bazár, predaj, inzercia, predám

Retro vianočné ozdoby, gule, Mikuláš

Kategória: Starožitnosti

Predám mix vianočných starých ozdôb. Všetko ako na foto. Masličky spolu 3e, jablká spolu 3e, reťaze všetky 3 spolu 5e, venček 2e, Mikuláš 5e, veľká guľa červená 5e, strieborná guľa 4e, mala guľa rôzne 3e, guľa s postavickou 5e..
Sady ozdôb v krabiciach 1 balenie 10 plus poštovné. Pri odbere úplne všetkého spolu super cena 40e plus poštovné.
Retro vianočné ozdoby, gule, Mikuláš
Podobné inzeráty
Retro vianočné ozdoby III.
Predám retro vianočne gule: 1.Storočné ozdoby na foto č.3,cena 10€/kus 2.Krásne farebné pologule ružovej farby majú poškodenia,vid foto,cena tej s menšim poskodením je znížena na 3€, druhú s vačšim poškodením pribalím ZDARMA 3.Vianočné gule na foto č.4,5,6 cena uvedená na foto. 4.Gule so zelenými a žltými hviezdičkami pod čislom 15,4ks = cena 6€ 7.Matné gule na foto č.16, cena za 5ks je 10€ 8.Vianočne gule na foto č.17, cena 3€ za 2ks Na SMS nereagujem, piste na email, resp.volajte
Retro vianočné ozdoby I.
Predam retro vianične gule: 1.Vianočne gule v krabiciach č.1,3 je cena 5€/kus 2.Vianočné gule na foto č.4 cena 3€/kus 3.Retro šišky veĺké,dlžka 10cm,cena uvedena na foto 4.Krásne zelené retro stromčeky,dlžka 10cm, cena 10€ za nepoškodený stromček Druhý steomcek ma poškodenie (viď.foto), cena znížena na 7€ 5.Retro slzy, krabica č.8,9 je cena 5€/kus 6.Retro slzy v krabici č.10 je 6€/ks Na SMS nereagujem, volajte,idealne napište na email o ktore konretne ozdoby máte zaujem.
Retro vianočné ozdoby II.
Predám retro vianočne ozdoby: 1.Krásne retro hribiky-muchotrávky so štipcami,mám 10ks,cena 9€/ks 2.Retro zvončeky,3ks,bielo-šedej farby, vyška 5cm,priemer 5cm, sú to veĺmi staré 100 ročné vianočne ozdoby,cena 5€/ks 3.Retro biele umelé snehové vločky, 12ks v balení, cena 15€/balenie 4.Retro biele umelé snehové vločky veĺké 13cm široké,6 ks,cena 15€ 5.Jednofarebné gule v krabiciach č.5,6,7,cena 15€/krabica 6.Strieborne gule v krabici č.11,cena je 3€/ks 7. Na SMS nereagujem, volajte, ideálne pište na email.
Veľké vianočné retro gule
Predám veľké retro gule, cena za jednu 5e, malé vianočné ozdoby, cena za kus 2e (snehuliak je predaný). Ceny pls postovne.
retro vianočné   ozdoby
Staré vianočné retro ozdoby - orginál sklo ozdoby 4ks amforky- džbániky 50-roky za 15.-EUR/, platba vopred na účet, nie SMS !
Staré mini vianočné gule sklo.
Ponúkam staré miniatúrne sklenené vianočné gule (teda skôr mini guličky). Použiteľné najmä na miniatúrne stromčeky, do domčekov pre bábiky, malé svietniky a pod. Je ich spolu 41 kusov + dve krabičky + plus grátis tri stredne veľké gule rôzneho materiálu. Veľkosť guličiek je od cca 14 milimetrov do 28 milimetrov - viď fotografia so zápalkovou krabičkou. Na niektorých chýbajú očká, sú rôzne nahradené drôtikmi - viď fotografie. Majú svoj vek, ale žiadna nie je rozbitá. Pošlem ďalšie fotografie. Dôkladne zabalím. Lokalita Bratislava, osobne, alebo poštou. Cena je 28 euro.