bazár, predaj, inzercia, predám

Pripúšťanie APH bay roan žrebcom

Kategória: Kone

Na sezónu 2023 ponúkame pripúšťanie žrebcom
American Paint Horse, bay roan solid, *2016

Djangoo pochádza z atraktívneho spojenia pôvodných pracovných a all round línií /Peppy San, Fancy Investment, Doc O Dynamite, Mr Fancy Bonanza/.
Vyniká svojou úžasnou povahou, silnou muskulatúrou, rýchlosťou a atraktívnym ojedinelým roan sfarbením. Je jazdecky všestranný- popredné priečky v rýchlostných disciplínach, Extrem Trail a tiež v parkúrových pretekoch.
Všetky tieto vlastnosti Djangoo odovzdáva svojim potomkom, čo z nich robí úžasné a perspektívne kone na show.
6 PANEL N/N
K dispozícií KOLOR KIT – na vyžiadanie
Prirodzené pripúšťanie s možnosťou ustajnenia kobýl
Pripúšťanie s garanciou živého žriebäťa
Pripúšťanie APH,AQH,A1/1
Posledné fotky potomkovia .
Pripúšťanie APH bay roan žrebcom
Podobné inzeráty
Ponúkam pripúštanie s AQH
Pripúšťanie unikátne sfarbeným žrebcom AMERICAN QUARTER HORSE Jason Sip Bonanza . Ponúkame pripúšťanie naším mladým nádejným žrebcom plemena AQH Jason Sip Bonanza . Jason vyniká svojou miliónovou povahou, má typický silný rámec tela, pevné zdravé kĺby, nádhernú hlavu s modrými očami a ako bonus atraktívne zosvetlujúce cremello sfarbenie. Túžite po palomino, bucskin alebo smoky black žriebätku? Náš Jason je Vaša správna voľba! USA certifikát, 5 pannel test samozrejmosťou. Garancia živého žriebäťa s možnosťou ustajnenia Vašej kobyly. Potrebná anémia a výťery . pripúšťa prirodzene: AQH, APH, APPA a A1/1.
Pripúšťanie APH žrebcom
Ponúkam pripúšťanie mladým charakternim žrebcom day tobiano. Jeho kvalitu každoročne vysoko hodnostia rozhodcovia zo ZCHKS a APHA. Kobyly môžeme ustajniť až do potvrdenia žrebnosti.
Pripúšťanie frízskym žrebcom
Ponúkame pripúšťanie našim čistokrvným frízskym žrebcom. Žrebec je vysokého vzrastu, narodený v Holandsku, rodokmeň svynikajúcimi predkami, najvyšší rodný list. ..Pripúšťame len frízske kobyly, nakoľko je našim cieľom zachovať čistokrvnosť tohto plemena a tým aj jeho krásu. 100% úspešnosťv oplodnení. ..možnosť vidieť v Seredi, po dohode
Pripúšťanie appaloosa žrebcom
Ponúkam prípúšťanie appaloosa žrebcom, je to 100% FPD žrebec t.j. pochádza zo starých pôvodných linií. Pochádza z línie Red Eagle - sú to dobre stavané kone,s ušlachtilími hlavami a malými uškami, výrazné oči a hlboký hrudník, oblý zadok a vysokonesený chvost. Je to žrebec úžasnej, vyrovnanej povahy, kľudný a trpezlivý. U kobýl požadujeme vyšetrenia : krv - EVA, žrebčia nákaza,infekčná anémia, malleus. výtery - Metritis Žrebec je registrovaný ako plemenník v USA aj u nás na zväze Registračné číslo chovu: 334670
PRIPÚŠŤANIE ŽREBCOM QUARTER HORSE
Ponúkame Vám pripúšťanie týmto výnimočným žrebcom. DOUBLE DOC SPARK. Vynika svojou kľudnou, pokojnou a vyrovnanou povahou. Je to mohutný silný kôň, reiningovej línie. Prvotriedný predkovia ako Shinning Spark. Spark bezproblémovo pripúšťa nekope, nehryzie je jemný. Momentálne na ňom jazdia pod dohľadom deti. Je obratný, na jazdiarni bezproblémové jazdenie bez uzdy, reaguje len na nohy. Má základný reiningový výcvik. 5 panel N/N Farba RED DUN prenáša úhorí pás a zebrie pruhy. Spark je kôň, ktorý rozmýšľa je vhodný aj pre náročných chovateľov, ktorý so svojím potomstvom chcú robiť šport alebo hobby šport. Spark je 100% v teréne, pri dobytku, na jazdiarni, na výchádzke. Nezáväzna návšteva vítaná. Možnosť vidieť potomka Royalty woody spark. Viac info WhatsApp SMS fb Greenwood ranč Oravská Poruba
Pripuštanie AQH, APH, APPA, A1/1
Ponukam pripustanie AQH žrebcom Great Pepper Piskhot. Je veľmi charakterny,jeho ochotu pracovat, kludnu povahu dava aj potomkom.Jazdia ho aj deti. Zrebec je vysoky 160cm.Ma pevne nohy,mohutny ramec. Reiningovo Cutingovy povod. Vynikajúci pôvod plný zvučných mien. Otec Ha Stardust ( Grays Starlight x Miss Elan by Doc Olena ) Matka: A BERRY SURPRISE ( ARC SPARKLE SURPRISE x GREAT RED BERRY) Viac tu: Moznosť ustajniť kobylu,pripadne doviesť žrebca k vam.Velmi jemný ku kobylkám. 6panel N/N Podmienkou je kobyly musia mať negatívne krvné testy, výtery, nepodkuté zadné nohy.