bazár, predaj, inzercia, predám

Ramenná kamerový rig Pro opierka pre naročnejších

Kategória: Statívy

Ponúkam na predaj pre mňa už nevyužitý profesionalny rig - kamerovú ramennú oprierku - voľne nastaviteľnú. Pro-rig ponúka kameramanovi široké pole možnosti úchytu rôzneho príslušenstva a komfortnú polohu počas nakrúcania. Každý komponent je značkový a originálny. Možnosť varability a doplnenia o ďalšie príslušenstvo. Verím že niekomu poslúži. Možnosť prísť vyskušat
Ramenná  kamerový rig Pro opierka pre naročnejších
Podobné inzeráty
Predam DSLR Camera Rig + Mattebox + follow focus
DSLR Camera Cage Shoulder Rig Kit je vhodný pre väčšinu digitálnych zrkadloviek a videokamier. DSLR RIG je vyrobený z alumínia a ABS plastov. Variabilná skladačka, ktorú si môžete plne prispôsobiť podľa vašich požiadaviek. Súčasťou balenia je aj profesionálny MatteBox s klapkami a držiakom pre filtre 4 x 4, ktorý slúži pre odstránenie nežiadúcich svetelných závojov-tzv. flare, a reflexov z protisvetla. Pre dokonalé vyváženie rigu slúži komfotná ramenná opierka a závažie.Vďaka nemu dosiahnete stabilný a neroztrasený obraz na profesionálnej úrovni. kontaktovat na mail
Predam kamerovy zeriav ORION + predlzovacie rameno + monitor
Kamerový žeriav určený pre DSLR fotoaparáty a videokamery do hmotnosti 5,4 kg. Silná a ľahká konštrukcia zo špeciálneho materiálu "Aircraft Aluminium", umožňuje vysokú pevnosť a znižuje chvenie kamery. Vďaka novej konštrukcii kamerovej platformy je pohyb kamery / fotoaparátu ešte stabilnejší a odolnejší voči otrasom pri zmene smeu pohybu. Kamerový žeriav má integrované ovládanie vertikálneho náklonu.
Kamerový žeriav - Slide Kamera ROAD JIB
Predám 1x použitý kamerový žeriav s nosnosťou fotoaparátu alebo kamery do 3,5kg v bezchybnom stave. Viac info o produkte:
Flycam CF5 kamerový stabilizátor - ako nový
Predáme Flycam CF5 v super stave - takmer nepoužívaný. Je vyrobený z odľahčených karbonových vlákien. Kamerový stabilizátor Flycam CF5 je určený pre stredné kamkordéry a DSLR fotoaparáty typu Canon EOS 5D, 7D, 60D, 600D, Nikon D800, D3, D7000, D51000... Kvalitná stabilizácia obrazu pri chôdzi, behu a akomkoľvek pohybe. Súčasťou balenia je aj Arm Brace. Tento ručný držiak účinne eliminuje enormné zaťaženie ruky kameramana pri práci s kamerovým stabilizátorom. Umožňuje precízne prevedenie záberov, odstraňuje nežiaduce otrasy a chvenie ruky. Stabilizátor je dodávaný s kvalitným transportným puzdrom. FLYCAM CF5: Maximálne zaťaženie (hmotnosť kamery / fotoaparátu): 3,6kg Výsuvný gimbal pre rýchle vyváženie Horná platforma má nastaviteľný posuv dopredu /dozadu - vľavo /vpravo Kvalitná robustná penová rúčka Materiál: Carbon fibre, Aluminium black power + pevný odolný plast Závažia z MS niklu, Gimbal ložiská z SS Štandardná upevňovacia skrutka pre kameru: 1 / 4 " Hmotnosť stabilizátora vrátane závaží: 3.6kg Hmotnosť jedného závažia: 95g Cena: 100 EUR (pôvodná cena: 310 EUR) Osobný odber: Bratislava - Ružinov.
Kamerový žeriav
Posuniem za symbolickú cenu robený kamerový žeriav. Je povrchovo upravený, čierny, len ho už nepoužívam a leží v pivnici... LEN OSOBNÝ ODBER, v rámci Žiliny a Varína môžem doviezť!
Predám Flycam Flyboy II kamerový stabilizátor
Predám Flycam Flyboy II kamerový stabilizátor do 1,5 kg. Ako nový, 2 krát použitý. Aj s návodom a cestovnom taškou. Môžem poslať poštou alebo packetou (cena +5 euro), prípadne osobne v Bytči.