bazár, predaj, inzercia, predám

REZERVOVANÉ Darujem stojan na prospekty

Kategória: Ostatný nábytok

Inzerát je platný do zmazania.


Pozrite aj moje ostatné inzeráty darujem a predám- skrine, stoly, stoličky, ...:
REZERVOVANÉ Darujem stojan na prospekty
Podobné inzeráty
Vybavenie predajni Citaj Popis Pozri Foto Symbolicka Cena
Predam Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - TOP - [25.5. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 1 Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 2 Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 3 Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 4 Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 5 Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 6 Stojan Do Predajni Pozri Všetky Moje Inzeratyyyyyy - 7 Predam väčši kovovy stojan na topanky vhodny do predajni. Stojan je pochromovany. Pozri foto. Rozmer: Vyska : 126 cm Sirka : 80 cm Hlbka 16 az 20 cm Cena : 75 Eur. Mám na predaj aj poličky na drazkovy panel aj vešiaky kovové aj drevené vhodné do predajne s textilom. Pozri všetky moje inzeráty. V pripade zaujmu pište,volajte Štendre,Vešiaky,Vybavenie Predajni
Predám kovový stojan na tlačoviny alebo prospekty
Predám kovový stojan na tlačoviny alebo prospekty, bielej farby, vhodný na zem, stôl alebo do výkladu. Výška: 141 cm, šírka 33 cm, 6 priečinkov na formát A4. Výška priečinka: 25 cm, šírka: 24 cm, dno 4,5 cm. (Piešťany,ivcotravel@, )
REZERVOVANÉ Darujem magnetickú popisovaciu tabuľu 200x100
Pozrite aj moje ostatné inzeráty darujem a predám- skrine, stoly, stoličky, ...: #popisovacia tabula
Novy stojan na oblek
Predam novy stojan na oblek, kupene pred par tyzdnami v BA za 55 eur. Bola pouzita raz, jeden kabat na nom visel par minut. Stojan je lahky, ma ocelovy ram, kombinacia s drevom. Vyska 107 cm. Da sa odmontovat na male suciastky, da sa poslat aj postou. Pri vaznom zaujme poslem lepsie fotky a pri rychlom jednani je mozna zlava, piste na mail.
Stojan na odevy
Predam pojazdny stojan / vesiak na odevy kupovany z moebelixu : Je v 100 percentnom stave. Mam 2ks. Jeden kus 12eur. 2ks za 20. Osobny odber Kosice-Peres. Po dohode doveziem do KE.
IKEA police a stojan na CD breza
IKEA police 50x50x30hlbka a stojan na CD breza, šírka 20cm, hĺbka 17cm, výška 2m cena za police 20 euro, za stojan 15 euro