bazár, predaj, inzercia, predám

REZERVOVANE-EXKLUZÍVNE predám luxusný rodinný dom v Štvrtku

Kategória: Domy

VIDEOOBHLIADKA!!! EXKLUZÍVNE ponúkame krásny, svetlý, moderný dom na štýl bungalov aký často nevidíte. Jedná sa o lukratívnu, žiadanú a pokojnú lokalitu v jednosmernej uličke s novostavbami s veľmi dobrou dostupnosťou do centra Bratislavy. Dom sa rozprestiera na celkovom pozemku 613m2 s úžitkovou plochou domu 114m2 S dispozíciou 4 + kk je ideálny pre rodinu s deťmi. Dominantou domu je veľká, svetlá obývacia izba s vysokými stropmi a mnohými oknami s kuchyňou , ktorého krásnu atmosféru dokresľuje krb s barovým pultom z tmavého dreva.
Z obývacej izby je vchod na zastrešenú terasu ktorá je vďaka svojmu postaveniu celý deň oslňovaná a dookola sa nachádza záhrada s množstvom ovocných stromov a automatickou závlahou.
Ďalej sa v dome nachádza svetelná spálňa s vlastnou kúpeľnou a WC a vlastným východom na záhradu , detská izba , druhá detská izba momentálne využívaná ako posilovňa, technická miestnosť a ďalšia kúpeľňa so samostatným WC. Dom je vykurovaný elektrickým podlahovým vykurovaním a krbom ktorý vďaka prieduchom v zimnom období vykúri celý dom. Podlahy sú vinylové v dekore ktorý ladí s tmavým okolím, v kúpeľniach a na toalete s keramickou dlažbou a obkladmi. Interiérové dvere vrátane zárubní v bielej farbe s čiernymi doplnkami. Tehla hrúbky 30 cm + kontaktný zatepľovací systém polystyrén 15 cm, strešná krytina je rovná materiálu fatrafol + štrková vrstva. Dom okrem iného disponuje prístreškom pre dve motorové vozidlá o výmere 40m2. Rodinný dom je napojený na kanalizáciu, elektrinu, má vlastnú vŕtanú studňu. Na pozemku sa nachádza záhradným domčekom o výmere 10m2.
V blízkosti sa nachádza obchod, zberný dvor, pekáreň, pizza&kebab, futbalové ihrisko, reštaurácia, gym, autoumyvárka, detské ihrisko, obecný úrad, autobusová zastávka.

Vzdialenosti: Dunajská Streda 22km (24min), Gabčíkovo 32km (29min), Šamorín 9km (10min), Bratislava- Ružinov 19km (19min), Maďarsko-Rajka 32km (26min), Rakúsko Kittsee 32km (23min)


Naša cena 360 000 € je konečná, bez akýchkoľvek skrytých poplatkov. V cene je už zahrnutý aj kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a aktívna pomoc pri vybavovaní úveru.
YTB: ///Qx25fSzvjQM
Dohodnite si obhliadku tohto jedinečného miesta už dnes! Som Vám k dispozícii 24/7.
REZERVOVANE-EXKLUZÍVNE predám luxusný rodinný dom v Štvrtku
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
5 izbový luxusný rodinný dom Senec na predaj, centrum mesta,
*** Nezabudnite si pozrieť profesionálnu videoprezentáciu, ktorá vám poskytne dokonalý obraz o tejto úžasnej nehnuteľnosti *** Broker Consulting ponúka exkluzívne na predaj luxusný 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom vo výbornej lokalite priamo v meste Senec, len pár minút od centra mesta a rovnako len pár minút od obľúbených Slnečných jazier. Rodinný dom je murovaný, zateplený, bol skolaudovaný v roku 2001 a postavený na pozemku o výmere 861 m2. Súčasťou domu je dvojgaráž, veľký vnútorný bazén a sauna. Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete + studňa a optický internet. Exteriér: Rodinný dom pôsobí naozaj luxusným dojmom už od ulice. Zaujímavá architektúra v kombinácii s bledou fasádou a červenými oknami robia tento dom ešte zaujímavejším. Rovnako je dom veľmi dobre situovaný na pozemku, pričom má ideálnu polohu čo sa týka svetových strán. Na pozemok je vstup cez elektrickú bránku alebo dvojgaráž. Po ľavej strane domu je pristavaný priestor na bicykle. Po pravej strane sa dostávame na krásny a udržiavaný pozemok, kde nájdete všetko, to čo hľadáte. Hlavná časť pozemku je orientovaná na južnú stranu a spolu s bazénom je tou ideálnou kombináciou. Určite je dôležité spomenúť, že časť pozemku je pod veľkým stromom, čo vytvára prirodzený tieň. Celkovo z domu resp. z pozemku je pocit absolútneho súkromia, nakoľko v okolí domu nie sú žiadne iné vysoké stavby. Interiér: Rodinný dom veľmi dobre dispozične riešený. Je dvojpodlažný a podpivničený. Celková úžitková plocha je až 424 m2. Z toho úžitková plocha prízemia je 196 m2, poschodia 120 m2 suterénu 108 m2. Pri vstupe do domu sa nachádza vstupná časť, cez ktorú je vstup do obývacej časti, suterénu a nachádza sa tam aj samostatná toaleta. Hlavnou dominantou prízemia je priestranná obývacia izba, ktorá je prepojená s kuchyňou, cez ktorú sa dostávame do wellness časti domu, ktorú tvorí bazén, sauna a sprcha. Kuchyňa je priestranná, ponúka dostatok pracovného priestoru a samozrejmosťou je aj špajza. Na poschodí nájdeme dve detské izby, hosťovskú izbu a priestrannú spálňu so šatníkom. Z každej izby je vstup na balkón. Zaujímavosťou poschodia je, že na každej strane domu sa nachádza kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, pričom jedna je v blízkosti detských izieb a druhá je vedľa spálňa. Ako už bolo spomenuté, tak rodinný dom je čiastočne podpivničený, suterén domu má viac ako 100 m2 a poskytuje tak dostatok úložného miesta. Nachádza sa tu aj technická miestnosť, v ktorej je kotol, bojler a ostatné technické zázemie domu. Je tu ešte urobená malá fitnes miestnosť, tkz. „studena“ komora a práčovňa. Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v pôvodnej časti mesta Senec na Jasnej ulici. Veľkou výhodou tohto miesta je nízka hustota zastavanosti, príjemné rodinné prostredie, pokojné bývanie a kompletná občianska vybavenosť, len na pár minút chôdze všade tam, kam potrebujete. Rovnako výhodou sú aj široké cesty, takže v prípade, ak máte viac aut alebo očakávate rodinné stretnutie, parkovanie nebud
RD v obci Bohdanovce
Typ: Rodinný dom Ulica: Hlavná Obec: Bohdanovce MEGA realitná kancelária Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom v obci Bohdanovce. Rodinný dom je ideálny pre Vašu veľkú rodinu! Tento dvojpodlažný RD, s rovnou strechou, a krásnym pozemkom si zamilujete! Dom, ktorý Vám ponúkame má rozlohu 125 m2 na prízemí a 125 m2 na poschodí, dom je celý podpivničený (125 m2) 2x balkón. Rodinný dom ponúka možnosť prerobenia na dvojgeneračný. Pozemok na ktorom stojí rodinný dom má rozlohu 1045 m2. Šírka pozemku je cca 28 - 21m a dĺžka pozemku je 41-56m. Výhodou je pôvodný stav, pri ktorom si nový vlastník vie zrekonštruovať nehnuteľnosť podľa svojich predstáv. Materiál z ktorého je rodinný dom  postavený je tehla/kváder.  Rodinný dom má plastové okná cca 6r., plechovú strechu v dobrom stave, nový bojler. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom ale aj kotlom na tuhé palivo. Dom je napojený na obecnú vodu, kanalizáciu, plyn je taktiež zavedený v dome. Dom má na pozemku vlastnú studňu. Dom je celý podpivničený a dispozične ponúka 5 spální, 2 kúpelne a 2 kuchyne. Rodinný dom je možné využívať aj ako 2 generačné bývanie. Izby sú priestranné a poskytujú dostatok miest pre veľkú rodinu. Nehnuteľnosť je potrebné odvetrať. Pozemok je priestranný, slnečný, dostatočne veľký a rovinatý.  Ak Vás naša ponuka zaujala prosím, kontaktujte Mgr. Osmolská Patrícia  patricia.osmolska@   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 250 m2 Úžitková plocha: 250 m2 Balkón: áno - 2 Inžinierske siete: áno Kanalizácia: Verejná kanalizácia Plyn: áno
REZERVOVANÉ   -   2-generačný rodinný dom MČ Košice - Lorinč
REZERVOVANÉ Výnimočná príležitosť! Ponúkam Vám dvojgeneračný rodinný dom v prestížnej lokalite Košice-Lorinčík! Martin Horník z realitnej kancelárie ELI real Vám vo výhradnom zastúpení predstavuje tento pôvabný rodinný dom s dvomi samostatnými vchodmi. Dom sa nachádza v obľúbenej lokalite Košice-Lorinčík na Grófskej ulici. S celkovou výmerou pozemku 800 m2 a zastavanou plochou 121 m2, tento dom je ideálnym miestom pre Vašu rodinu. Rodinný dom je plne napojený na všetky inžinierske siete vrátane mestského vodovodu, kanalizácie, elektriny a plynu. Na pozemku sa nachádza aj studňa, čo pridáva na jeho praktickosti. Dom je vykurovaný plynovým kotlom, čo zabezpečuje efektívne a komfortné vykurovanie počas chladných dní. Bol zrekonštruovaný v roku 2009 na prízemí a v roku 2016 na poschodí, pričom v roku 2016 bolo aj realizovaná zateplenie. Dom je zateplený a má prístup z asfaltovej cesty. Dispozícia domu ponúka dostatok priestoru pre pohodlné bývanie. Na prízemí sa nachádza technická miestnosť, pivnica, letná kuchynka a garáž s priamym prechodom do domu na poschodie. Na poschodí nájdete samostatný vstup s predsieňou, 2 spálne/izby, samostatné WC, otvorenú obývačku s kuchyňou a výstup na terasu do záhrady. Na ďalšom poschodí je samostatný vstup, 2 spálne/izby (jedna z nich je klimatizovaná), otvorená obývačka s kuchyňou, balkónik, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC a šatník. Tento rodinný dom má mnoho výhod. Nachádza sa v pokojnej časti obce Lorinčík, ktorá ponúka nádherný výhľad na okolie a vynikajúcu dostupnosť do centra mesta Košice. Len 7 minút autom od nehnuteľnosti sa nachádza OPTIMA a 12 minút do centra mesta Košice. Pre viac informácií o ponuke, ma neváhajte kontaktovať: MARTIN HORNÍK , kontakt : +421 915 36 70 74 odkaz na dom : /a/rodinny-dom-mc-kosice-lorincik_JuX9TvU4j5x Kúpna cena nehnuteľnosti je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra ) a samozrejmosťou je kompletné právne poradenstvo a servis.
PREDAJ: Dom pre rodinný život spojený s podnikaním, 178 m2,
POTREBUJETE SPOJIŤ AKTÍVNY RODINNÝ ŽIVOT S PODNIKANÍM? HĽADÁTE DOM, S NAJRÝCHLEJŠÍM VÝJAZDOM NA OBCHVAT NA OKOLÍ? DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj v Brezne, mestskej časti Mazorníkovo rodinný dom s garážou, skladovými priestormi, pivnicou, skleníkom a hospodárskymi stavbami vhodný pre rodinný život, aj podnikanie. PREDMET PONUKY Udržiavaný dvojpodlažný rodinný dom v pôvodnom stave postavený na mierne svahovitom, juhozápadne orientovanom pozemku s výmerou 1557 m2, s bezprostredným výjazdom na hlavnú cestu Brezno - Hriňová a obchvat mesta Brezno. Pôvodný rodinný dom bol postavený v 50-tych rokoch minulého storočia a dostavaný bol do súčasnej podoby v roku 1978. Dom je v pôvodnom stave, posledná rekonštrukcia (kúpeľňa na prízemí) prebehla v roku 2018. Súčasťou rodinného domu je kvalitná pivnica umiestnená za domom (výstavba na konci osemdesiatych rokov), skleník v záhrade, väčšia garáž s jamou (päťdesiate roky), hospodárske stavby umiestnené vo dvore, studňa s úžitkovou vodou v záhrade. Dom je zdravý a v dobrom technickom stave. Má pôvodné okná, dvere, podlahy čiastočne vymenené (laminátové), sedlovú strechu pokrytú pozinkovaným plechom. El rozvody sú v pôvodnom dome hliníkové, v prístavbe medené. Do domu je privedený (nie zapojený) optický internet, pitná voda je z verejného vodovodu, vykurovanie je elektrické, ohrev vody elektrický. Odpadové vody sú odvádzané do nepriepustnej žumpy. KÚPOU JE DOM VOĽNÝ. DISPOZÍCIA 1 NP (89 m2): vstupná predsieň (zádverie), sklad s prívodom vody (v minulosti kaderníctvo), chodba, schodisko, kuchyňa so sporákom na pevné palivo, 2 izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, podschodiskový priestor (technická miestnosť). 2 NP (89 m2): chodba, schodisko, 3 izby, kúpeľňa s vaňou a WC, terasa. Exteriér: pivnica, skleník, garáž (36 m2), hospodárske stavby, studňa s úžitkovou vodou v záhrade. LOKALITA Rodinný dom je situovaný v bezprostrednej blízkosti hlavnej cesty Brezno - Hriňová a pri obchvate mesta Brezno (smer B. Bystrica, Tisovec). Sieť obchodov a služieb (supermarkety Terno, reštaurácie, špecializované predajne a veľkosklady, plaváreň, tenisové kurty, reštaurácie a pohostinstvá, pošta, MŠ, ZŠ a i.) v mestskej časti Mazorníkovo je dostupná do 3-5 min. cesty autom, t.j. do 20 min. pešej chôdze. Ostatné služby okresného mesta (úrady, banky, zdravotná starostlivosť, reštaurácie, obchody, športoviská a i.) sú dostupné do 3-5 min. cesty autom a 20 minút pešej chôdze. Lokalita, v ktorej sa dom nachádza je zároveň vynikajúcim miestom pre výjazd za rekreáciou (cyklotrasy do okolia Brezna, športoviská, ihriská, plaváreň, turistika, lyžiarske strediská a i.) ODPORUČENIE MAKLÉRA Ak chcete žiť aktívny rodinný život alebo ho spojiť s podnikaním, v takomto prípade je rodinný dom svojou polohou, dispozíciou a pôvodným stavom bezkonkurenčný. Okrem príjemnej dispozície, ktorá znesie zásah a vylepšeni
Luxusný 5 izbový rodinný dom je na predaj v Banskej Bystrici
+novostavba 5 izbový rodinný dom +slnečný pozemok 810m2 +dom nabitý technológiami +krásne výhľady na Banskú Bystricu Váš nový domov!! Vitajte na Slnečných stráňach Luxusný nadštandardný moderný 5 izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite len 5 minút autom do centra mesta. Očarujúca atmosféra krásne výhľady a západy slnka nad Bystricou, veľkorysý priestor pre celú vašu rodinu a záhrada na ktorej si doprajete relax a pohodu po ťažkom dni. Užívajte si šťastný život na slnečnom pozemku (810 m2) spolu s vašou rodinou. Bývanie, po ktorom ste vždy túžili, je práve teraz v ponuke. Život v exkluzívnej lokalite Banskej Bystrice máte na dosah. Vaša rodina si zaslúži ten najlepší domov! Dispozícia domu 1.NP: Dom má vstup z prístupovej komunikácie a tiež do dvojgaráže kde zaparkujete svojich miláčikov, vstup do technickej miestnosti a WC. Jedáleň, kuchyňa so špajzou a veľkorysá obývačka s krbom, ktorý oceníte hlavne v zime a bude vytvárať krásnu atmosféru a teplo domova sú dokonale prepojené. Z kuchyne a z obývačky je výstup na slnečnú terasu pod ktorou sa rozprestiera okrasná záhrada, ktorá harmonicky dotvára príjemný pocit z bývania. Podlahová plocha bez terasy a zimnej záhrady je 174.7m2. 2NP: Ozdobou domu je určite schodisko cez ktoré sa dostanete na poschodie, kde sa nachádza nočná časť domu, tri izby, kúpeľňa s wc, spálňa so šatníkom, kúpeľňou a samostatným wc. Z izieb máte krásne výhľady na celú panorámu Banskej Bystrice. Podlahová plocha 2. poschodia je 133,2m2. Čo dodať na záver... Majiteľ domu sa snažil postaviť exkluzívny dom. Pri stavbe kládol mimoriadny dôraz aby uspokojil aj toho najnáročnejšieho zákazníka kvalitou použitých materiálov, modernými technológiami, zaujímavou dispozíciou a do detailu prepracovanou architektúrou. Tento dom má všetko a dokáže Vám splniť Vaše sny o bývaní. Neveríte? Príďte sa sami presvedčiť na vlastné oči. Tento dom nie je pre každého, je pre rodinu, ktorá chce od svojho bývania niečo viac!!!! Viac o tomto dome tu: