bazár, predaj, inzercia, predám

Rastuci pisaci stol

Kategória: Nábytok pre deti

Predám rastúci stôl. Stôl -vrchná doska bez škrabancov a je vyklápacia smerom dopredu, nálepky už odstránené (staršia foto). Stôl má niekoľko úrovni výškového nastavenia.
Inzerát platný do zmazania.
Rastuci pisaci stol
Podobné inzeráty
Rastúci písací stôl a stolička
Zdravim, mam na predaj tuto rastucu stolicku aj so stolom az do 170cm/76kg. Set je velmi malo pouzivany-takmer vobec. Povodna cena 123e. Odkaz na stol aj so stolickou:
Rastúci stôl SINGBEE
Predám dievčenský písací "rastúci" stôl zn. SingBee. Stôl má výsuvnú zásuvku na odkladanie písacích potrieb, pracovná doska sa dá nakloniť až o 40°. Na prednej hrane je gumená lišta s pravítkom. Určený pre deti pod 3 do 12 rokov (s výškou od 130-160 cm). Rozmer stola: 62x90 cm Kvalitné vyhotovenie. Bez poškodení. Len osobný odber, príp. dovoz v rámci BA a blízkeho okolia.
Rastúci písací/počítačový stôl zn. ALPLES, rozm: 1040x604
Predám kvalitný písací/počítačový stôl, farba breza Rozmery stola sú 1040x604mm, výška stola je nastaviteľná od 620 do 740mm. Nastaviteľné nožičky sú šedej farby. Stôl je od slovinského výrobcu nábytku ALPLES. Stôl je v TOP stave.
Detský rastúci písací stôl
Predám detský rastúci stôl, s úložným priestorom. Možné nakloniť.
Detsky rastúci pisaci stôl
Predám detský písací stôl s nastaviteľnou výškou pracovnej dosky v rozsahu 64 - 88 cm. Rozmer pracovnej dosky je 110 x 60 cm a je možné ju naklopiť. Stôl je v super stave, bez poškodenia. K stolu je možné dokupiť aj LED stolnú lampu za 15 Eur, a poličku na stenu za 10 Eur. viď foto. Iba osobný odber.
Detský rastúci stôl MAIER + stolička zadarmo+ lampa
Predám kvalitný,moderný, praktický rastúci stôl Maier. Má jednoduché ovládanie.Stôl je v super stave bez poškodení. konštrukcia stola sa skladá z dvoch samostatných vodorovných plôch,detom ponúka dostatok odkladacieho priestoru (nápoje, knihy, pastelky, a pod.). Prednú dosku je možné naklápať až do uhla 36 °, čo možno využiť aj na kreslenie,písanie... pôvodná cena stola bola 490€,predám za 160€ +dám k stolu výškovo nastavitelnú otočnú stoličku len osobný odber