bazár, predaj, inzercia, predám

Puma plavkové kraťasy

Kategória: Plavky

Nové originál aj s visačkou Puma plavky, dostupné veľkosti XL a XXL. Cena 9€, osobný odber v PD alebo plus pošta 3€ len po prevode na účet.
Puma plavkové kraťasy
Podobné inzeráty
Plavkové kraťasy/šortky, plavky pre chlapcov a osuška
Ponúkam na predaj: PLAVKOVÉ KRAŤASY MODRÉ-PIRAŇA, zn. M&S (veľ.86): príjemný materiál, modrá farba s potlačou pirane, sieťka, vhodné na leto, nielen do vody, zn. M&S, veľkosť 12-18 mesiacov (80-86 cm). Žiadne poškodenia. Cena 2€. PLAVKOVÉ KRAŤASY PÁSIKAVÉ (NÁMORNÍCKE), zn. GEORGE (veľ.86): príjemný materiál, modré pásiky, sieťka, vhodné na leto, nielen do vody, zn. GEORGE, veľkosť 12-18 mesiacov (80-86 cm). Žiadne poškodenia. Cena 2€.PLAVKY NEXT PRE CHLAPCOV (86 cm): Ponúkam na predaj plavky (klasický plavkový materiál, tvar: boxery) pre chlapcov. Bledomodrej farby v kombinácií so zelenou a tmavomodrou, značka NEXT. Veľkosť : 86 cm (12-18 M), namerané rozmery: pás: 2x 21 cm, dĺžka: 19 cm. Málo používané, vo veľmi dobrom stave. Cena 2€. FROTÉ UTERÁK (OSUŠKA), MOTÍV VEĽRYBA: Ponúkam na predaj froté uterák (osuška) pre deti, modrá farba, motív: veľryba. Rozmery: 70x80 cm. Bez poškodení. Pridám aj umývacie rukavice (3 ks, obrázok). Cena 3€.
Predam panske plavkove kratasy
Predam panske plavkove kratasy OLAIAN z Decathlonu, nenosene, velkost obvod pasa 80 cm dlzka 43 cm, cena 4 eur.
Plavkové nohavičky
Predám detské plavkové nohavičky značky oceán fry veľkosť M.
Darujem plavkove plienky
Darujem plavkové plienky (8ks) veľkosť S - 4-9 kg.
Krásne plavkove šortky H&M vel. 110
Krásne plavkove šortky bez chýb farba nevyblednuta a materiál super . Vo vnútri sieťka pás sa sťahuje aké zapínanie je nasuchy zips. Na leto ako plavky ale aj kratasky. Vid foto. Na fotke nám ale už malé odporúčaný vek : 110/116 4-6 r.
plavkove nohavicky
predam uplne nove plavkove nohavicky uz len volne oranzove oranzove velkost M klasicky strih zo zadu cena za kus je 8eur osobny odber BA stare mesto, postovne dobierka 2,50eur a po platbe vopred na ucet 2eur pozlych skusenostiach posielam na dobierku jedine tak ze pojde 50%sumy na ucet a zvysnych 50% sumy na dobierku dakujem za pochopenie