bazár, predaj, inzercia, predám

Profesionálne nástrekové zariadenie Aura +stan+náplň

Kategória: Zdravie a krása

Luxusné airbrush zariadenie AURA Allure od spoločnosti Wagner - Made in GERMANY.

Najvyšší model pre salóny a kozmetické štúdiá. Produkt nemeckej, precíznej kvality s výkonnou a extra tichou Turbínou. Lesklý "glamour" dizajn so SMART prvkami pre jednoduché používanie.

Prepracovaná pištoľ s vylepšenou rozprašovacou dýzou poskytuje maximálne využitie samoopaľovacieho nástreku pri minimálnej spotrebe. Ľahká konštrukcia s výsuvným držadlom sa veľmi jednoducho obsluhuje, čo zaručuje naozaj dokonale presnú aplikáciu.

Skladacia kabína (Stan)
Praktická skladacia kabína (nástrekový stan) pre aplikáciu profesionálneho nástrekového opálenia, ktorá zabraňuje rozptylu nástreku do miestnosti. Odolná a flexibilná konštrukcia s váhou len 3kg. Jednoducho sa rozloží a po použití zloží do praktickej tašky. Aplikačný stan je vhodný aj pre Mobilné Tanning Expertky, ktoré chodia aplikovať samoopaľovací nástrek ku klientom domov.

Plášť z ľahko čistiteľného, nepremokavého nylonu je vo vrchnej časti s priehľadnou fóliou kvôli svetelnosti. S rozmermi 120x120cm a výškou 205cm je vhodný aj pre vyššie postavy.

Mám k dispozícii aj náplň Salónne balenie pre nástrekové zariadenie (odtieň DARK)
He-Shi RICH BRONZE Spray Tan Liquid

Prístroj iba odskúšaný 1x aj stan aj náplň
Pôvodná cena prístroj stan a náplň bola 570€




Profesionálne nástrekové zariadenie Aura +stan+náplň
Podobné inzeráty
Filter 3M Aura 9320
Predám Filter 3M Aura 9320 skladací (polomaska) Vlastnosti a výhody Filter 3M™ Aura™ 9320+: ochrana proti mierne jedovatými alebo dráždivými pevnými aerosólmi a/alebo kvapalinami koncentrácia prachu/aerosólu: stredná, do 12x NPK-P embosovaný horný panel - lisovaný, redukuje zahmlievanie okuliarov, ku ktorému dochádza pri vydychovaní vzduchu tvarovaný nosný panel - nízky profil zväčšuje zorné pole, prispôsobí sa nosu a kontúram tváre, absorbuje pot, zlepšuje kompatibilitu s výrobkami 3M na ochranu zraku 3-panelový skladací dizajn - umožňuje väčšie pohyby tváre počas rozprávania, prispôsobuje sa kontúram a pohybom tváre a zaručuje pohodlie a štýl bez zníženia účinnosti inovatívny filtračný materiál 3M Advanced Electret (AEM) - materiál navrhnutý pre najefektívnejšiu filtráciu spolu s najnižším odporom pri dýchaní inovatívne uchytenie pod bradou - putko pre ľahké nasadenie a prispôsobenie polomasky na tvári farebne rozlíšené upínacie remienky - uvoľňujú tlak a umožňujú pohodlné a rovnomerné prilnutie masky individuálne balenie - hygienické balenie každého kusu chráni masku pred kontamináciou pred použitím, praktické skladovanie bezúdržbový neobsahuje súčasti vyrobené z prírodného kaučuku
Lancome Idole Aura
Predam vonu Lancome Idole Aura 50ml edp. Original tst, nova, ani raz nepouzita. Cena je 50€ aj s postou. V pripade zaujmu kontaktovať ma mailom: kalin.marcela@ *tel.cislo je vymyslene
LANCÔME IDOLE aura dámska vôňa edp
Ahojte, predám originál dámsku vôňu Lancôme IDOLE aura edp 50ml v hodnote 65€. Parfém nie je v originálnom balení pretože som to dostala ako darček z predošlého zamestnania od dodávateľa. Vôňa stojí 100€ ponúkam vám ju za 65€. Originalitu si môžete skontrolovať aj podľa čísla šarže. Pri vážnom záujme kontaktuje emailom.
Parfumovaná voda L'aura by vermi 100ml
Úplne nová, nepoužívana parfumovaná voda L'aura by vermi,len vyskúšana,mne,žiaľ,nesedí. Objem 100 ml. V originál balení. Hlava: kosatec, fialky, med, labdanum, benzoín, guajakové drevo Srdce: koreň kosatca, ambra, vanilka, céder Základ: koža, šedá minerálna ambra, biele pižmo, maltóza, karamel. Cena 55 eur+poštovné.(pôvodná cena 89eur) Viac informácií mailom. Na dobierku neposielam. Kontaktujte ma len v prípade vážneho záujmu.
Agave Healing Vapor Iron- žehlička na vlasy
Predám zánovnú žehličku na vlasy Agave Healing Vapor Iron Použitá pár krát, v skvelom stave a plne funkčná. Plniaci olej je cca z polovice plný a je na internete dostupný. Žehličku už nepoužívam, možno ešte niekomu poslúži a urobí radosť. Kúpené vo Veľkej Británii, preto je nutné si dokúpiť redukciu na napájanie do siete. Dovod predaja: nevyužitie. Popis produktu: Profesionálna žehlička Agave Healing Vapor Iron, čiže "ozdravujúca naparovacia žehlička" má zabudovaný systém Agave Vapor Infusion, ktorý preniká do hlbokých vrstiev vlasov a tam je vyživuje zázračnú prírodný zmesou cukrov z rastliny agáve. Cukry z rastliny agáve prenikajú hlboko do vlasov, posilňujú štruktúru vlasu a uzamykajú vonkajšiu kutikulu, čím vlasy získajú oslnivý lesk. Liečivý olej Agave Healing Oil Haircare je špeciálne navrhnutý tak, aby vlasom poskytoval maximálnu regeneráciu a viditeľnú transformáciu. Súčasťou balenia je regeneračná olejová náplň Agave Healing Oil Vapor Infusion 2x 118 ml. Vyparovanie - hydratujúce cukry z rastliny agáve v zmesi Agave Vapor Infusion sa vyparujú v podobe ošetrujúcich mikročastíc a prenikajú hlboko do vlasov. Mikronizácie - nano-Iónové doštičky žehličky vysielajú prirodzené negatívne ióny, ktoré mikronizují častice a umožňujú im prenikať hlbšie do štruktúry vlasu, čím docieľujú intenzívnejšie starostlivosti. Uzamknutie - infračervené tepelné žiarenie z Nano-iontových doštičiek uzamyká vlahu a ostatné ošetrujúce zložky zo zmesi Agave healing Infusion vnútri vlasu. Tým eliminuje krepatosti a pomáha zaceľovať rozštiepené končeky. Regeneračná olejová náplň Agave Healing Oil Vapor Infusion - ktorá sa používa do špeciálneho dávkovača, ktorá je upevnený na žehličke Agave Healing Vapor Iron. Obsahuje cukry z rastlín agáve, ktoré výrazne posilňujú štruktúru vlasov a uzamykajú vonkajšiu kutikulu, čím vlasy získajú oslnivý lesk. Pomocou žehlenie vlasov preniká hlboko do vrstiev vlasu, a vďaka tomu vlasy vyživuje. Olejovou náplňou vyplňte celú nádržku, kým nedosiahne okraje. Vlastnosti: - Nano-iónová technológia, keramické žehliace plochy - eliminuje krepatosti a pomáha zaceľovať rozštiepené končeky - zvolenie teploty podľa typu vlasov - Low - jemné - Medium - normálny - High - hrubé - pohyblivé žehliace plochy so skosenými hranami dávajú neobmedzené možnosti pri tvarovaní a narovnávanie vlasov - automatické vypnutie - tlačidlo On / Off - vhodná pre krátke, jemné vlasy - kábel s otočnou koncovkou - balenie obsahuje 2x regeneračnú olejovú náplň Agave Healing Oil Vapor Infusion Šírka žehliacej plochy: 31 mm Dĺžka žehliacej plochy: 100 mm Napätie: 220V
Oriflame - dámske toaletné vody
Predám tieto toaletné a parfumové vody zn. Oriflame:Divine Royal (fialová) 50 ml, 13 €, tel. mlieko Divine Royal(fialové) 3 €, Gold White 14 €, Volare 14 €, parfum. voda Giordani Gold Essenza, 50ml, 22 €, parfum. voda Love POtion, 50 ml, 14,00 €, Love Potion Midnight wish, 50 ml, 14.00 €, psrgum. Voda Love Potion Secrets 14.00, toaletná voda Eclat Blanc, 50 ml, 14 €, Maquarade 14 €, So Fever her 14 € ENIGMA, 50ml, 14,50 €, LUcia Bright aura, 13 €, Lucia 50 ml, 13 €, Divine modrá - toaletná voda 13 €, Divene modrá parfum. voda 15 € + možno mám aj iné, stačí napísať, + poštovné