bazár, predaj, inzercia, predám

Repráky

Kategória: Domáce kiná

Predám 4x reprák Logitech sú k domácemu kinu, cenu ponúknite
Repráky
Podobné inzeráty
Domáce kino - repráky
Predám domáce kino Philips. Nefunguje dvd, ale repráky hrajú skvelo. Oplatia sa k externému zosilňovaču. Impedancie satelitov sú 8 Ohmov, centrálny a subwoofer majú impedanciu 3 Ohmy. Satelity majú veľmi dlhé káble s odnímateľnou koncovkou. V prípade záujmu ma kontaktujte cez , číslo je vymyslené. Pošlem aj poštou, ale platba na účet vopred.
Domáce kino LG
Predám toto domáce kino značka LG 4 stĺpcové repráky SUBO fér a centrálny + káble Anténa ovládač prehrávač presne to čo je na obrázku
Predám Samsung domáce kino 5.1
Predám domáce kino Samsung, kúpené nový pred nejaké roky, malo používaný. AUX, USB, ďalšie funkcie. Spolu so zostava repraky a Subwoofer original Samsung. Cena ponúknite. Kontakt cez mail, okamžite odpovedám. Preferujem osobný odber kvôli veľkosti a váha.
Domace kino
Predam domace kino PHiLIPS, potrebna oprava, repraky a radio funguju. Osobny odber, kontakt telefonicky.
BOSE Acoustimass 10 domáce kino
Predám domáce kino BOSE Acoustimass 10. Biele. 10 reprákov plus subwoofer. Zadarmo k tomu 4 stojany na predné a zadné repráky.
Sony ss x5
Predám reproduktory sony ssx5.Maju nejaké známky používania no repraky sú v super stave. Majú parádny zvuk. Len osobný odber kvôli váhe a rozmerom