bazár, predaj, inzercia, predám

PRS Tremonti USA Faded Whale Blue

Kategória: Strunové nástroje

Zdravim,

predam tuto krasku. Posledne 4 roky moja no.1 gitara.
Pouzivana len v studiu, doma a v skusobni, na koncerte nebola pouzita ani raz, bohuzial (kvoli pandemii).
PRS tvrdy kufor a vsetka original dokumentacia je sucastou.
Minimalne znamky pouzivania, gitara je inak ale v 100% stave a znie fantasticky.

Nevymienam, iba predaj, dik za pochopenie.

tags : Friedman, Bogner, Diezel, EVH, Orange, Engl, Marshall, Morgan, PRS, Soldano, Seymour Duncan, Synergy, Wampler, Fractal Audio Axe FX, Kemper, Neural DSP Quad Cortex, Peavey, Revv, Vox, Victory, KRS, Omega, Fortin, Blackstar, Fryette, VHT, Fender, Gibson, Paul Reed Smith
PRS Tremonti USA Faded Whale Blue
Podobné inzeráty
Predám PRS SE Tremonti Standard Čierna
Predám PRS Mark Tremonti Standard má silný tón, ktorý je vhodný pre hranie heavy rock rytmu a melodických stúpajúcich leadov. Snímače Tremonti „S“ a duálne ovládanie hlasitosti a tónu. Gitara sa predáva spolu s puzdrom PRS Electric Guitar Gigbag. Cenu navrhnite.
PRS SE Tremonti
Predám elektrickú gitaru PRS SE Tremonti+gigbag+Zámky na pás+dohoda.
PRS SE soapbar II
val. Originál gig bag samozrejme v cene. Technické informácie • elektrická gitara z radu SE Soapbar II • typ tela: PRS (DoubleCut) • telo: masívny mahagón • krk: mahagón, lepený • hmatník: palisander • menzura: 635 mm • profil krku: Wide Fat • šírka nultého pražca: 42,8 mm • počet pražcov: 22 • snímače: SC - SC (Soapbar), PRS Designed • prepínač: 3 polohový • ovládanie: 1x Volume, 1x Tone • kobylka: pevná, Stoptail, PRS Designed • ladiace mechaniky: PRS Designed • hardware: niklový • značenie polôh: perleťové mesiačiky • prevedenie: Vintage Cherry Cenu si predstavujem okolo 400€. Možná dohoda.
Gibson Les Paul Faded T 2017 Worn Brown USA
Predám Gibson USA zo série Les Paul Faded Core T a modelovej rady 2017. Telo gitary je vyrobené z mahagónového dreva s vrchnou doskou z javora a Ultra-Modern komorovaním. Lepený javorový krk typu Slim taper je osadený palisandrovým hmatníkom s 22 medium pražcami. Dĺžka menzúry je 628mm, nultý pražec vyrobený z materiálu Tektoid má šírku 43mm. Rádius hmatníka je 305mm. Gitara je vybavená chromovaným hardvérom s kobylkou typu Aluminum Tune-o-Matic so strunníkom Aluminum Stop Bar a ladiacou mechanikou Vintage style. Snímanie zvuku zabezpečujú dva snímače typu humbucker, konkrétne ide o modely 490R pri krku a 490T pri kobylke. Zvuk sa nastavuje a ovláda pomocou trojpolohového prepínača snímačov a potenciometrov Volume 1, Volume 2, Tone 1 a Tone 2. Ku gitare dávam originálne púzdro Gibson a papiere pravosti . Farba Worn Brown . Malá dohoda na cene možná, len predaj...
Elektrická gitara Paul Reed Smith PRS 245 SE TS
Ahojte gitaristi, predávam moju prsku, má približne rok, stále v záruke. Kupovaná v Muzikeri. Stav skoro ako nová. Hrá sa na nej úžasne ,nuž začal som preferovať trochu iné gitary. rád ju posuniem niekomu komu bude robiť viac radosti. popis z muzikeru: Perfektná ako prvá aj posledná gitara, ktorú kedy budete potrebovať, PRS SE 245 Standard má klasický tón, ktorý je mimoriadne dobre nahrávateľný ako aj pripravený na koncert, vďaka svojim snímačom 245 „S“ a všestrannému usporiadaniu ovládania. Klasické PRS zahŕňajú mahagónový Wide Fat krk, hmatník z palisandru s vtáčími inlaymi, stoptail kobylku a ladiacu mechaniku. Vďaka dĺžke menzúry 24,5 palca je tento nástroj najviac pohodlný pre hráčov, ktorí uprednostňujú gitary krátkeho rozsahu. Celomahagónové telo pripomína prvé PRS továrenské nástroje a ponúka teplý, drevitý tón.
Prs SE custom 24 a Mesa boogie Express 5:50
Predam elektricku gitaru PRS a lampove kombo Mesa boogie. Predaj mozny aj samostatne. Koncim s elektrickou gitarou. PRS ma cez 2 roky, uchovavana v puzdre, ziadne koncerty, nema nejake vyrazne skrabance, nizky dohmat. Telo mahagon, krk a hmatnik javor, farba charcoal burst. Snimace PRS 85/15S. Original gigbag, tremolo paka aj kluce. Kombo mesa ma cez 10 rokov, nie som prvy majitel. Ma zopar malych skrabancov, ale inak je plne funkcne.Moznost odskusat v LV po dohode alebo dovoz do NR a VK. Elektronky som nemenil, ja som na nom vela neodohral, takze tazko povedat kedy bude treba menit. Ku kombu je aj footswich mesa boogie a obal na zakrytie. Info o kombe napr: Gitara 680e a kombo 1100e. Viac info a foto mailom alebo sms.