bazár, predaj, inzercia, predám

Priestranná 38 lôžková horská chata v NP Muránska planina

Kategória: Chalupy, Chaty

Realitná kancelária REALITY HOREHRONIE v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj veľkú priestrannú chatu v lokalite Zbojská v katastrálnom území obce Pohronská Polhora v NP Muránska planina vhodnú na rekreačné účely ako aj investičnú príležitosť.

Horská chata je čiastočne podpivničená a stavaná kombinovane murovanou a drevenou konštrukciou. Podpivničenie a prvé podlažie je murované a zvyšné tri nadzemné podlažia sú konštruované z dreva.

Na prízemí sa nachádza kuchyňa, v blízkosti ktorej je množstvo odkladacích miestností slúžiacich aj ako technické miestnosti. Ďalej sa tam nachádza veľká spoločenská miestnosť s krbom, miestnosť čiastočne využívaná ako šatňa a dve miestnosti so sprchami a WC.

Na prvom podlaží sa nachádza 5 izieb rôznej veľkosti s počtom lôžok od dvoch do piatich v jednotlivých izbách. Na tomto podlaží sa nachádzajú aj 2 balkóny, pričom jeden je súčasťou jednej z izieb a jeden je súčasťou chodby.

Druhé podlažie je také isté ako prvé nadzemné podlažie, len s tým rozdielom, že izby sú menších rozmerov s počtom lôžok od dvoch do troch lôžok v jednotlivých izbách.

Posledné tretie nadzemné podlažie disponuje dvomi izbami, v ktorých je spolu 6 lôžok.

Pozemok je o výmere 1970 m2. Na pozemku sú spevnené plochy a garáže prislúchajúce k nehnuteľnosti. Prístup k chate je po asfaltovej ceste a v zime je udržiavaný. Chata je vykurovaná kombinovane, pevným palivom pomocou krbu a elektrickými vykurovacími telesami v jednotlivých izbách.

Chata sa nachádza v prekrásnom horskom prostredí na okraji Národného parku Muránska planina, ktorý je vynikajúcou príležitosťou pre rozvoj cestovného ruchu v danej oblasti. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza salaš Zbojská a celá oblasť zažíva renesanciu cestovného ruchu s veľkým potenciálom nárastu turistov.

CENA 279 000 € vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie REALITY HOREHRONIE, s.r.o.

V rámci našich služieb zabezpečíme kompletný právny servis ohľadom rezervačných a kúpnych zmlúv, podanie návrhu na vklad na katastri. V prípade záujmu pomôžeme s vybavením hypotéky a financovaním kúpy tejto nehnuteľnosti.
Priestranná 38 lôžková horská chata v NP Muránska planina
Podobné inzeráty
Chata v Narodnom parku Muránska planina. Znížená cena.
Na predaj chata v Národnom parku Muránska planina. Chata má na prízemí kuchyňu, jedáleň a kúpeľňu. Na poschodí je veľká obývačka s krbom a v podkroví sú dve izby. Vedľa chaty sú dve pivnice a sklad. V okolí je pekná príroda, niekoľko náučných chodníkov, lyžiarskych vlekov a Salaš Zbojská. Obytná plocha: 100 m2 Plocha parcely: 172 m2 Elektrina: 220/380 V Plyn: - Odpady: septik s prepadom Voda: studňa Kúrenie: ústredné-tuhé palivá Konštrukcia objektu: zmiešaná Prístupová cesta: spevnená Druh stavby: chata, dom Umiestnenie: chatová osada Rok výstavby: 1980 Rok poslednej rekonštrukcie: 2023
Chata- drevenica na predaj Liptov.Mara
Punukame na predaj Chatu- drevenicu(apartman.dom) v nadhernom prostredi v Liptov.Trnovci (cca 300m od Liptovskej Mari,2km od Tatralandie pre max 10 osob... -Chata je na pozemku o vymere 263 m2 z toho zastavana plocha je 82 m2 ,obytna plocha je 120 m2.Pozemok je cely oploteny.Chata sa nachadza v rezorte Liptovske chaty. Chata sa predava na komplet aj vybavenim a zariadenim. Vybavenenie chaty-kuchynska linka,umyvacka riadu,zabudovany elektric.sporak+rura,mikrovlnka,chladnicka,riad,kanvica a ostane vybavenie. Na prizemi sa nachadza vstupna chodba,kupelna s WC a sprchvaci kut,velka priestranna obyvacia izba s krbom,velky roztahovaci gauc( 2 lozka),kablova TV,wifi,velky jedal.stol(8 ludi),velka kuchynska linka. Z obyvacky sa vychadza na terasu kde je dreveny stol ,2 drev.stolicky a 2 drevene lavice. Na pozemku sa nachadza zahradny krb,trampolina,detsky domcek,smyklavka,hojdacka+ technicka miestnost vzadu od chaty. Na poschodi su 3 izby (2 x 2 lozkova a 1x 4 lozkova)+kupelna s vanou +WC.(v kupelni je bojler o objeme 180L) Vykurovanie-drevom v krbe alebo eletrick.konvektormi+podlahove kurenie na prizemi.2 parkovacie miesta v cene. Chata je v top technickom stave(kolaudacia v roku 2009) pripravena na okamzite vyuzivanie bez dalsich investicii. Vhodna ci uz na sukromne alebo podnikatelske ucely(v pripade zaujmu o podnikatel.zamer je mozne dat chatu pod spravu rezortu "Liptovske chaty",ktory sa stara kompletne o spravu,vytazovanie,upratovanie,reklamu a chod chaty za Vas.Pod spravou rezortu "Liptov.chaty" je k dispozii pre Vas aj Vasich hosti aj sportovo-rekreacny areal v rezorte(v lete-bazen 11x 5m,bufet z obcerstvenim+wc,posedenie pri ohnisku,futbal.a plaz.volejbal ihrisko,hojdacky,suchacky,nafukovaci hrad,trampolina Pri rychlom jednani dohoda mozna.Poprosim volat len ak ide o vazny zaujem.
Predaj, rekreačná chata, Látky – Prašivá
HLAVATÝ Reality ponúka na predaj rekreačnú chatu, ktorá sa nachádza v chatárskej oblasti Látky - Prašivá, v blízkosti lyžiarskeho strediska a hotela Zerrenpach. Chata so zastavanou plochou 54 m2 je postavená na pozemku s výmerou 276m2. Chata má dve nadzemné podlažia a obytné podkrovie. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, spoločenská miestnosť s krbom, kuchyňa so vstavanými spotrebičmi (plynová varná doska, elektrická rúra a umývačka riadu) a kúpeľňa s toaletou. Na poschodí je obývačka s jedálňou, vstupom na balkón a spálňa s pracovňou. V podkroví sú dve samostatné spálne. Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite virtuálnu prehliadku: Chata je postavená na základovej doske z betónu, prvé nadzemné podlažie je z tehál s vonkajším kameňovým obkladom vloženým do betónu. V rámci rekonštrukcie bola pôvodná obvodová stena druhého nadzemného podlažia kompletne vymenená z vonkajšej strany za drevený zrubový obklad s hrúbkou 6 cm (smrek) a zateplená striekanou izoláciou 12 cm. Vnútorný drevený obklad (jaseň) zostal pôvodný. Podkrovná časť je zateplená sklenou vatou. Okrem už spomenutých opráv bola zrekonštruovaná kúpeľňa so sprchovým kútom, toaleta, vyhotovené nové stierky, položené nové podlahy, obklady, dlažby, vymenené rozvody vody a elektriny. Bola nainštalovaná nová krbová vložka v krbe, ktorý zabezpečuje kúrenie v celom dome cez prieduchy do izieb na poschodí. Zároveň bol komín nanovo vyvložkovaný antikorovou rúrou. Chata je pripojená na odber elektrickej energie. Prípravu teplej úžitkovej vody zabezpečuje elektrický bojler so zásobníkom. Úžitková voda sa čerpá zo studne a odpadová voda sa zhromažďuje v septiku. V chate je aj pripojenie na internet. Cesta ku chate je udržiavaná a umožňuje prístup autom počas celého roka. Ku chate prislúcha drevený prístrešok so zámkovou dlažbou a vonkajším murovaným grilom. Zároveň sa pri chate nachádzajú aj tri skladovacie priestory na drevo a náradie. Pre lepšiu predstavu, kde sa chata nachádza si prosím pozrite video prehliadku: Prašivá je horské sedlo vo Veporských vrchoch, v podcelku Sihlianska planina. Sedlo je pramennou oblasťou Ipľa a nachádza sa v kopaničiarskej oblasti na katastrálnom území obce Látky. Vedie ním cesta II/526 z Hriňovej do Kokavy nad Rimavicou. Pod sedlom sa nachádza rekreačné stredisko Látky-Prašivá. Okrem krásnej prírody, si tu na svoje prídu hubári, turisti, horský cyklisti a v zime bežkári (30 km udržiavaných tratí) a lyžiari v už spomenutom lyžiarskom stredisku vzdialenom len 2 km od chaty. V obci Látky nájdete kompletnú občiansku vybavenosť - potraviny, poštu, školu aj škôlku. Okresné mesto Detva je vzdialené 26 km. Rekreačná chata ponúka oddych a relax v lone prírody a možnosť celoročného športovo-turistického využitia. Zároveň je to výborná investícia vďaka blízkosti lyžiarskeho vleku a hotela s možnosťou prenajímať chatu celoročne.
Romantická chalupa v národnom parku
Ponúkam na predaj útulnú chatu nachádzajúcu sa priamo v národnom parku Muránska Planina. Ideálna pre niekoho, kto miluje pobyty v prírode. Chata sa nachádza neďaleko obce Tisovec. V okolí je množstvo cyklotrás, turistických chodníkov, kúpalisko, Salaš Zbojská 5 km od chaty. Je veľmi dobre dostupná autom, vlakom 500 m aj autobusom 500 m. Parkovanie je možné hneď vedľa chaty. Chata sa predáva kompletne zariadená (nábytok, vybavenie, elektronika, stavebný materiál, palivové drevo). Chata je trojpodlažná. 1- plne zariadená veľká kuchyňa s jedálňou, kúpelňa s wc a sprchovacím kútom. chodba a schodisko 2- priestranná spoločenská miestnosť (30+ m2) s krbom a rozmernou terasou (10+ m2) s krásnym výhľadom na okolitú prírodu 3- 1 priechodná izba s 2 posteľami, 1 nepriechodná izba s 3 posteľami a balkónom +2 pivnice cca 20 m2, jednu je možné prerobiť na saunu Chata je pripravená na okamžité využívanie. Je v dobrom stave, posledná rekonštrukcia prebehla v roku 2023. Novému majiteľovi poskytuje možnosť upraviť si ju podľa vlastných predstáv. Je tu možné pristaviť altánok, detské preliezky, prípadne iné vonkajšie aktivity na upravenom dvore. V prípade záujmu o osobnú prehliadku ma kontaktujte najlepšie telefonicky alebo správou. Nie som realitná kancelária.
Rekreačná chata v obci Huty
Kancelária ALISON Property Vám ponúka na predaj rekreačnú chatu v obci Huty. Rekreačná chata sa nachádza v prekrásnej lokalite na Liptove na konci obce, doslova v lone prírody. Nehnuteľnosť sa skladá z dvoch objektov, drevenice s obytnými miestnosťami a druhej budovy na spoločenské aktivity. Chatu je samozrejme možné využívať na svoje súkromné rekreačné účely, ale aj ako pasívny príjem - pri prenájme turistickým klientom. Lokalita je fascinijúca skutočnosťou, že sa dá využit počas celeho roka, v zime na lyžovačku, dajú sa využiť lyžiarske vleky v Zuberci, ale aj v Jasnej a v lete na turistiku aj kúpanie: termálne kúpaliská Oravice, Aquaparky Bešeňová, Tatralandia. Nehnuteľnosť sa predáva komplet so zariadením. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Huty * veľkosť pozemku: 368 m2 * obytná /zastavaná plocha domu: 230 / 144 m2 * počet izieb: 7 * orientácia: čelná strana chaty na juh * energetická náročnosť: B, kúrenie elektrickými radiátormi * mesto Zuberec: 8 km mesto Liptovský Mikuláš 35 km Tatralandia: 25 km Jasná : 45 km POPIS NEHNUTEĽNOSTI: Hlavná drevenica * Prízemie: chodba, veľká obývacia izba spojená s kuchyňou a krbom, 1 x 2 - lôžková izba, 1 x 1 - lôžková izba, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, krytá veranda Poschodie: chodba, 2 x izba ( 1 x 4 - lôžová a 1 x 3 - lôžkova izba ), kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC POPIS NEHNUTEĽNOSTI: Budova na spločenské aktivity Prízemie: Spoločenská miestnosť s ohniskom a barom, sauna, sprchový kút, skladová priestor Poschodie: Spločenská miestnosť s biliardovým stolom * kvalitná sedlová strecha s krytinou - drevený šindel * kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi * stolovanie pre 10 osôb s krbom * drevené okná - na prízemí zamrežované umeleckými mrežami * satelitný a internetový rozvod inžinierske siete: elktrická prípojka, ČOV + studňa Rok výstavby1919 Rok kompletnej rekonštrukcie 2012, nová strecha / drevený šindel / rok 2021 Mesačné náklady: 150 €/, parkovanie na spoločnom pozemku BEZPEČNOSŤ : alarm v celom dome ✅MÁTE ŠTASTIE! K tejto vybranej ponuke patrí aj HYPO BONUS. To znamená, že prvý rok platíte úrok len 1% PA na vašej hypotéke. S HYPO BONUSOM klienti ALISON Property ušetria tisíce EUR. Nehnuteľnosť je možné financovať aj formou hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžu naši hypotekárni špecialisti. Ak Vás naša ponuka zaujala alebo máte doplňujúce otázky, neváhajte nás kontaktovať.  ALISON Property Ing. Jozef Klepáč, MBA, RSc. jozef.klepac@
Super ponuka pre Investorov
Ponúkame Vám na predaj investičnú nehnuteľnosť drevené chaty - dvojapartmány v areáli Rekreačného zariadenia Predná Hora / odporúčam turistom si pozrieť a /. Chaty postupne prešli rekonštrukciou od r. 2015 až do roku 2021. Každá jedna Chata je rozdelená na dva apartmány so samostatnými vchodmi. Pri vstupe do apartmánu je pred vstupmi miestnosť s posedením, akoby prekrytá terasa. Ďalej vstupné chodby a izba s posteľami , kúpelňa so sprchou a wc. Každá Chata má stropné infrakúrenie, kúpelňa má aj podlahové kúrenie. V hlavnej izbe je stolík s posedením a Led televízor so satelitným pripojením. Za objektom je prístrešok s barom a ohnisko. V areáli je aj detské ihrisko a lesný workout, momentálne sa areál zväčšuje – rozširuje o ďalšie welnes štúdiá a bazény, parkovisko. V areáli sa nachádza reštaurácia, kaviareň, vonkajšie príjemné posedenie aj s jakúzou, welnes s bazénom , 6 saunami rôznych typov, 2 výrivkami, soľnou jaskyňou, pivárňou s vlastnou výrobou priamo na mieste, prekrytou terasou pre cca 150 osôb s nádherným výhľadom na občerstvenie. Chaty sa nachádzajú cca 1,5 km od Muránskej planiny, kde je nespočetné množstvo cestičiek a nedotknutej prírody. Národný park Muránska planina, zrúcanina hradu , žrebčín ..... odporúčam si prezrieť vyššie uvedené kde určite nájdete veľa možností na relax v každom ročnom období. Na predaj sú 3 chaty po 2 apartmány. 1 stavba Kataster Muráň p.č. 930/40 pôdorys chaty 77 m2 stavba, pozemok 930/49 – 236m2 2 stavba Kataster Muráň p.č. 930/41 pôdorys chaty 77 m2 stavba, pozemok 930/50 – 196 m2 3 stavba Kataster Muráň p.č. 930/42 pôdorys chaty 77 m2 stavba, pozemok 930/51 – 176 m2 Obytná plocha:77 m2 , 77 m2 , 77 m2 Plocha parcely:236, 196, 176 m2 Elektrina:220/380 V Plyn: nie je Odpady: kanalizácia Voda: vodovod Kúrenie: infra stropné kúrenie, minim. spotreba, kvalitná izolácia, Konštrukcia objektu: drevená, Prístupová cesta:asfaltová Stavba - druh: rekreačný objekt Umiestnenie objektu: areál welness centra Rok výstavby:1991 Rok poslednej rekonštrukcie:2021 Vzdialenosť k vode: 80 m Vzdialenosť k lyžovaniu:- 15 km Telgart, 12 km Kráľova Hoľa, 7 km lyžiarsky vlek na Muráni Vzdialenosť ku golfu:- 50 km Vzdialenosť do centra obce: Muránska Huta 1,5 km, Muráň 7 km