bazár, predaj, inzercia, predám

Refraktometer na meranie cukru v ovocia 0-32 Brix

Kategória: Záhradná technika

Predam novy nepouzity refrarktometer k zisteniu cukornatosti v ovocnej stave, kvase, ovoci, hrozne, mušte, pivnej mladine alebo cukrovom roztoku.

(vinarsky refraktometer, refraktometer na vino, refraktometer na kvas, refraktomer na kvas, vinarsky refraktomer, cukromer)

Prístroj ma zabudovanu automatickou teplotnu kompenzaciu ATC.

Stupnica Brix Sasch - cukromer (0-32%)

K refraktometru je pipeta, srobovak, handricka, slovensky navod

Osobne alebo postou na dobierku 1.triedou +4e.

Tel:
Refraktometer na meranie cukru v ovocia 0-32 Brix
Podobné inzeráty
Refraktomer na kvas 0-32% (cukromer) v boxe.
Predam refraktometer na meranie zostatkoveho cukru v kvase. Stupnica 0-32%. Opticky pristroj pracujuci na principe lomu svetla, urceny k rychlemu zisteniu koncentracie cukru v roztoku. V tomto pripade na zistenie cukornatosti v ovocnej stave, kvase alebo cukrovom roztoku. K refraktometru je slovensky navod. S plastovym boxom cena:20e Poslem aj na dobierku postou 1.triedou +4e Tel:
Nerezový drvič ovocia šroťák model: DO-01
Ponúkam na predaj nový celonerezový drvič na drvenie ovocia a zeleniny. Drvič je rýchlym a predovšetkým výkonným pomocníkom záhradkárov, Sadar i vinárov. Parametre: Je kompletne vyrobený kompletne z potravinárskej nerezovej ocele, zvarený v ochrannej atmosfére, kvalitné dielenské spracovanie. Použitá nerezová oceľ zaisťuje hygienickú prevádzku, pekný vzhľad. Spracovanie ovocia, zeleniny je zabezpečené tzv. předsekávacím nožom a rezným tanierom s 5tich nožmi. Motory drviče DO-01 380V s výkonom 1,1 kW alebo 1,5 kW zaisťujú vysoký výkon s kapacitou až 800 -1200 Kg / hodinu. Motory sú obojstranne opatrené guferá. Zaistenie hriadeľa je vykonané labyrintom s odstřikovacím tanierom. Rozmery výška 70 cm, s násypkou 90 cm, výška nádoby 40 cm, násypka priemer 27 cm, váha cca 25 kg. VIDEO DRVIČE: ZÁRUKA 24 mesiacov Doprava SK - dobierka 20,- Euro Osobný odber - Brno Na konci videa je pro Vás i slovenský telefonní kontakt Ceny jednotlivých modelů: DO-01 nový motor 380V nebo 220V-od 420,-Euro Náš doterajší úspešný model drviča DO-01 určený pre drvenie a následné muštovanie ovocia, zeleniny, bude možné doplniť o príslušenstvo, ktoré z tohto modelu vytvorí viacúčelový prístroj, ktorý vie nielen drviť, ale aj ovocie odkôstkovať. Možno použiť ako pre marhule, slivky, ringloty a mirabelky, ale aj čerešne višne. cena od 640,- Euro Tu sa môžete pozrieť na video z testovania:
Predám elektrický drvič ovocia a zeleniny, jablka, hrušky
Predám elektricky drvič ovocia vhodný na drevenice všetkého typu ovocia a zeleniny. Vhodný na jablka, hrušky bižalmy. Napájanie na 220V. V priprade otázok ma pokojne kontaktujte.
Nerezový profesionálne Odkôstkovač a drviaci stroj DOP-02
Ponúkam na predaj nový celonerezový profesionálne Odkôstkovač a drviaci stroj DOP-02 s univerzálnym použitím: odkôstkovanie: slúži ako k mechanickému oddeleniu kôstok z ovocných výpalkov, ktoré vznikajú pred alebo počas procesu pestovateľského pálenia, ale tiež je ideálny pre čerstvo zozbieranej marhule, slivky, ringloty, čerešne, višne a mirabelky. Drvenie ovocia, zeleniny: Spracovanie ovocia, zeleniny je zabezpečené tzv. Předsekávacím nožom a rezným tanierom s 5tich nožmi. parametre: Je kompletne vyrobený kompletne z nerezovej ocele AISI 304, zvarený v ochrannej atmosfére, kvalitné dielenské spracovanie. Použitá nerezová oceľ zaisťuje hygienický a rýchlu prevádzku, pekný vzhľad. Motory stroja DOP-02 380V s výkonom 1,5 kW ( možno aj 2,2kW) zaisťujú vysoký výkon s kapacitou od 1200 Kg / hodinu. Motory sú obojstranne opatrené guferá. Zaistenie proti nechcenému zatečeniu štiav je vykonané labyrintom s odstřikovacím talížem. Rozmery výška 100 cm, s násypkou 120 cm, výška nádoby 50 cm, násypka priemer 38 cm, váha cca 45 kg. ZÁRUKA 24 mesiacov doprava dobierkou 25,- Euro VIDEO odkôstkovača výpalkov: VIDEO odkôstkovača sliviek (testovanie v menšej variante): Ceny jednotlivých modelov: DOP-02 1.5kW Drvič + opeckovávač + FREKVENČNÝ MENIČ - 760,- Euro DO-02 1.5kW Drvič ovocia - 510, - Euro
Drvička ovocia a rôzneho záhrad.odpadu
Predám drvičku ovocia a rôzneho záhrad.odpadu zn.Alko-nožová plne funkčná,celokovový obal,násypný otvor o priemere 14cm,prípadne viem aj poslať...
Lapač ovocia, zachytávač plodov, sieť na ovocie
Lapač ovocia pre kvalitný kvas, lekvár a džem. Dostupný je aj na E-SHOPE Plody zachytáva do siete predtým, ako padnú na zem. Vďaka tomu zabráni škodcom (mravce, chrobáky, slimáky, červy...) napadnúť zrelé ovocie. Zabránením kontaktu so zemou tiež znižuje možnosť napadnutia plodov plesňami a hubami. Montuje sa na kmeň stromu priamo pod korunu. Montáž je jednoduchá a rýchla bez použitia akéhokoľvek náradia. Sieť je prispôsobiteľná tvaru koruny zatiahnutím, resp. uvoľnením napínacej šnúry. Oceníte najmä pri zbere menších plodov, ako je moruša, lieskové orechy, mandle, čerešne, višne, marhule, slivky... Maximálna nosnosť: 15 kg (cca. 1,5 prepravky) • Materiál: pozinkovaný oceľový plech + odolné agátové drevo, HDPE sieť, sklolaminátové tyče • Veľkosti podľa priemeru koruny: - S - pre stromy s priemerom koruny do 2,5 m (75 EUR) - M - do 4,5 m. (85 EUR) • Obruč sa dá namontovať na kmeň s priemerom 4-28 cm. Pre väčšiu efektivitu a aby obruč bola čo najbližšie ku kmeňu, je vyhotovená v 3 veľkostiach. - priemer kmeňa: 4-16 cm (max. obvod: 50 cm) - kmeň: 16-22 cm (max. obvod: 70 cm) - kmeň: 22-28 cm (max. obvod: 90 cm) Možnosť osobného odberu v Trsticiach (okr. GA) alebo kuriérom na dobierku.