platny do zmazania. Tel. cislo: .
Prepelice
Ponuka 5 týždňové prepelice Faraon Jumbo len sliepky 4,50 € ks. Tiež sú v ponuke 8 mesačne prepelice 1,50 ks
Prepeličie vajíčka
Predám prepeličie vajíčka z vlastného chovu. Prepelice kŕmim kvalitným krmivom ( zmes pre prepelice/každý deň prísun zelenej potravy) Prepelice chovám na podstielke. 50 vajíčok/ 5 eu. Cena za kus 10 centov.
Prepelice
Predám prepelice sliepky- 4 e, kohúty -2 e,násadové vajce 0.2 e.máme aj anglické biele prepelice
Prepelice sliepky
Ponúkam 14 týždňové prepelice japonské mäsový typ v plnej znáške mám 10 kusov cena za všetky 50€ odber možný ihneď.