bazár, predaj, inzercia, predám

Q20 Mini Retro Handheld

Kategória: Herné konzoly

Predám Q20 Mini Retro Handheld, je to prenosná konzola ktorá emuluje viaceré staré konzoly - GameBoy Advance, Super Nintendo, Sega MegaDrive, Nintendo, GameBoy Color, Sega Master, GameBoy, PSX a ďalšie, tiež má aj vlastné porty DOS hier ako Doom, Wolf3D a iné. Predinštalovaných od výrobcu je cez 2000 hier, a nie je problém pridať viac na priloženú 16GB microsd kartu. Ukladanie pozícií podporuje cez savestaty aj cez emuláciu pamäťových kariet. Konzola má aj 3.5 audio jack. Veľmi kompaktný (11cm x 5cm x 1,5cm) a sympatický dizajn pripomínajúci GameBoy Micro.

Farba žltá, pekný 2.4 palcový IPS display, tlačidlá sú ok, hry fungujú, baterka vydrží tak 3-4 hodiny. USB-C káblik na dobíjanie a 16GB microsd karta sú priložené. SK návod.

Technicky zdatnejších užívateľov poteší možnosť inštalovať nové verzie operačného systému = lepšia kompatibilita a viac užívateľských možností.


Nové, iba odskúšané. Pošlem aj poštou (dobierka v rámci SK je 3E).
Q20 Mini Retro Handheld
Podobné inzeráty
K10 Retro Handheld
Predám K10 Retro Handheld, je to prenosná konzola ktorá emuluje pôvodné Nintendo (NES, Nintendo Entertainment System), predinštalovaných od výrobcu je cez 300 hier (Super Mario Bros, Contra, Adventure Island, Bomberman, Lode Runner, Turtles, Double Dragon, Battle City, F1 Race, Tetris, Donkey Kong, Arkanoid, Arabian, Dig Dug, Pacman, Galaga, Galaxian, Spelunker, Burai Fighter, Sudoku a ďalšie), veľmi kompaktný (10cm x 6.5cm x 0,5cm, váha iba 40g) dizajn vo farebnom prevedení pripomínajúcom japonskú verziu konzoly (Famicom). Jednoduché ovládanie, vhodné aj pre menšie deti. 2.4 palcový display, tlačidlá sú ok, hry fungujú, baterka vydrží tak 2-3 hodiny. MicroUSB káblik na dobíjanie je priložený. Nové, iba odskúšané. Pošlem aj poštou (dobierka v rámci SK je 3E).
AYANEO AIR Black , herna konzola a mini PC s Windows
Predam novy Handheld PC – AYANEO AIR Black Nove nerozbalene Handheld PC – AYANEO AIR Black AMD Ryzen 5 5560U, dotykový 5.5“ OLED antireflexný 1920 × 1080, RAM 16GB LPDDR4X, AMD Radeon Graphics, SSD 512GB, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 6, kapacita batérie 7350 mA, hmotnosť 0,4 kg, Windows 11 Home - - Preferujem osobný odber Bratislava alebo Malacky - -
Nintendo 3DS XL + 2 hry
Predam handheld Nintendo 3DS XL Red+Black + 2 hry + 4 GB SD karta Super Mario 3D Land Lugi's Mansion 2 Handheld je vyskusany a funkcny, na oboch displayoch su ochranne folie. Slovenska posta 3€ pri platbe vopred / 4,20€ na dobierku. Packeta 3,3€ pri platbe vopred / 4,60€ na dobierku. Pozri i moje dalsie inzeraty, mozes usetrit na postovnom.
Retro Herná Konzola
Chcete si zaspomínať na staré časy ? Je tu pre Vás táto retro herná konzola na štýl GameBoy ktorá obsahuje až 400 nostalgických hier. ____________________________________________ ⚫Obsahuje legendárne retro hry ako: ✅ Super Mario ✅ Super Mario 3 ✅ Super Mario 14 ✅ Super Mario Bros ✅ Donkey Kong 1,2,3 ✅ Pac Man ✅ Tetris ✅ Bomber Man ✅ Bomb Sweeper ✅ Mortal Kombat a mnoho ďalších ____________________________________________ ⚫Dostupná v troch farebných prevedeniach: ✅ Biela ✅ Červená ✅ Žltá ____________________________________________ ⚫Balenie obsahuje: ✅ Hernú konzolu ✅ Nabíjací kábel ( micro-usb ) ✅ Kábel na zdieľanie obrazu z konzoly na televízor ( Jack na RCA ) ✅ Li-ion batéria ( až 1020 mAh ) ✅ Ochranná fólia na display ( nalepená od výroby ) ✅ Návod na používanie ____________________________________________ ⚫Vstupy, Výstupy, Tlačidlá: ✅ Spínač na zapnutie a vypnutie konzoly ✅ Micro-usb vstup na nabíjanie ✅ Obrazový výstup ✅ Koliesko na nastavovanie hlasitosti reproduktora ✅ D-pad ✅ Tlačidlá X,Y,A,B ✅ Tlačidlá Start a Select ✅ Tlačidlo Reset ____________________________________________ ⚫Doručenie: ✅ Slovenská pošta (aj na dobierku) ✅ Packeta ____________________________________________ ⚫CENA: 16€ (+ poštovné) ____________________________________________ Pre viac informácií alebo fotiek ma kontaktujte na e-mailovej adrese: ⚫matusge2@ ____________________________________________ retro, herna, konzola, gameboy, super mario, pac man, donkey kong, teris, nintendo, playstation, xbox, hry, hra , handheld, hracky, nostalgicke
SONY PSP STREET E1004
Predám SONY PSP STREET E1004 . Konzola je v vyskúšaná, vyčistená a plne funkčná. Balenie obsahuje handheld sony psp, ochranný obal, 8GB pamäťovú kartu, nabíjačku, hru CARS a 4 filmy. Cena je pevná, možné poslať packetou alebo poštou od 4,50€. Platba prevodom, dobierkou, PayPal. Pri nákupe nad 100€ poštovné ZADARMO. Zastihnete ma každý deň od 9:00-19:00. Klikni na VIDEOHRY.TV a pozri aj moje ďalšie inzeráty (konzoly, hry a herné príslušenstvo) Nájdeš ma na FB aj INSTAGRAME :)
retro herná konzola SF 2000 / Gameboy / Nintendo
SF 2000 je lacná, ale na svoju cenu prekvapivo výkonná a kvalitná herná konzola pre hranie retro hier. Konzola má 3 palcový display vsadený do tela, ktoré pripomína ovládač z konzoly SNES. V konzole je 16GB karta, na ktorej nájdete vyše 6000 retro hier. Na konzole si môžete zahrať hry z retro konzol MAME, Gameboy Advance, Gameboy Color, Gameboy, Mega Drive, NES a SNES. Súčasťou balenia je aj druhý ovládač a kábel na televíziu. Môžete tak mnohé hry hrať vo dvojici z pohodlia gauča. Konzola je dokonalé pre niekoho, kto chce začať s emuláciou retro systémov a nechce moc vymýšlať a ani veľa investovať. Konzolu predávam, lebo som si kúpil výkonnejšie mašinky a túto mi netreba. Pri rýchlom jednaní sa vieme dohodnúť. Osobné vyzdvihnutie v Bratislave alebo v Poprade, alebo môžem poslať poštou.