bazár, predaj, inzercia, predám

Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ pekný 4 izbový r

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Veľké Dvorníky
Obec: Veľké Dvorníky

Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ krásny 4 izbový rodinný dom v obci Veľké Dvorníky. Obec je vzdialená od Dunajskej Stredy len 3 km. Nehnuteľnosť sa nachádza v novovybudovanej časti obce.

Rozloha pozemku: 974 m2.
Úžitková plocha: 200 m2.                                            Plocha záhradného domčeka: 25 m2.

RD bol postavený z kvalitných materiálov na vlastné užívanie. Interiér domu, ako aj dispozičné riešenie boli vytvorené moderne, tak aby poskytli komfortné a príjemné bývanie. Celý dom pôsobí útulne a vyznačuje sa príjemnou atmosférou. Budúci majiteľ tu nájde všetko k pohodlnému využitiu vlastného bývania. Veľkým bonusom je aj krásny 1,20m hlboký bazén. Dom je vhodný pre mladé páry, rodinky i seniorov. Je ideálny pre tých, ktorí už nechcú ďalšie investície do bývania.

Dispozičné riešenie: dvojgaráž, povala, predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, veľká špajza, 3 samostatné izby, kúpeľňa s vaňou a so sprchovým kútom, toaleta, technická miestnosť, chodba, priestranná terasa.

Výborným riešením je pochôdzna povala s množstvom úložného priestoru a taktiež je možnosť si tu vytvoriť dvojgeneračné bývanie.
Vykurovanie rodinného domu je plynové, v obývacej miestnosti sa nachádza aj kvalitná kachlova pec, ktorá je napojená na radiátory a dokáže vykuriť celý dom.

Podlahy sú riešené laminátovými parketami a dlažbami. V kúpeľni nájdete sprchový kút, vaňu, a dvojité umývadlo. Neoddeliteľnou a potrebnou súčasťou domu je aj technická miestnosť.

Záhrada je krásne udržiavaná. Parkovanie pre dve autá je možné aj priamo pred domom a taktiež aj v dvojgaráži na automatické ovládanie.
Na pozemku sa nachádza aj zateplený záhradný domček, ktorý je taktiež vhodný na bývanie (sú tam všetky predprípravy). 

IS: elektrina, plyn, verejný vodovod, verejná kanalizácia. Pozemok disponuje aj s vlastnou studňou.

Výhody domu: priestranný, bezpečnosť, bezproblémové parkovanie, veľká záhrada, bazén, tichá lokalita, veľmi dobrá občianska vybavenosť, keďže Dunajská Streda je vzdialená len 3 km, blízko jazero, dobrá dostupnosť do BA cca. 41 minút...

Cena:  299 000 Eur- pri rýchlom a serióznom jednaní DOHODA MOŽNÁ!!!

Odporúčam osobnú obhliadku domu! Viac informácií vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke domu! Teším sa na Vás!

V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo.

 

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: po rekonštrukcii
Celková plocha: 974 m2
Úžitková plocha: 200 m2
Plocha pozemku: 974 m2
Zastavaná plocha: 245 m2
Počet izieb: 4
Balkón: nie
Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní: 1
Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ pekný 4 izbový r
Podobné inzeráty
Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka Exkluzívne na predaj pekný
Typ: Rodinný dom Ulica: Koppánymonostor Obec: Komárom Exkluzívne Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na predaj pekný obnovený rodinný dom v Maďarsku - Koppánymonostor! Rodinný dom zastavanou plochou 90 m2 sa nachádza na 1 061 m2 pozemku v tichej lokalite. Dispozične pozostáva: vstupná chodba, obývacia izba prepojená s jedálňou a kuchyňou, spálňa a detská izba, kúpeľňa a toaleta. V spálni je pekný krb, s čím sa dá vykurovať celý dom. Nehnuteľnosť je úplne obnovený, má plastové okná a drevené dvere. V izbách sú plávajúce parkety. Dom je veľmi komfortný, pekný a ideálny pre rodinu. Vedľa domu sa nachádza priestranná garáž, kde okrem parkovania auta je dostatok úložného priestoru. Dvor rodinného domu je pekne upravený, zámková dlažba, trávnik. Dom má samostatne postavenú veľká garáž. Cena: 160 000,- EUR V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 90 m2 Úžitková plocha: 90 m2 Plocha pozemku: 1061 m2 Zastavaná plocha: 110 m2 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: vaňa Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Krb: áno Zariadenie: nezariadený Garáž: áno Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Internet: áno - wi-fi Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické
Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ 3 izbový tehlový
Typ: Rodinný dom Ulica: Velká Gúta Obec: Kolárovo Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ 3 izbový tehlový rozostavaný rodinný dom v obci Veľká Gúta len pár minút od Kolárova! Stavba leží na pozemku o výmere 757 m2, úžitková plocha je 165 m2. Dom sa predáva v stave stavba na kľúč. Aktuálne prebieha výstavba RD, stavba by mala byť dokončená do začiatku leta 2023. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: • vstupná chodba • obývacia izba spojená s kuchyňou • technická miestnosť • samostatná toaleta • veľká kúpeľňa s vaňou a so sprchovým kútom • toaleta • 3 samostatné izby Dom bude postavaný z moderných, kvalitných materiálov tak, aby splnili všetky požiadavky zákazníka. - Plastové okná - Tehla Porotherm30 - Zateplenie polystyrén - Plynový kotol a podlahové kúrenie, radiátory - Plynový bojler - Prípojky na umývačku riadu, chladničku, digestor a sporák - Zámková dlažba - Vlastné parkovisko - Betónové oplotenie LOKALITA: Hoci obec s 120 obyvateľom ponúka iba základnú občiansku vybavenosť, ale jej okolie ponúka mnoho možnosti športového využitia, rybarčanie, napojenia na cyklotrasy. Kultúrne využitie je okrem Kolárova dostupné aj v okolitých mestách a obciach s bohatými tradíciami. Rýchla dostupnosť do Kolárova je cca 4 minút, kde mesto ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (školy, škôlky, obchody, reštaurácie, kaviarne, fitness, banky, pošta... ). Nové Zámky sú zdiaľené 18 km. Podujatia mesta Nesvady z diaľky 7 km je geotermálne novo otvorené kúpalisko, čo poskytuje návštevníkom príjemný relax počas celého roka.. Dopravné spojenie s jednotlivými mestami je možné buď osobnou alebo autobusovou dopravou. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes! Teším sa na Vás! Cena: 165 000 Eur V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. Ponúkame bezplatné finančné poradenstvo v prípade záujmu!   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 757 m2 Úžitková plocha: 165 m2 Plocha pozemku: 757 m2 Zastavaná plocha: 165 m2 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 1 El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Krb: áno Zariadenie: nezariadený Garáž: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: nie
Iba u nás REALITY KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na predaj dva ro
Typ: Rodinný dom Ulica: Marcelová Obec: Marcelová Iba u nás!!! REALITY KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na predaj dva rodinné domy na jednom pozemku v obci Marcelová! (okres Komárno) Ponúkame Vám dve slnečné rodinné domy, ktoré vám zaručia príjemné nadštandardné bývanie v dvoch samostatných fungujúcich objektoch pre viac generácií oddelene. Umiestnenie domov na pozemku poskytuje súkromie a využitie slnka po cely deň. Vybudovaná okrasná záhrada s umelým jazerom je ideálnym miesto pre dokonalý relax. Domy sú postavený z kvalitných materiálov, priestranný vzdušný interiér, ktorý má výnimočné dispozičné riešenie. Väčší objekt s troma izbami má úžitkovú plochu 122 m2 vrátane garáže o výmere 21 m2, menší s dvoma izbami 78 m2. Každý objekt má vlastnú terasu. Ležia na pozemku vo výmere 800 m2. Prvý dom : Bol postavení v roku 1972, prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2010 čo zahŕňa výmenu všetkých okien na plastovú, vchodových dvier, podláh, sadrokartónové stropy s bodovým osvetlením, nová kúpeľňa, kuchyňa, nové vedenie elektroinštalácie, kanalizácie, strecha. Dom je čiastočne podpivničená. Jeho dispozičné riešenie: chodba, 2x samostatná izba, veľká obývacia izba, kúpeľňa s vaňou a s WC, a veľká kuchyňa kuchynská linka robená na mieru + zabudované kuchynské spotrebiče. Vykurovanie: plynové kachle a krb v obývačke. Druhý dom: Bol postavení v roku 2019, ako samostatná bytová jednotka so súpisným číslom. Súčasťou prístavby je aj zastrešená terasa medzi dvoma RD. Jeho dispozičné riešenie: predsieň, svetlá kuchyňa kde je kuchynská linka robená na mieru. Kuchyňa je spojené s jedálňou a obývačkou, samostatná spálňa, kúpeľná sprchovým kútom a s WC. Vykurovanie: podlahové elektrické kúrenie a krb v obývačke. Dve rodinné domy sa dajú spojiť s chodbou. Na pozemku nájdeme dvojpodlažný garáž na ktorom je vytvorená jedna samostatná miestnosť, čo je vhodná poprípade aj na podnikateľské účely. Výhody tohto rodinného domu !!! Dom je vhodný pre podnikateľa ako sídlo firmy spojené s bývaním. Predáva sa vrátane na mieru vyrobeného zariadenia a vstavaných spotrebičov. Lokalita, v ktorej sa nachádza ponúka dostatok súkromia potrebného na pokojné bývanie bez rušivých vplyvov, všetku občiansku vybavenosť, dom je udržiavaný, pekný priestranný. Nový majiteľ tu nájde pokojné, komfortné a komplexné bývanie pre celú rodinu. Ďalšie výhody: Tichá ulica! Vzdialenosť od wellness Patince iba 9 km, Komárno 17 km. Nízka réžia!!! Predáva sa čiastočne zariadené. Cena je: 160 000€  LEPŠIE RAZ VIDIEŤ AKO 2X POČUŤ !!!! PRÍĎTE SA POZRIEŤ !!!! V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo! Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 800 m2
Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ 4 izbový rodinný
Typ: Rodinný dom Ulica: Trhová Hradská Obec: Trhová Hradská Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ pekný 4 izbový rodinný dom v radovej výstavbe v Trhovej Hradskej! Obec Trhová Hradská sa nachádza v Podunajskej nížine, v severnej časti Žitného ostrova, pričom v tesnej blízkosti obce preteká Malý Dunaj. Cez obec vedie aj cyklotrasa a v susednej dedine, v Topoľníkoch sa nachádza termálne kúpalisko. Výmera pozemku: 136 m2 Úžitková plocha: 89 m2 Z obývačky je výstup na krytú terasu s plochou cca 25 m2. Dispozičné riešenie:   1NP: chodba a predsieň, samostatná toaleta, odkladací priestor(špajza), priestranná obývacia miestnosť spolu s jedálňou a s kuchyňou. 2NP: 3 samostatné izby, kúpeľňa s vaňou a s toaletou, chodba. Podlahy v izbách a v obývačke sú riešené s plávajúcimi parketami, v kuchyni, v predsieni a v kúpeľni keramickou dlažbou. Okná a vchodové dvere sú plastové, okná sú opatrené s vnútornými aj s vonkajšími žalúziami. Strecha je šikmá, pultová. Vykurovanie je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením, ktoré je regulovatelné pomocou termostátu v každej miestnosti zvlášť, na ohrev vody sa používa 120 l bojler. Na poschodí je umiestnená klimatizačná jednotka. Mesačné náklady pre 4 člennú rodinu sú cca 100 Eur. Parkovanie je možné priamo pred domom.  IS : vodovod, elektrina, žumpa. Technický stav 8 ročného zatepleného rodinného domu je veľmi dobrý. Obec Trhová Hradská má výbornú občianskú vybavenosť. Nehnuteľnosť sa nachádza blízko centra dediny.( obchody, služby, reštaurácie, škôlka, škola, cukráreň, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta ....) Bratislava je vzdialená 61 km ( cez R7: 43 minút) Dunajská Streda: 10 km Veľký Meder: 18 km Komárno: 48 km CENA: 129 900 EUR - Pri rýchlom a serióznom jednaní DOHODA možná!! Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes! Teším sa na Vás! V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis, ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: rezervované Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 136 m2 Úžitková plocha: 89 m2 Plocha pozemku: 136 m2 Zastavaná plocha: 60 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 4 Balkón: nie Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Krb: nie Zariadenie: čiastočne Garáž: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: nie Internet: áno - káblový rozvod Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Terasa plocha: 25 m2 Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: nie
Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ 4 izbový rodinný
Typ: Rodinný dom Ulica: Rekreačný Rad Mestská časť: Bašatehed Obec: Dunajská Streda Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ 4 izbový rodinný dom v radovej výstavbe v Dunajskej Strede! Novostavba sa nachádza v bezpečnej lokalite na oplotenom pozemku s kamerami.  Dispozičné riešenie: Prízemie: predsieň, samostatná toaleta, technická miestnosť, obývacia izba spojená s kuchyňou, terasa so záhradou. Poschodie: chodba, 3 samostatné izby, kúpeľňa s vaňou, so sprchovým kútom a s toaletou. Podlahy v izbách, v obývačke a v kuchyni sú riešené s plávajúcimi parketami, v ďaľších miestnostiach s keramickou dlažbou. Okná a vchodové dvere sú plastové, okná sú opatrené s vnútornými žalúziami.  Vykurovanie je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením, ktoré je regulovatelné pomocou termostátu v každej miestnosti zvlášť, na ohrev vody sa používa 120 l bojler. V obývačke je predpríprava na krb. Mesačné náklady pre 3-4 člennú rodinu sú cca 150 Eur. Parkovanie je možné priamo pred domom. V tesnej blízkosti domu sa nachádza detské ihrisko a veľa zelene. Rodinný dom je ideálny pre všetky vekové kategórie. RD sa nachádza blízko termálneho kúpaliska, autobusovej a vlakovej stanice. Mesto Dunajská Streda ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Cez R7 je rýchla dostupnosť do Bratislavy. Cena: 180 000 EUR Odporúčam osobnú obhliadku! Teším sa na Vás! V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 124 m2 Úžitková plocha: 97 m2 Plocha pozemku: 124 m2 Zastavaná plocha: 57 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Balkón: nie Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 1 Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Krb: predpríprava Zariadenie: čiastočne Garáž: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: nie Internet: áno - káblový rozvod Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Terasa plocha: 25 m2 Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: nie
Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na predaj EXKLUZÍVNE 3 izb
Typ: Rodinný dom Ulica: Nová Cintorínska Obec: Strekov Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na predaj EXKLUZIVNE 3 izbový  dom v obci Strekov! Dom je v pôvodnom stave, ponúka Vám možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Je postavený z tehál. Všetky inžinierske siete sa nachádzajú pri pozemku. Dom stojí na pozemku o výmere 787 m2,  úžitková plocha je 110 m2. Dispozičné riešenie domu: vstupná sklenená veranda, predsieň, 4 izby, kuchyňa, kúpeľňa, samostatná toaleta. Obec Strekov leží medzi Novými Zámkami a Štúrovom, je súčasťou južnoslovanskej vinohradníckej oblasti. Každoročne sa tu usporadúva Strekovský festival vín. Obec má kompletnú občiansku vybavenosť: pošta, potraviny, lekáreň, ambulancia obvodného lekára, autobusová a železničná stanica, základná škola. CENA : 47.000 Eur  + DOHODA V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 787 m2 Úžitková plocha: 110 m2 Zastavaná plocha: 110 m2 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Zariadenie: nezariadený Garáž: nie Inžinierske siete: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn