bazár, predaj, inzercia, predám

Profi servisny 4in1 stojan na motorku

Kategória: Ostatné

Správny darček pre každého motorkára.
Profi servisny a hlavne univerzálny stojan.
Stojan je 4 v 1.
Predám tento veľmi šikovný a univerzálny stojan na motorku.
Univerzálny preto, že má dve vymeniteľné rukoväte rôznych šírok, tým pádom je použiteľný pre takmer všetky typy motoriek.
Tento stojan sa dá použiť ako predný tak aj zadný!!!
V balení sa nachádzajú tri rôzne adaptéry, ktoré sa u iných značiek musia dokupovať každý zvlášť.
Jedná sa o najuniverzalnejsi stojan na trhu.
Mám také isté, iba som nedopatrením objednal naviac(červený a čierny).

Max zaťaženie až 250kg !

Preferujem osobný odber- váha balíka.


Stojan je úplne nový, zabalený, otvorený iba kvôli fotkám.
Profi servisny 4in1 stojan na motorku
Podobné inzeráty
Puzzle Spiderman  4in1
Ponúkam na predaj puzzle Spiderman 20 kosove 60 kusove 100 kusove 180 kusové 4in1 A aj ďalšiu hru klobúčik hop za 3€cisto nová a tiež dohodou
Basic Stojan na vianočný stromček 220
Predám nový stojan, info nižšie, osobný odber Šintava (Sereď) Stojan na vianočný stromček OBI Classic slúži na bezpečné postavenie vianočného stromčeka. V klasickej zelenej farbe je stojan na vianočný stromček nenápadný a pod jedľovou zeleňou takmer nie je vidieť. Stojanček na vianočný stromček s nožným pedálom a originálnou všestrannou jednolanovou technológiou Stromček sa dá ľahko postaviť do stojana. Ak to chcete urobiť, umiestnite stromček do stojana na vianočný stromček a zošliapnite pedál, kým nebude kmeň upevnený. Priebežné vedenie lana vytvára rovnomerný tlak na kmeň tak, aby stromček bezpečne stál. Patentovaný bezpečnostný pás zaisťuje bezpečné uvoľnenie vďaka mechanizmu postupného otvárania a zabraňuje tak nežiaducemu preklopeniu. Podstavec na vianočný stromček je vhodný pre vianočné stromčeky do výšky 220 cm s priemerom kmeňa do 11 cm. Stojan na vianočný stromček s nádržou na vodu Stojan na vianočný stromček je možné po postavení stromčeka naplniť vodou. Praktický ukazovateľ hladiny vody vám povie, koľko vody zostáva v nádržke na vodu a kedy je potrebné zaliať vianočný stromček. Takže máte vždy dobrú kontrolu. Voda zaťažuje aj stojan na vianočný stromček. Technická specifikace Detaily výrobku Výška stromu do: 220 cm Plniteľné vodou: Áno Hrúbka kmeňa do: 11 cm Rozmery a hmotnosť Hmotnosť: 4,00 kg Výška: 9,5 cm Šírka: 35,0 cm Dĺžka: 35,5 cm
Mulčovač priekopový STARK na predaj, za traktor
Predám Priekopové mulčovače STARK za traktory vyrobené v Litve. Kvalitné a robustné. Priekopové Mulčovače za traktory v pracovných šírkach od 140 cm do 220 cm. Všetky mulčovače sú aj s kardanom. Cena s DPH. Záruka 24 mesiacov. Priekopové mulčovače za traktor STARK KDL (modré): STARK KDL 140 - 3702 € s dph - od 45 HP STARK KDL 160 - 3774 € s dph - od 50 HP STARK KDL 180 - 3918 € s dph - od 60 HP STARK KDL 200 - 4104 € s dph - od 65 HP STARK KDL 220 - 4464 € s dph - od 70 HP STARK KDL PROFI (zelené): STARK KDL PROFI 160 - 4092 € s DPH STARK KDL PROFI 180 - 4230 € s DPH STARK KDL PROFI 200 - 4416 € s DPH STARK KDL PROFI 220 - 4782 € s DPH Náhradné diely skladom. Možný odpočet DPH. Zabezpečujeme servis. Vieme zabezpečiť dopravu.
Vycapny stojan,cobra CELLI
Predam pouzivany vycapny stojan cobra 1 okruova, v zlatom prevedeni znacka CELLI. Strieborná je už predaná. Cena : Zlaty vycapny stojan 80€. vycapny kohut s drziakom plakiet 30€. stojan+kohut 100€. Stojan aj kohut je vycistený, a plne funkcný. Pre vyhladavanie: výčapný stojan,cobra,kobra,kohút na čapovanie, vycapny ventil, pipa , pipa na pivo .
Firemní prezentační stojan na TV a projekci
Designový rolovací TV stojan s policí na DVD, projektor a jiné. Tento stojan je vybaven kolečky, je plynule výškově nastavitelný, sklopný a má integrované vedení kabelů za teleskopickým ramenem. Výšku středu montážní desky obrazovky můžete nastavit od 120 cm do 160 cm (od spodní desky ke středu předního panelu). Obrazovku můžete naklonit o +5°/-12°. Polička na DVD je vyrobena z bohatého černého plastu a je také výškově nastavitelná. Stojan na TV unese na své montážní desce až cca 50 kg Polička unese cca 5 kg Stojan na TV a monitor je otočný díky rolovatelnosti. Teleskopické rameno je vyrobeno z elegantního hliníku. Televizní stolek má uzamykatelná kolečka, takže jej můžete postavit do stabilní polohy nebo srolovat. Díky rolovatelnosti můžete TV stojan kdykoli otočit jednoduchými pohyby. Pro doma nebo v prezentačních místnostech nabízí tento TV stolek praktickou možnost všestranného zobrazení digitálních obrázků, jako jsou filmy a prezentace v místnosti a změnu orientace díky své rolovatelnosti, výškovému nastavení, naklápění a uzamykatelnosti. Obr. Je ilustrační.
svadobna vyzdova
Ponúkam Vám na prenájom jedinečný svadobný stojan, na ktorý sa vojde až sedem tôrt. Stojan má sedem podstavcov na torty o priemere 22cm. Vrchná platňa má výšku 70cm, najnižšie uložená platňa má výšku 42cm, čo dotvára jedinečný dizajn tohto stojanu. Stojan stačí pekne nadekorovať vo farbách svadobnej výzdoby. Na fotke je nadekorovaný kmeň stromu, konáre a živé kvety. Stojan bol výraznýn doplnkom svadobnej výzdoby. Stojan sa prenajíma bez kvetinovej výzdoby. Ak máte záujem o prenajatie stojanu kontaktujte ma na email. Cena prenájmu za víkend je 30€, záloha za stojan je 50€.