bazár, predaj, inzercia, predám

Prietokový plynový ohrievač Junkers

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám plynový prietokový ohrievač Junkers H 250, v čase používanie funkčný, dlhšie odstavený.
Prietokový plynový ohrievač Junkers
Podobné inzeráty
Predám plynový kotol Protherm + prietokový ohrievač Junkers
Predám plynový kotol značky Protherm Medveď 30 KLOM. Parametre kotla na fotke. Kotol je používaný, pravidelne servisovaný. Na kotli je nefunkčný tlakomer (viď foto). Dôvod predaja: kompletná prerábka kúrenia v dome. Ku kotlu tiež predám plynový prietokový ohrievač značky Junkers. Plne funkčný. Pri serióznom jednaní pridám aj obehové čerpadlo. Cena za kotol 130€, cena za 50€. Cena spolu 150€.
Elektrický prietokový ohrievač vody CLAGE
Predám elektrické prietokové ohrievače vody CLAGE po servise. Prietokové ohrievače sú plne funkčné, na každý prietokový ohrievač poskytujem záruku 1/2roka + pozáručný servis. Elektronické prietokové ohrievače sú vhodné aj na dohrev vody (napr. solárny systém, tepelné čerpadlo, tuhé palivo). Pre bližšie informácie volajte na Elektronický prietokový ohrievač vody vhodné aj na dohrev vody (napr. solárny systém, tepelné čerpadlo, tuhé palivo): DX - 18kW, 380V - 195€ DX - 21kW, 380V - 195€ DX - 24kW, 380V - 195€ CBX - 11kW, 380V - 140€ CBX - 13,5kW, 380V - 150€ Prietokový ohrievač CLAGE (Tlaková/beztlaková montáž): M3, MH3, MBH3 - 3,5kW, 230V - 75€ M4, MH4, MBH4 - 4,5kW, 230V - 78€ M6, MH6, MBH6 - 5,7kW, 230V - 95€ M7, MH7, MBH7 - 6,5kW, 380V - 98€ V ponuke mam aj ine prietokove ohrievace od nemeckeho vyrobcu CLAGE. Volajte Pozri všetky moje inzeráty.
Junkers - plynový prietokový ohrev vody.
Predám starší plynový prietokový ohrievač vody Junkers. Vhodný na náhradne diely. Akurát čerstvo prečistený medený slimák. Mne začala slziť ta časť napravo -kde sa nadstavuje prietok vody. Preto som ho vymenil za novy. Ak mate taký istý a problém niekde inde tak toto je príležitosť mat taký na náhradne diely. Cena 20eur - osobný odber v Hlohovci.
Plynový prietokovy ohrievač vody na propán butan  18L 36 KW
Predám plynový prietokovy ohrievač vody na propán butan LPG Vhodné využitie: ako záloha alebo plnehodnotna náhrada zdroja teplej vody v byte či v rodinnom dome, na záhrade, chate, v karavane, v mobilnom dome alebo hoci kde inde kde nemusí byť elektrická prípojka pretože sa napája dvomi alkalickymi batériami typu LR20 D (niesu súčasťou balenia) Okamžite Elektronické zapaľovanie plameňa pri odbere vody (Žiaden večný plameň) Elektronická ochrana prehriatia vody, ochrana nízkeho prietoku, ochrana pri zhaseni plameňa Na pripojenie potrebujete plynovú fľašu s propán-butanom alebo s čistým propánom- (lepšia vyhrevnost) o hmotnosti 5kg, 10kg, alebo 33kg s regulátorom tlaku na 30mbar (milibar) a zdroj vody. Tlak vody: 1-6 bar. Tri gombíky pre nastavenie režimu: leto / zima, regulácia prietoku vody a intenzity plameňa. Vstup a výstup vody je 1/2" (polcoľ) Maximálny prietok vody 18L za minútu Maximálny výkon 36KW Prietokovy ohrievač je nový zabalený v krabici. Viac informácií rád poskytnem telefonicky. Na otázky prostredníctvom sms neodpovedam. Možnosť poslať poštou na dobierku alebo doporučene. Možnosť inštalácie v Michalovciach a okolí. Cena: 220€
Nový prietokový ohrievač Junkers WR 400-1
Predám úplne nový zabalený prietokový ohrievač JUNKERS WR 400-1. Komín 130 mm. Obsahuje kompletnú dokumentáciu, návod na obsluhu a montáž. Záručný list. Napríklad len nový výmenník ako náhradný diel stojí 470 €. Cena tohto celého nového prietokového ohrievača je len 570 €. V rámci Banskej Bystrice darujem dopravu zdarma.
samostatný prietokový plyn ohrievač JUNKERS TUV 120l
Predám samostatný prietokový ohrievač vody JUNKERS 120l + jeden kus na náhradné diely,