bazár, predaj, inzercia, predám

Príjem brigadnika do fastfoodu

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Príjem brigádnika do fastfoodu
balenie objednávok, pomoc kuchárovi atď.
4,5 €/ netto
Viac info volať
Príjem brigadnika do fastfoodu
Podobné inzeráty
Hladame pokladníčky/vydajkyne do fastfoodu v Bory mall
Hladame pokladníčku/vydajkynu do fastfoodu Bory mall Hľadáme pokladníčku na zmeny /dlhy - kratky / od 10:00 do 20:30 hod.do Fastfoodu, Bory mall Pokladníčka na výdaj jedál v prevádzke v Bratislave v obchodnom dome Bory mall Bratislava. Prevádzka sa vola Bowlicheck . Náplň práce : obsluha na pokladni, starostlivosť o pulty, naberanie jedál, príprava šalátov , čistota a upratovanie sekcie. Strava a pitný režim je zdarma zabezpečený.. Plat 5,50€ v čistom (cca 880€ mesačne v čistom). Práca na dohodu. Strava zdarma. Po 3 mesiacoch 30% zlavova karticka do všetkých našich prevádzok ktoré môžes navstevovať s danou zľavou. Sme stabilná firma ktorá má sieť prevádzok v nákupných centrách. Základ je byť tímový hráč, byť pozitívny a chuť sa učiť nové veci. Netreba sa báť, nenecháme ťa plávať vo vode, ale všetko ťa zaučíme. Nástup dohodou, ideálne ihneď. Záujemcovia volať v čase 7:00 do 18:00 na t.č.
Primeme kuchara do fastfoodu
Primeme šikovneho samostatne pracujúceho kuchara do rozbiehajúcej sa prevadzky fastfoodu v obci zámutov na 9 hodinove smeny,plat 5€/hodinu,pizza burger kebab.viac info na
pomocny kuchar
Hladame do nasho fastfoodu v OC Mlyny v NR pomocneho kuchara - brigadnika. Jedna sa hlavne o vypomoc cez vikendy, pripadne obcasne poobedia v tyzdni podla dohody. Prax v obore nie je podmienkou, pozicia je vhodna aj pre studenta. mzda od 6€/hod.
Prijmeme Donaskara rozvoz jedál v Snine
Prijmeme Donaskara rozvoz jedál v Snine Nástup ihneď. Ďalšie pozicie: Obsluhu do fastfoodu. Pomocnú silu v Kuchyni Čašníčku čašníka. Príjmeme aj brigádnikov. Nástup možný ihneď. Vodičský preukaz skupiny B +skusenosti.
Hladame kuchara do fastfoodu Aupark  na smeny
Hladame kuchara na smeny do Auparku v Bratislave. Pracuje sa kratky-dlhy tyzden od 8:30 do 21:00. Plat 7,50€ /hod v čistom (cca 1430€ mesacne) strava a pitny režim zdarma) sme siet prevadzok Bowlicheck. Fungujeme od roku 2019.Kuchyňa je veľmi jednoduchá, ale s dôsleným vnímaním na jedlo. Každe jedlo je rovnaké. Hľadame človeka, ktorý je tímový hráč, je dôsledný, a chodi na čas do práce !! Pokial nevieš dôjst na čas, ani nepíš. U nás panuje dobrá nálada, férovosť . Nástup podľa dohody,alebo ihneď. TPP alebo dohoda. Vsetko ťa zaučíme, lebo pre nás je dôležité aby jedla boli vzdy rovnaké.
Obsluha do fastfoodu
Fastfood v OC Optima prijme brigadnicku k vydaju jedla,prac.doba od 11.00- 17.00,prip.dohodou.