bazár, predaj, inzercia, predám

Ragdoll

Kategória: Mačky

Tento veľký maznák a veľmi kontaktný 15 mesačný, kastrovaný , očkovaný , odčervený kocúr plemena Ragdoll hľadá nový domov.
Dôvod predaja je že smúti keď sme neni doma a bohužiaľ pracovne denne bývam dlho mimo dom.
A preto hľadám pre neho nový milujúci domov, kde sa mu bude venovať viac času. Je naučený na mačacie wc, neničí, nezhadzuje veci, nepoľuje. Miluje deti a túlenie sa.
Kocúrik do nového domova pôjde s komplet výbavou ( 2 škrabadlá, misky, wc, kefy, granule a mlsnôtky )
Domov si pre neho budem starostlivo vyberať.
Ragdoll
Podobné inzeráty
2dospele macicky a 1 kocurik ragdoll
Predám mačičku ragdoll,bez PP,narodenú 26.9.2017,bohato osrstená,modré oči,typická ragdoll povaha krotká mazlivá,cena 350€,8600Kč,predám mačičku ragdoll bez PP narodená 20.5.2018 troška plachejšej povahy,ale dá sa s ňou manipulovať cena 350€,8600Kč,predám kocúrika narodený 6.4.2020,cena 350€,8600łč,viac info emailom m.pavol55@,alebo po fóne 421940732966,na sms nereagujem
Ragdoll koťátka s PP
chs Corly () zadá koťátka ragdoll v barvě blue mitted a blue bicolor. Rodiče testováni na FeLV, FIV, HCM, PKD s negativními výsledky. Budou kompletně naočkovaná, pravidelně odčervená, čipovaná. Naučená na toaletu, socializovaná a vymazlená, zvyklá na obvyklý ruch v domácnosti a pejsky. Průkaz původu a kupní smlouva je samozřejmostí, jsme registrovaní pod mezinárodní organizací chovatelů koček FIFe. Cena na mazlíčka od 20 tis. Facebook - Ragdoll Chs Corly
RAGDOLL mačiatka - krížence
Hľadáme nový domov pre naše krásne mačiatka, krížence RAGDOLL mačky. (4 mačičky, 1 kocúrik)-narodené 20.5.2023 Mama je čistokrvná Ragdollka a otec európska krátkosrstá. Mačiatka majú dlhšiu a huňatejšiu srsť a povahu RAGDOLL mačky. Sú odčervené a zaočkované prvou dávkou s veterinárnym preukazom. Papajú granulky, kapsičky, používajú škrabadlo a mačací záchod. Sú hravé, prítulné a zvyknuté na psíkov. Mačiatka ponúkame zadarmo alebo za dobrovoľný príspevok za pokrytie veterinárnych vyšetrení (20€)
Ragdoll
Srdečne Vás pozývam na rezerváciu týchto krásnych ragdoll mačiatok, narodených 23. 3. 2005. Voľní sú len kocúri Steven a Shaggy Zdravé šteniatka, pod stálou veterinárnou starostlivosťou. V deň odberu okolo 19. júla bude Bielsko Biała v Poľsku, možnosť dodania.Mačiatka budú - zaočkovaný - odčervená - čipovaný (schopnosť prečítať čip na mieste) - dostanú preukazy pôvodu canis e catus - zdravotná knižka so všetkými záznamami - výbavička -kúpno-predajná zmluva Sme domácim chovom týchto úžasných mačacích spoločníkov, žijú s nami doma. Sú socializované už od malička nami a našimi deťmi aj psíkmi. V deň odberu už budú vedieť narábať s odpadkovým košom a škrabadlom Naša chovateľská stanica neobsahuje Felv (leukémia mačiek) a FiV (imunodeficiencia mačiek), výsledky testov sú k dispozícii na mieste. Srdečne odporúčam toto nádherné plemeno, ktorým je ragdoll, sú skvelí priatelia, vedia rozdať veľa lásky a šťastia. Môžete nás sledovať na fb: Ragdollowy Kącik Alebo na Instagrame: Ragdollowahodowla a tik toku Registračné číslo chovu: 895/II/2020
Ragdoll
Hľadáme nové rodinky pre naše krásne mačiatka Ragdoll bez PP - kocúrikov (seal mitted, seal colorpoint, blue mitted) a mačičky (blue colorpoint a blue mitted) narodené 29.4.2023. Papajú granulky, kapsičky, varené kur.prsia, používajú škrabadlo a mačací záchod. Sú zdravé, hravé, zvedavé, prítulné, mojkané, zvyknuté na bežný chod domácnosti, aj na psíka. Odčervené a očkované s veterinárnym preukazom. Na fotkách je mamka mačiatok blue mitted (s bielymi papučkami a bielou bradou) a ocko seal colorpoint… úžasnej a kľudnej povahy. Domov im hľadáme iba do milujúcej rodinky a do interiéru. Ďakujeme.
Ragdoll maciatka
Ponukam k rezervacii maciatka ragdoll bez PP,narodene 11.6. K dispozicii su 4 macicky a 2 kocurikovia.Vyrastaju s nami v rodinnom prostredi, vychovavane s laskou, zvyknute na deticky. V case odberu budu plne socializovane, samozrejmostou je kompletna veterinarna starostlivost. Do novych domovov pojdu vybavene s balickom na prve dni :). Pre akekolvek otazky, viacej foto alebo videi ma mozte kontaktovat na dominikaand.h@ alebo . Ak nebudem dvihat, zanechajte mi prosim spravu.