bazár, predaj, inzercia, predám

Retro keramické sady na alkohol

Kategória: Sklo, keramika

Predám 3 retro keramické sady na víno/alkohol.
Každá sada sa skladá z džbánika a 6 pohárikov.
1. sada - bača s fľašou a 6 pohárikov s hroznovým strapcom, 2. sada - veľká ryba a 6 pohárikov v tvare malých rybičiek, 3. sada - kohút a 6 pohárikov v tvare kuriatok. Všetky sady sú kompletné a bez poškodení v perfektnom stave - boli iba vystavované vo vitríne. Vek odhadom cca 30 až 40 rokov. Cena za sadu, prípadne ponúknite
Retro keramické sady na alkohol
Podobné inzeráty
DIZAJNOVÁ RETRO FĽAŠA NA ALKOHOL
DIZAJNOVÁ RETRO FĽAŠA NA ALKOHOL DIZAJNOVÁ RETRO FĽAŠA NA ALKOHOL/ karafa Sklenená fľaša na alkohol, bez poškodení, osobný odber možný v KE. Ak máte záujem o kúpu rôznych starožitností pozrite si aj moje ostatné inzeráty. 13 €
Poháre panáky, sklenné, keramické na alkohol
Predám zachovalé poháre panáky na alkohol. ----------------------------------------- 1. PREDANÉ ----------------------------------------- 2. PREDANÉ ----------------------------------------- 3. Sada 3ks keramické panáky, z vnútra pozlátené,niekde je pozlátenie ošúchané červený krúžok. Rozmery 4,5x5cm. Cena za sadu - 1,50€ ----------------------------------------- 4. Sada 6ks sklenené panáky, brúsený povrch. Originál z Cyprusu s dekorom ostrova, zachovalé. Rozmery 5x4,5cm. Cena za sadu - 6€ ----------------------------------------- 5. Pohár 1ks mini pivný krígel. Kryštálové sklo, zachovalý. Rozmery 7x5cm. Cena - 1€ ----------------------------------------- Poháre boli roky uložené v poličke sú zaprášené, pred odoslaním ich dôkladne umyjem a vyleštím. ----------------------------------------- Poštovné je podľa cenníka SK pošty. Posielam len po prevode na účet. Prvý kontakt najlepšie e-mail, alebo sms, prosím nevolať!!! Ďalšie foto na vyžiadanie. Platí do zmazania. Pozri všetky moje inzeráty.
Karafa na alkohol
Karafa na alkohol + 4 pohare. Karafa na alkohol, liehoviny, konak, whiskey, palene, stamperliky, poldecaky
Predám úplne nové nepoužité zabalené poháriky na alkohol
Predám úplne nové nepoužité zabalené poháriky na alkohol Jubilejná s ryskou 0,04L.Sada obsahuje 6 kusov. Ďaľšia sada taktiež úplne nové nepoužité zabalené poháriky Família s ryskou 0,04L.Sada 6 kusov. Ďaľšia sada taktiež úplne nové nepoužité zabalené poháriky na alkohol Slovník s ryskou 0,04L a aj 0.05L.Sada 6 kusov. Cena za sadu 6€+poštovné. Možný aj osobný odber.
Predám úplne nové nepoužité zabalené poháriky na alkohol
Predám úplne nové nepoužité zabalené poháriky na alkohol Bohemia s krásnym brúseným vzorom.Sada obsahuje 6 kusov. Ďaľšia sada na alkohol s brúseným názvom Bošáca slivovica s ryskoy 0,04L a 0,05L. Cena za sadu 12€+ poštovné. Možný aj osobný odber.
Predám Zlatú Zuzanu - 6 pohárov na alkohol fialové
Predám Zlatú Zuzanu - 6 pohárov na alkohol. Set obsahuje: 6ks pohárov na alkohol fialovej farbe Top stav ako je na fotkách. Predávam len ako komplet. Rozumnej dohode sa nebránim, podmienka len osobný odber Lučenec a okolie, poštou/kuriérom neposielam, aby sa nepoškodili. Kontakt len cez mail. Pozri si aj moje ďalšie inzeráty :)