bazár, predaj, inzercia, predám

Pulzný oxymeter s OLED displejom

Kategória: Zdravie a krása

Pulzný oxymeter s OLED displejom

Pulzný oxymeter je prenosné, pohodlné a neinvazívne zariadenie, ktoré sa používa na sledovanie saturácie hemoglobínu kyslíkom v arteriálnej časti krvného riečišťa a na meranie tepovej frekvencie.

Kľúčové vlastnosti
Jednoduché a rýchle použitie
Vysoká výdrž batérií
Podsvietený OLED displej, otočný
Automatické vypnutie oxymetra po 8 sekundách nečinnosti
Ovládanie iba jedným tlačidlom
Režim vypnuté, spánok a meranie

Obsah balenia
Oxymeter
1x šnúrka
2x batéria
Užívateľská príručka

Iba rozbalené, kompletné balenie vrátane príslušenstva

Odošlem Packetou/Zásielkovnú poštovné 3,7 euro (len pri platbe vopred).
V prípade dobierky požadujem poštovné zaplatiť vopred 4,7 euro

Pre viac info ma kontaktujte
Pulzný oxymeter s OLED displejom
Podobné inzeráty
Pulzný oxymeter Beurer PO 60 BT
Predám kvalitný pulzný oxymeter od renomovaného nemeckého výrobcu, určený na meranie okysličenia krvi a na meranie tepu. Nevybalený (a teda ani raz nepoužitý – doma mám ešte jeden rovnaký), v originálne zapečatenej škatuľke, v záruke. Zariadenie (neinvazívnym spôsobom – bezbolestne) určuje saturáciu arteriálnej kyslíkovej frekvencie (SpO2) a meria srdcovú frekvenciu (PRbpm). Hlavné vlastnosti: ● Ľahký, skladný a moderný dizajn ● Ľahko čitateľný farebný displej s nastaviteľným jasom ● Šesť dostupných zobrazení ● Displej sa orientuje automaticky (má vertikálne aj horizontálne usporiadanie) ● Indikátor vybitej batérie ● Automatické vypnutie ● Zdieľanie nameraných dát pomocou Bluetooth s vaším inteligentným zariadením Na vyhodnotenie nameraných výsledkov z dlhodobého hľadiska má pulzný oxymeter možnosť analyzovať dáta v PC alebo v smartfóne cez voľne stiahnuteľný program Beurer HealthManager. Obsah balenia: ■ 1× pulzný oxymeter PO 60 ■ 2× batéria 1,5 V typu AAA LR03 ■ 1× remienok na krk ■ 1× puzdro na opasok ■ 1× návod na použitie Pulzný oxymeter je vhodný najmä pre rizikových pacientov, osoby s ochorením srdca, astmatikov, ale aj pre športovcov vo veľkých výškach (napr. horolezci, lyžiari alebo športoví letci). Možný len osobný odber v Bratislave – Ružinov (prípadne zaslanie kuriérom, ktorého si objedná a zaplatí kupujúci). Cena: 45 EUR Kontakt: 0948 477 867
Pulzný oximeter OLED - certifikovaný
Predám nepoužitý pulzný oxymeter s farebným OLED displejom. - meranie saturácie (nasýtenia) krvného hemoglobínu kyslíkom (SpO2) - meranie srdcovej frekvencie (PR bpm) - certifikát kvality - napájanie 2x 1,5V AAA batériami (nie sú v balení) - Mobil: - Pošlem poštou alebo osobné prevzatie
Pulzny oxymeter
Predam novy pulzny Oxymeter so snurkou, na meranie saturacie kyslikom, nasytenie krvi kyslikom udavane v percentach (%), meria tepovu frekvenciu.cena: dohodou, tel.:
Pulzný oxymeter NONIN 9590 Onyx II Vantage
Predám profesionálny pulzový oxymeter NONIN 9590 Onyx II Vantage. Jedná sa o jeden z najpresnejších prstových oxymetrov na svete. Vrátane návodu k použitiu v slovenskom jazyku.
Predám oxymeter
Predám nový pulzný oxymeter. Len poštou (+ cena poštovného prípadne dobierky). Cena pevná.
Teplomer + oxymeter
Predam nepouzity infracerveny celovy teplomer a pulzny oxymeter. Pozri vsetky moje inzeraty