bazár, predaj, inzercia, predám

Rekreačný domček - chata na predaj, Chvojnica, Prievidza

Kategória: Chalupy, Chaty

Predám rekreačný domček - chatu v obci Chvojnica na úžasnom mieste pre život na samote v lone prírody

- Trávnatý porast: 297 m2
- Zastavaná plocha a nádvorie: 402 m2

Rekreačný domček:
- Podzemné podlažie: 68,10m2
- Nadzemné podlažie: 67,32m2
- Podkrovné podlažie: 37,53m2
- Pevná linka - prípojka v chate
- Kolaudácia domčeka z r.2000
- Domček - chata je dvojpodlažný a murovaný
Na prízemí disponuje 1 izbou, kuchyňou (sporák na plynovú bombu) s výstupom na terasu, kúpeľňou, toaletou, vstupnou chodbou.
Na poschodí sa nachádzajú 2 spálne a toaleta. Dominantné trámy dodávajú nehnuteľnosti šarm, ktorý presne zapadá do prostredia, v ktorom sa nachádza. Okná sú drevené.
Domček - chata je podpivničený. V pivnici je umiestnený aj zásobník na vodu s filtrom. V oddychovej časti, ktorú si majitelia vytvorili sa nachádza krb a sauna, ktorá bola bonusom pri oddychu a relaxácii.
Voda do domčeka je napojená z obecného rezervoáru. Odpadová je zvedená do žumpy (pod stromami vpredu), ktorú treba vyprázdňovať.
Kanalizácia v dedine nie je.
Inžinierske siete - elektrika, voda v dome sú.
Kúrenie na drevo - plynovú pec (rozvod do radiátorov). Kúri sa v nej drevom. Teplá voda funguje na elektricky bojler aj solárne panely (pri slnečnom počasí).
Aktuálne prebieha zápis nového geometrického plánu a možného oplotenia pozemku z ľavej strany po zameraní a rozdelení pozemku.
Obec žije čulým turistickým životom hlavne v letnom období. Medzi turistické zaujímavosti patria cyklotrasy, turistické chodníky, v zime perfektné lyžovanie na bežkách a potlachy.
Ideálna príležitosť, kde môžete načerpať novú energiu z okolitej prírody, využiť možnosti agroturistiky v okolí, hubárčenie. Domček hľadá nových majiteľov, ktorí si ho zamilujú a tiež aj unikátne prostredie a štedrú výmeru pozemku, ktorú ponúka.
Ponúkam kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia financovania a iných náležitostí, takže celý proces je plynulý bez starostí.
V prípade záujmu o túto nehnuteľnosť ma kontaktujte na telefónnom čísle .
Rekreačný domček - chata na predaj, Chvojnica, Prievidza
Podobné inzeráty
Zrubová chata v obci Chvojnica o výmere 98m2
SaleA - váš partner v realitách vám ponúka na predaj krásnu čisto novú zrubovú chatu s krásnym výhľadom na okolitú prírodu v obci Chvojnica o výmere 98m2. Chvojnica je obec na Slovensku v okrese Myjava. K ponúkanej chate prislúcha pozemok o celkovej výmere 1.104 m2 z toho ZPAN je 354 m2 a orná pôda 750 m2, viďte priloženú mapku. Chata je celá podpivničená a nad pivnicami sú dve samostatné bytové jednotky každá s vlastným vchodom. Dispozícia: - každá bytová jednotka má vstup do obývacej miestnosti spojenú s kuchynkou a samostatné WC s kúpeľnou, na poschodí sú dve izby. Chata je postavená z masívneho dreva - guľatina, krytina strechy je z pálenej škridly, každá časť má samostatný komín.  Do chaty je pritiahnutá elektrika 230W a 380W a má vlastnú studňu, treba spraviť žumpu a kotle alebo krby na vykurovanie, odpadové rúry do centrálnych odpadov, ktoré sú nachystané. K chate vedie zatiaľ nespevnená prístupová cesta. Chatu aj okolie chaty si môžete dorobiť podľa vlastných predstáv nakoľko je tam veľa možností, trvalé bývanie, penzión atď.  Treba vidieť. Pre bližšie informácie vás rád oboznámim telefonicky na čísle alebo mailom:
Chata / rekreačný dom Zemplínska Širava - Kamenec
Predám chatu / rekreačný dom na celoročné bývanie na Zemplínskej Širave. Nachádza sa v rekreačnom stredisku Kamenec ktoré patrí medzi najvyhľadávanejšie a najlukratívnejšie oblasti Zemplinskej Širavy. Chata prešla kompletnou a nákladnou rekonštrukciou Nachádza sa na pozemku o výmere 546m2 ,je v osobnom vlastníctve. Ponúka maximálne sú obkolopený krásnou prírodou s výhľadom na vodnú plochu Chata/rekreačný dom je napojený na všetky siete okrem plynu čo zaručuje maximálny komfort bývania. Kúrenie je elektrické + možnosť kúriť aj krbom K chate sa dostanete asfaltovou prístupovou cestou celoročne Chata / Rekreačný dom Pozostáva z 1NP. garáž, 2x izba 2NP. kuchyna s obývacou izbou 2x izba Kúpeľna Na pozemku sa nachádza altánok ktorý je kompletne uzatvorený a vieťe si ho užívať celoročne, vďaka možnosti vykurovania. Ponúka posedenie s priateľmi alebo relax vo dvojici vo výrivke Súčastou chaty je garáž ktorá poskytuje dostatok priestoru na uskladnenie loďe/ člna/ vodného skútra atď..... Na pozemku je k dispozícii aj vonkajšia kúpeľna ktorú oceníte hlavne v lete Chata sa predáva komplet zariadená!!! Zastavaná plocha: 83m2 Úžitková plocha: 150m2 Rozloha pozemku: 546m2 Vlastníctvo: osobné Stav: kompletná rekonštrukcia Voda: verejný vodovod Elektrina: áno Plyn: nie Kanalizácia: áno Možnosť kúpy na HU
Záhradná chata s altánkom a vlastným pozemkom na Dubine
REALITY TATRY - EXKLUZÍVNE - VÝBORNÝ STAV - LEN KÚPIŤ A UŽÍVAŤ - ODPORÚČAME !!! Ponúkame na predaj veľmi peknú Záhradnú chatu s altánkom a vlastným pozemkom s kompletným vybavením, ktorá sa nachádza pri obci Hranovnica v lokalite Dubina v záhradkárskej oblasti. Chata je trojpodlažná so zastavanou plochou jedného podlažia 22 m2 a výmera pozemku je 344 m2. Z chaty je nádherný výhľad na celú panorámu. Je to slnečná chata orientovaná V-J-Z. Chata je napojená na elektriku. Chata pozostáva na prízemí z kuchyne s jedálenským kútom a špajzou, pieckou na pevné palivo napojenú na ústredné kúrenie - vykurovanie radiátormi a prenosnou plynovou keramickou pecou, na poschodí je obývacia hala s balkónom a v podkroví sa nachádza ďalšia izba na spanie. Chata je murovaná, vstupné dvere vymenené za plastové, okná sú drevené, strecha je sedlová s plechovou krytinou. Chata sa predáva s kompletným vybavením. WC je suché, voda na polievanie je dažďová so zásobníkov na vodu s objemom 1000 l. Pozemok je nádherne kaskádovito upravený s okrasnými a úžitkovými drevinami, kvetmi, skalkami, hroznom, zatrávnený. Altánok so sedením spríjemní každú chvíľu strávenú na chate či už s rodinou alebo priateľmi. Na pozemku sa nachádza aj plechový záhradný domček na náradie, domček na drevo a domček so suchým WC. Chatu je možné pri uskromnení sa, využiť aj na celoročné bývanie. Pred chatou je dvojitá odťahovacia brána s parkoviskom pre 2 autá. Pergola s hroznom skvelo tieni v slnečných dňoch pred prehriatim auta. Všetky bližšie informácie získate a obhliadku dohodnete v našej realitnej kancelárii REALITY TATRY na tel. čísle 0903 99 30 99. CENA: DOHODOU Ďalšiu aktuálnu ponuka nájdete na našej stránke: alebo
Na predaj moderná chata s krásnou terasou v meste Nové Zámky
Typ: Chata Ulica: Nové Zámky Obec: Nové Zámky RK TRINITY Vám predstavuje na predaj modernú chatu s krásnou terasou v meste Nové Zámky. Nachádza sa v záhradkárskej oblasti. Pozemok: - celková plocha : 283m2 - na pozemku sa nachádza vlastná kopaná studňa + /čerpadlo/, voliera, suché WC, detské ihrisko, bazén...... - pozemok skrášľuje upravená záhrada, ovocné stromy a kríky - pozemok je slnečný, oplotený a rovinatý - k pozemku vedie súkromná prístupová cesta, ktorá je uzamknutá Chata: - úžitková plocha: 34m2 - zastavaná plocha: 17m2 - nová kuchynská linka vyrobená na mieru+ spotrebiče - nová kúpeľňa /vaňa/ - nové plastové okná, dvere, nová dlažba, PVC, - chata disponuje krbovými kachľami - k dispozícii je aj internet - chata je napojená na IS: /elektrina voda/ - kúrenie je riešené krbovými kachľami a elektrickým ohrievačom - ohrev teplej zabezpečuje elektrický bojler - odpad je vedený do žumpy - chata je zateplená polystyrénom/5cm/ + fasáda Dispozícia chaty: - chata dispozične pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, z jednej podkrovnej izby, kúpeľne s toaletou a veľkou zastrešenou drevennou terasou, pokrytou nádhernou dlažbou. Výhody: - chata je postavená z kvalitých materiálov/tehla + kváder betónový, steny porfix /30cm/, kvalitné drevo......./ - nová strecha - okolie chaty je pokryté dlažbou a makadamom - je bez tiarch a kúpou je ihneď voľná Lokalita: - chata sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite, vhodná je pre tých , ktorí hľadajú pokoj, kľud ,relax, túžia po oddychu a majú radi prírodu Cena : 77,000.-€     /možná výmena za RD v Dvoroch nad Žitavou/ *Vrátane všetkých poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? Profesionálny prístup, obhliadky aj počas víkendu, rýchle jednanie a nájdenie správneho riešenia Naše služby: - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 283 m2 Úžitková plocha: 34 m2 Plocha pozemku: 283 m2 Zastavaná plocha: 17 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa Krb: áno Typ: exteriérový Zariadenie: čiastočne Kanalizácia: žumpa
133-13-BIDZ Rekreačný dom s srdci Liptova
133-13-BIDZ Túžite tráviť viac času v prekrásnom prostredí Liptova? Tak táto ponuka je práve pre Vás. Krásy prírody Liptova sa stali najvyhľadávanejšou oblasťou turizmu a práve tu Vám ponúkame na predaj novopostavený Rekreačný dom, ktorý sa nachádza vo výbornej lokalite medzi dvoma najznámejšími aquaparkami Bešeňova a Tatralandi, lyžiari zas ocenia krásu Nízkych tatier Chopok. Dvojpodlažná Rekreačná chata s úžitkovou plochou 92m2 sa predáva aj s pozemkom o rozlohe 488m2 a podielom na prístupovej ceste Stavba je zrealizovaná z porfixu o hr. 375mm, zateplená fasádnym polystyrénom o hr. 200mm. Strešná krytina je z falcovaného plechu, izolácia stropu je z fúkanej peny o hr. 350mm, okná plastové 3-sklo, Voda je riešená centrálnou studňou a odpad centrálnou žumpou. Chata je napojená na elektriku a o údržbu okolia ako aj spoločných zariadení sa postará spoločnosť za mesačný poplatok, takže Vy si môžete bezstarostne užívať túto Nehnuteľnosť. Rekreačný dom má k dispozícii terasu s posedením a grilom (v letnom období). Chatka má na prízemí malú vstupnú chodbu a úschovňu na odkladanie lyží alebo bicyklov. K dispozícii je plne vybavená kuchyňa, jedálenský stôl a obývací priestor s rozkladacím gaučom, krbovými kachľami a TV. Na prízemí sa nachádza WC so sprchovým kútom. Na poschodí sú 2 spálne s manželskou posteľou a TV a izba s dvoma jednolôžkovými posteľami, priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou a WC. Maximálna kapacita chaty je 8 osôb. Chata má elektrické podlahové vykurovanie so samostatným termostatom pre každú miestnosť. V prípade jesennej a zimnej sezóny je možné využívať krbové kachle na tuhé palivo. K dispozícii je bezpečné parkovanie priamo pri chatách, WiFi internet. Chata je zabezpečená alarmom a kamerovým systémom. Či už máte chuť na relax alebo aktívny oddych všetko máte na blízku. Najkrajšie lyžiarske zjazdovky, aquaparky, cyklotrasy, turistické chodníky a mnoho ďalšieho. Moderne a zároveň útulne navrhnutý interiér vytvára dokonalé podmienky pre relaxovanie na záhrade aj zimné večery pri krbe. Chata sa nachádza v uzavretom areáli v kľudnej lokalite, kúsok od Liptovskej Mary s výhľadom na Tatranské vrchy. Neváhajte a kontaktujte ma , dzurisova@ Nezabudnite si pozrieť krátke video :
Chalupa, rekreačný domček | Predaj | Michalovce
290000Ponúkame na predaj celoročné obývateľnú chatu, využívanú ako rodinný dom, so súkromnou plážou na Vinnom jazere priamo pri vodnej ploche. Chata pozostáva z dvoch podlaží( úrovní). Na hornom podlaží sa nachádza vstupná chodba, kúpeľňa s WC a sprchový kút, spálňa. Na spodnom podlaží sa nachádza hala spojená s kuchynským kútom a samostatná izba - menšia detská izba ( pracovňa). Chata poskytuje 8 plnohodnotných miest na spanie + 1x prístelka. Ďalšie miestnosti sú prístupné z dvora - kotolňa a sklad náradia. Z dvora je prístup priamo ku vodnej ploche Vinného jazera. Je po novej rekonštrukcii 05/2023. Chata sa predáva s komplet zariadením - nábytok - 2 x vstavaná šatníková skriňa na mieru, zariadenie kúpeľne ( práčka a sušička BOSH), kuchynská linka s umývačkou BOSH a komplet vybavením, 2 x TV smart SONY, + nábytok. Chata je napojená na plyn, vodu, elektriku, odpad. V celej chate je podlahové vykurovanie, nový kotol PROTHERM so 100 l zásobníkom. Chata je klimatizovaná. V chate je moderná kozubová vložka ktorá dokáže vykúriť celú chatu. Vonku sa nachádza krytá terasa na sedenie, odkrytá terasa a vonkajšie sedenie pri ohnisku, mólo nad hladinou vody Vinného jazera . Chata má súkromné parkovacie miesto. Je zabezpečená alarmom. Mesačné náklady na bývanie 115,-€ (voda, plyn elektrika). Ďalšie foto pošlem na vyžiadanie. Realitné kancelárie prosím nateraz nekontaktovať. Rozumná dohoda sa akceptuje. CENA: 290 000 ,- EUR V prípade záujmu kontaktujte prosím na telefónnom čísle: Zabezpečte si aj Vy propagáciu cez ONLINE REALITY aby vedel o Vašej nehnuteľností každý v okolí. Taktiež aj iné služby ako sú vyhotovenie zmlúv či právny servis za bezkonkurenčné ceny