bazár, predaj, inzercia, predám

PZ Pomocník z matematiky pre č. ZŠ 2.časť

Kategória: Učebnice, skriptá - ZŠ

PZ Pomocník z matematiky pre č. ZŠ 2.časť
Vydavateľstvo Orbis Pictus Istropolitana 2011, 80 strán
PZ je nepoužívaný, nový.

Cena: 2€ + poštovné.
V prípade záujmu ma kontaktujte na: apolanska@

Ponúkam viac PZ - po kliknutí na moje meno sa vám zobrazia.
PZ Pomocník z matematiky pre č. ZŠ 2.časť
Podobné inzeráty
Pracovné zošity pre základné, stredné školy a gymnázia-NOVÉ
Ponúkam na predaj učebnice pre základné, stredné školy a gymnázia od vydavateľstva Orbis Pictus Istropolitana. Sú úplne nové nepoškodené, nepopísané. Bližšie info na dole uvedenom tel. čísle alebo mailom. Pošlem na dobierku alebo osobne Prešov. Pracovné zošity: Čítanka - CUDZIE JAZYKY pre každého prváka Bobo, Zuzka a ich kamaráti - 2 € Literatúra pre 1. ročník stredných škôl (POLAKOVIČOVÁ, CALTÍKOVÁ, ŠTARKOVÁ, LÁBAJ) + zbierka textov a úloh z literatúry - 7 € + 2,50 € Hallo, da bin ich! Arbeitsheft 3 – Pracovný zošit k učebnici nemčiny pre základné školy - 2,50 € CUDZIE JAZYKY pre každého prváka – METODICKÁ PRÍRUČKA - 4,50 € MATEMATIKA pre 8. Ročník ZŠ a 3. Ročník gymnázií s osemročným štúdiom 1. Časť - 4 € MATEMATIKA pre 7. Ročník ZŠ a 2. Ročník gymnázií s osemročným štúdiom 2. Časť - 7,50 € Pomocník z matematiky pre 8. Ročník ZŠ a 3. Ročník gymnázií s osemročným štúdiom 2. Zošit - 2,50 € Pomocník z matematiky pre 8. Ročník ZŠ a 3. Ročník gymnázií s osemročným štúdiom 1. Zošit - 2,50 € Pomocník zo slovenského jazyka – pracovný zošit pre 6. Ročník ZŠ a 1. Ročník GOŠ (J. Krajčovičová) - 2,50 € Pomocník z geografie – pracovný zošit pre 5. Ročník ZŠ - 1,50 €
PZ Pomocník z matematiky pre č. ZŠ 1.časť
PZ Pomocník z matematiky pre č. ZŠ 1.časť Vydavateľstvo Orbis Pictus Istropolitana 2011, 80 strán PZ je nepoužívaný, nový. Cena: 2€ + poštovné. V prípade záujmu ma kontaktujte na: apolanska@ Ponúkam viac PZ - po kliknutí na moje meno sa vám zobrazia.
Nový pomocník z matematiky 9/1. a 2. zošit
Predám obe časti z edície Nový pomocník z matematiky pre 9. ročník ZŠ a 4. ročník GOŠ, sčasti vypísaný.Cena je spolu za obe časti.
9. ročník ZŠ
Nový pomocník z matematiky 9. ročník - 1. a 2. zošit, pracovná učebnica, Kohanová, 2018, 8€ za obe; Pomocník zo slovenského jazyka, 2020, Krajčovičová, 3,20€; Pomocník z literatúry, 2020, Krajčovičová, 3,20€. Nové, nepoužité. Predám jednotlivo alebo spolu za 13€ + poštovné. Osobný odber je možný v Stupave.
Pomocník zo slovenského j. a Pomocník z literatúry - 3,2€/ks
Nové - Pomocník zo slovenského jazyka pre 7., 8. a 9. ročník ZŠ, Krajčovičová. Nové - Pomocník z literatúry pre 7., 8. a 9. ročník ZŠ, Krajčovičová. Predám jednotlivo 3,20€/ks alebo spolu za 18 € + poštovné. Osobný odber je možný v Stupave.
Slovenský jazyk 7., 8.- 9. ročník
Robili sme poriadok po deťoch, ponúkam: 1/ Precvičme si slovenčinu pre 7. ročník, Príroda, 3 eur, Renáta Somorová 2/ Precvičme si slovenčinu pre 8. ročník, Príroda, 3 eur, Renáta Somorová 3/ Pomocník zo Slovenského jazyka, pracovný zošit 8. ročník, Jarmila Krajčovičová, Orbis Pictus, 3 eur 4/ Pomocník zo Slovenského jazyka, pracovný zošit 9. ročník, Jarmila Krajčovičová, Orbis Pictus, 3 eur 5/ Pomocník z literatúry, pracovný zošit 9. ročník, Jarmila Krajčovičová, Orbis Pictus, 3 eur 6/ Pravopisné fintz alebo ako si poradiť i/y, Viera Spišáková, Taktik, 5 eur 7/ TEstz 9 zo slovenského jazyka, Lucie Hončová, Zdenka Franková, Príroda, 4 eur 8/ otestuj sa 9 zo slovenského jazyka a literatúry, Raabe, 5 eur 9/ TEstovanie zo slovenského jazyka a literatúry 9. ročník, Raabe 4 eur