bazár, predaj, inzercia, predám

Realizácia Strechy, drevené domčeky, pergoly, altánky,

Kategória: Remeselné a stavebné práce

Realizácia kompletných stavebných prác. Práca zo sadrokartonom, murovanie ,stierky,montáž okien,poteri,strechy,altánky,prístrešky,fasády,zateplenie,pokladka zámkovej dlažby,kupeľne a jadra,voda,kúrenie,kopacie a buracie práce atď.Pracujeme kvalitne a hlavne podľa potrieb zákaznika.Ceny realizujeme po obhliadke a vzájomnej dohode.    tel.
Realizácia Strechy, drevené domčeky, pergoly, altánky,
Podobné inzeráty
Klampiarske práce/ Tesárske práce-M&T Strechy
STRECHY NA KĽÚČ Partia šikovných strechárov (Tesárov, klampiarov) a hydroizolatérov si hľadá zákazky na budúci rok 2023. Sme zohraná partia, ktorá zbieral skúsenosti po celej Európe(Švédsko,Nemecko,Rakúsko,Švajčiarsko), ale vrátili sme sa späť domov na Slovensko a už druhý rok plníme vaše predstavy o novej streche.Zaručujeme vám kvalitnú robotou s dlhodobou garanciou. Ponúkame Vám kompletné klampiarske a tesárske práce.Zrenovujeme vašu starú strechu alebo postavíme novú presne podľa vašich predstáv. Oplechovanie komína,servis okapového systému, podbitie štabónu a ďalšie problémy ktoré hravo vyriešime.Ďalej vám navrhneme a zrealizujeme prístrešky, altánky, záhradné hojdačky, terasy, záhradné domčeky… Taktiež realizujeme hydroizolácie plochých/rovných striech, zelené/živé strechy, terasy, garáže, základové platne, podlahy. Pracujeme prevažne s materiálom značky (Sarnafil, Fatrafol, RubberCover, UltraPly a taktiež so všetkými druhmi asfaltových pásov) Zaručujeme vám odborne spravenú prácu s najkvalitnejším materiálom na trhu na ktorý samozrejme dostanete dlhoročnú záruku. Realizujeme -renovácie rovných striech - renovácie šikmých striech - výstavba krovu -hydroizolačné práce - klampiarske práce -tesárske práce - pokládka takmer všetkých druhov krytín - demontáž a likvidácia azbestu - eternitu ZAMERANIE A NACENENIE ZDARMA Objednajte si ešte v tomto toku aby ste mali ešte v starých cenách a nepreplácali za nové ceny . renovácie striech, rekonštrukcie striech, pokrývačské práce, strechy, hydroizolácie, tesárske práce, klampiarske práce, rovné strechy, šikmé strechy, zelené strechy, živé strechy, krovy, renovácia strechy, altánky, prístrešky, záhradné hojdačky, terasy, záhradné domčeky, strechy, terasy, garáže, základové platne, podlahy, plechovanie komína, servis okapového systému, podbitie štabónu, demontáž azbestu, likvidácia azbestu, demontáž eternitu, likvidácia eternitu
Strechy Prístrešky Altánky Pergoly Drevené domčeky atď
Realizácia stavieb na mieru. Strechy Prístrešky Altánky Pergoly Drevené domčeky atď. Zabezpečenie kompletného stavebného materiálu.
Altánky Prístrešky Pergoly Drevené domčeky
Realizácia stavieb Strechy, Altánky, Prístrešky, Pergoly,Drevené domčeky atď.
Strechy Prístrešky Altánky atď.
Realizácia stavieb. Strechy, Prístrešky, Altánky ,Pergoly ,Drevené domčeky atď. Zabezpečenie kompletného materiálu.
Záhradný altánok
Hľadíte do záhrady a stále Vám tam niečo chýba? Tak možno práve záhradné altánky od nás sú tá správna voľba. Ceny za altánok sa môžu pohybovať veľmi vysoko a preto je niekedy najrozumnejšie vydať sa po zlatej strednej ceste. kedže je to stredná varianta tak v cene za záhradného altanok je zahrnuté kvalitné drevené posedenie zo sušeného smrekového dreva a montáž. Ak Vám práve tento záhradný altanok nevyhovuje tak si neváhajte pozrieť naše ostatné inzeráty a nájdite si zahrade altanky alebo záhradné posedenie ktoré by vám vyhovovalo najviac. !!!! DOPRAVA PO CELOM SLOVENSKU ZDARMA !!!! zahradny altanok , záhradnś alánok , záhradné altánky, zahradne altanky , altánok, altanok, altánky, altanky, posedenie,
Strechy Prístrešky Altánky Pergoly
Ponúkame realizáciu Striech, Altánky, Pergoly,Drevené domčeky,Prístrešky atď. Zabezpečenie kompletného stavebného materiálu.