bazár, predaj, inzercia, predám

Retro filmový fotoaparát

Kategória: Analógové fotoaparáty

Dobrý deň, predám retro filmový kompaktný fotoaparát . Fotoaparát je v dobrom stave, jedna so o fotoaparát určený pre začiatočníka je veľmi ľahký ,netreba nič nastavovať . fotoaparát robí fotografie ktoré sú efektom typické pre jednorazove fotoaparáty ( retro štýl ) .
⚫ Formát: 35 mm( kinofilm )
⚫ Nízka hmotnosť : Áno
⚫ Free focus : Áno
⚫ širokouhlý objektív : Áno
Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou, zásielkovňou.
Retro filmový fotoaparát
Podobné inzeráty
Fuji DL 190
Dobrý deň predám kompakt na kinofilm Fuji DL 190 v perfektnom a funkčnom stave. Point and shoot Toto je kompaktný 35 mm filmový fotoaparát Fuji DL-190 Zoom uvedený na trh v roku 1992. Má 35-55 mm objektív, vstavaný blesk, samospúšť a automatické nabíjanie. Tento filmový fotoaparát z 90. rokov je vhodný pre začiatočníkov, amatérov aj profesionálov. Je vo výbornom stave a je pripravený na ďalší život fantastických fotografií. špecifikácia: * Objektív: Objektív so zoomom 35-55 mm * Zaostrovanie: Automatické zaostrovanie * Automatická expozícia * Vstavaný blesk s redukciou červených očí * Automatické nakladanie, posúvanie a prevíjanie * Batéria: 2 x AA
Canon Autoboy 2
Na predaj mám vynikajúci fotoaparát Canon Autoboy 2, vydaný v roku 1983. Tento 35 mm filmový fotoaparát patrí medzi prvými kompaktnými modelmi s automatickým zaostrovaním. Má štýlový dizajn a ponúka pohodlný a jasný hľadáčik. Hlavné technické parametre fotoaparátu Canon Autoboy 2 zahŕňajú: Automatický autofokus pre rýchle a presné zaostrovanie Objektív 38 mm s clonou 2.8 pre kvalitné snímky Vstavaný blesk pre osvetlenie v slabých svetelných podmienkach Časovač na samospúšť Napájanie z dvoch AA batérií Automatické preháňanie filmu Možnosť nastavenia dátumu na fotografiách Kvarcové hodinky Citlivosť ISO 25-400 Fotoaparát Canon Autoboy 2 je v plne funkčnom stave a je dodávaný s originálnym popruhom a puzdrom.
Kodak retina 118
Dobrý deň,predám fotoaparát Kodak retina 118 s preslávenou uzávierkou compur rapid. Fotoaparát je po profi servise a ručím za jeho spoľahlivú funkčnosť . Kodak Retina bol významný v histórii fotografie ako prvý fotoaparát, ktorý používal nové 35 mm filmi ktoré navrhol Dr. August Nagel. Dr. Nagel navrhol aj samotný Kodak Retina, skladaciu kameru v štýle véčka, ktorá bola prvýkrát predstavená v roku 1934 s modelom Nr.117 a vyrábaná v Stuttgarte. Nagel bol plodný dizajnér fotoaparátov, ktorý pracoval pre Zeiss Ikon. V roku 1928 opustil Zeiss a založil si vlastnú spoločnosť Dr. Nagel Werke. V roku 1931 Kodak získal spoločnosť a vytvoril svoju nemeckú dcérsku spoločnosť Kodak AG. Zatiaľ čo Retina 117 je vyhľadávaný, pretože je to prvý model Retina, model Retina 118, má zaujímavú históriu . Kodak Retina 118 bol fotoaparát, ktorý použil Sir Edmund Hillary, aby urobil svoju slávnu fotografiu Šerpu Tenzinga Norgaya na vrchole Mount Everestu 29. mája 1953. Tu je model fotoaparátu spojený s mimoriadne významným momentom v histórii ako dvaja muži ako prví zdolali Everest. Obraz Tenzinga Norgaya na vrchole Mount Everestu Šerpa Tenzing Norgay na vrchole Mount Everestu. Fotografiu urobil Sir Edmund Hillary na svojom Kodak Retina 118. Retina 118 sa vyrábala v rokoch 1935-1936 a esteticky bola rovnaká ako 117, pokiaľ ide o čierny lakovaný horný kryt a okraje tela a poniklované ovládacie plochy. Hlavný rozdiel na 118 je v tom, že uvoľňovacia páčka posunu filmu bola presunutá do zadnej časti horného krytu. Na 117 bol umiestnený na hornom kryte vedľa gombíka posúvania filmu. Zadná strana Kodak Retina 118 s malým prepínačom pod hľadáčikom Hľadáčik Kodak Retina 118 vyčnieva z hornej časti fotoaparátu a slúži len na to, aby vám pomohol zarámovať obraz, pretože fotoaparát nie je diaľkomer. Je na užívateľovi, aby určil vzdialenosť medzi fotoaparátom a objektom a zvolil vhodnú vzdialenosť na zaostrovacej stupnici od 1 metra do nekonečna. Rýchlosť uzávierky sa nastavuje otáčaním voliča na prednej strane objektívu, zatiaľ čo uzávierka sa manuálne naťahuje pomocou malej páčky naľavo od objektívu.
Fotoaparát Canon EOS300 na kinofilm + objektív Sigma
Kvalitný málo používaný fotoaparát Canon EOS 300 na film, plné funkčný v perfektnom stave. Fotoaparát má vymeniteľné objektívy. Jeden objektív je Canon priemer 58 mm EF 28 - 90 mm, druhý Sigma priemer 58 mm 70 - 300 mm s manuálnym alebo automatickým zaostrovaním a samostatným púzdrom. Fotoaparát má aj praktickú brašnu, do ktorej za zmestia všetko potrebné príslušenstvo. S funkciou automatického zaostrovania sa robia veľmi ľahko pekné fotky aj na veľké vzdialenosti, fotoaparát sa veľmi dobre drží v ruke vďaka ergonomickému tvaru. V prípade ďalších otázok rád odpoviem. Osobný odber Bratislava Ružinov, dobierka + poštovné, alebo Packeta. Uprednostňujem kontakt cez WhatsApp.
Retro Fotoaparát ČAJKA 2 - pre zberateľa
Retro Fotoaparát ČAJKA 2 - pre zberateľa Predám starý sovietsky retro fotoaparát Чайка - 2 s objektívom Индустал 69 na 35 mm kinofilm. Vyrábaný v rokoch 1967- 1972, Made in CCCP. Technické údaje : Чайка II (Čajka 2), výrobca: MMZ, rok výroby: 1967 - 72 Hmotnosť: 390 g Hĺbka: 3 cm (telo) / 5,3 cm (vrátane objektívu) Šírka: 11 cm Výška: 8 cm Rýchlosti uzávierky: centrálna, 1/30 s, 1/60, 1/125, 1/250 s + B - 1/250sek. Film: 135/ 35mm kinofilm Formát: 18 x 24 mm Svetelnosť: f2,8-16 Hľadáčik: vstavaný Výrobca objetívu: BELOMO Minsk Objektív: Industar-69, 28 mm/f 2,8 Ohnisková vzdialenosť: 28 mm Kontakt len telefonicky, na SMS-ky nereagujem. Mobil:
Konica Hexar AF 35mm f/2.0 + blesk + originálne balenie
Konica Hexar AF je podľa nášho názoru najtichší filmový fotoaparát na svete. Je preto vhodný na street a dokumentárnu fotografiu, kde je diskrétnosť na prvom mieste. Super ostrý AF Hexar objektív je svojím výstupom a ostrosťou často prirovnávaný k legendárnemu objektívu Leica Summicron 35mm f/2. Obrovskou výhodou a jedinečnosťou tohto fotoaparátu oproti klasickým diaľkomerom, ako Leica M, Voigtlander Bessa, Zeiss Ikon alebo Konica Hexar RF je automatické ostrenie. Fotoaparát je v krásnom kozmetickom stave, plne funkčný. Kompletné originálne balenie zaručuje zberatelskú aj investičnú hodnotu. Tak, ako každý kúsok v našom bazáre bol testovaný filmom. Objektív: Hexar 35mm/f2, 6 skupín, 7 šošoviek. Vstavaná slnečná clona. Ostrenie: Autofocus, infrared active - 290 krokov. Minimálna ostriaca vzdialenosť: 0.6m Uzávierka: Elektromagnetická 30sec - 1/250s Expozimeter: SPD - Centre-weighted (15 degrees) Spot-metering (4 degrees) Programy fotenia: Automatika AE, priorita clony, manuál Rýchlosť filmu: Automacká čítačka DX kódov na kazete alebo manuálne nastavenie (ISO 6-6400) Transport filmu: Automatické navíjanie, prevíjanie a stáčanie filmu. Samospúšť: Elektronická (10 sekúnd). Ďalšie funkcie: uzamknutie zaostrenia, kompenzácia expozície (-2 - +2EV), tichý režim "stealth". Napájanie: Batéria 6v 2CR5. Rozmery: 137.5mm x 76.5mm x 64.5mm Váha: 495g (bez batérie a popruhu). Blesk: Konica HX-14 Sériové číslo: 0030463 Cena: 999eur, inzerát platný do zmazania. Možnosť otestovania fotoaparátu + osobného odberu v Trenčíne (po dohode možnost aj v Bratislave), prípadne pošleme doporučene Slovenskou poštou alebo Packetou na výdajné miesto, pri zakúpení cez náš e-shop kde nájdete aj viac fotiek tohto fotoaparátu. V ponuke máme viac fotoaparátov a fototechniky, klik na meno alebo navstiv nas eshop * * * Film labák je profesionálne fotografické laboratórium, ktoré spracováva klasické čiernobiele filmy, farebné negatívne filmy procesom C-41 a ECN-2, farebné pozitívne filmy procesom E-6. Všetky filmy sú vyvolávané u nás strojovo, žiadnu službu neoutsourcujeme inde. Spracované filmy skenujeme na profesionálnych skeneroch Fujifilm Frontier SP-3000 a Noritsu LS-600. Máme klientov z celého Slovenska a Českej republiky, ale aj viacerých krajín EÚ. Medzi našich klientov patria študenti (aj viacerí pedagógovia) z VŠVU, FAMU, Opavy, Zlína, ŠUPiek, profesionálni fotografi, ale aj amatéri a analógoví entuziasti, ktorí s filmom začínajú. Predaj filmovej techniky a filmového materiálu cez náš e-shop je podpornou aktivitou, ktorá pramení v záľube skúšať rôznu techniku a optiku. Každý jeden kúsok v našej ponuke je starostlivo testovaný.