bazár, predaj, inzercia, predám

Rezervované Na PREDAJ skvelý rodinný dom /760 m2/ v...

Kategória: Domy

VIDEO !! prehliadka!! reality, Vám ponúka na predaj krásny poschodový rodinný dom v lukratívnej časti mesta Fiľakovo. Dom má úžitkovú plochu /276 m2 /, a záhradu /480 m2/ a tiež garáž . Dom je okamžite užívateľný bez ďalších nutných investícií. Dom je skvele dispozične riešený : Podzemie : vodáreň - voda zo studne , sklad a pivnička . Prízemie : Vstupná hala , obývačka , pracovňa , detská izba , kuchyňa spolu zo špajzou a kúpeľňa s WC aj tiež aj dielňa a WC, ktoré majú vchod aj zo záhrady, Poschodie : Spálňa , obývačka , detská izba , kúpeľňa a WC a tiež pracovňa , ktorá má balkón a výhľadom do záhrady. Poschodie a prízemie spája schodište s chodbou o veľkosti . V záhrade za domom sa nachádza garáž. Dom je orientovaný východo-západne , čo je ideálna orientácia. Dom je slnečný v skvelom stave . Odporúčam veľkej rodinke alebo klientom, ktorí chcú spojiť podnikanie s bývaním, čím ušetria na výdavkoch. Energetický certifikát nebol doložený. Pre obhliadku, alebo podrobnejšie informácie využite kontakty: martonova@, +421 41 3217800
Rezervované  Na PREDAJ skvelý rodinný dom /760 m2/ v...
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
REZERVOVANÉ   -   2-generačný rodinný dom MČ Košice - Lorinč
REZERVOVANÉ Výnimočná príležitosť! Ponúkam Vám dvojgeneračný rodinný dom v prestížnej lokalite Košice-Lorinčík! Martin Horník z realitnej kancelárie ELI real Vám vo výhradnom zastúpení predstavuje tento pôvabný rodinný dom s dvomi samostatnými vchodmi. Dom sa nachádza v obľúbenej lokalite Košice-Lorinčík na Grófskej ulici. S celkovou výmerou pozemku 800 m2 a zastavanou plochou 121 m2, tento dom je ideálnym miestom pre Vašu rodinu. Rodinný dom je plne napojený na všetky inžinierske siete vrátane mestského vodovodu, kanalizácie, elektriny a plynu. Na pozemku sa nachádza aj studňa, čo pridáva na jeho praktickosti. Dom je vykurovaný plynovým kotlom, čo zabezpečuje efektívne a komfortné vykurovanie počas chladných dní. Bol zrekonštruovaný v roku 2009 na prízemí a v roku 2016 na poschodí, pričom v roku 2016 bolo aj realizovaná zateplenie. Dom je zateplený a má prístup z asfaltovej cesty. Dispozícia domu ponúka dostatok priestoru pre pohodlné bývanie. Na prízemí sa nachádza technická miestnosť, pivnica, letná kuchynka a garáž s priamym prechodom do domu na poschodie. Na poschodí nájdete samostatný vstup s predsieňou, 2 spálne/izby, samostatné WC, otvorenú obývačku s kuchyňou a výstup na terasu do záhrady. Na ďalšom poschodí je samostatný vstup, 2 spálne/izby (jedna z nich je klimatizovaná), otvorená obývačka s kuchyňou, balkónik, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC a šatník. Tento rodinný dom má mnoho výhod. Nachádza sa v pokojnej časti obce Lorinčík, ktorá ponúka nádherný výhľad na okolie a vynikajúcu dostupnosť do centra mesta Košice. Len 7 minút autom od nehnuteľnosti sa nachádza OPTIMA a 12 minút do centra mesta Košice. Pre viac informácií o ponuke, ma neváhajte kontaktovať: MARTIN HORNÍK , kontakt : +421 915 36 70 74 odkaz na dom : /a/rodinny-dom-mc-kosice-lorincik_JuX9TvU4j5x Kúpna cena nehnuteľnosti je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra ) a samozrejmosťou je kompletné právne poradenstvo a servis.
Rodinný dom na predaj Prešov, Chalúpkova, Šváby
Rodinný dom na predaj veľmi vhodný ako investícia, bez veľkého prerábania sa dá ihneď prenajímať. Ponúkame na predaj starší rodinný dom, rekonštruovaný v roku 2008. Rodinný dom na predaj sa nachádza vo výbornej lokalite, Prešov, Šváby, ul. Chalúpkova. Lokalita má veľmi dobrú občiansku vybavenosť (školy, škôlky, obchodné domy, autobusová stanica, železničná stanica, športoviská) a vynikajúce dopravné napojenie na diaľnicu, do centra Prešova…. Rodinný dom na predaj je situovaný v tichej časti, pomerne veľa zelene, veľká záhrada, rovinatý pozemok o výmere 836 m2. Rodinný dom na predaj je vhodný na okamžité prenajímanie, v súčasnosti je prerobený na päť bytových jednotiek. Po menších úpravách, samozrejme, je vhodný aj pre jednu rodinu, prípadne ako dvojgeneračné bývanie. Rodinný dom na predaj je trojpodlažný, cca 300 m2 podlahovej plochy. V suteréne domu sa nachádza zázemie domu – sklady, kotolňa s plynovým kotlom. Na prízemí domu sú vytvorené tri bytové jednotky – garsónky, každá bytová jednotka má vlastné WC, kúpeľňu a kuchynský kút. Na poschodí je izba s vlastnou kúpeľňou a kuchynkou a dvojizbový byt, ktorý pozostáva z chodby, obývacej izby s kuchynkou, spálne a kúpeľne. Kúrenie je centrálne – plynový kotol. Rodinný dom na predaj bol v roku 2008 kompletne rekonštruovaný, opravená strecha s vytvoreným bývaním, nové okná, zateplenie, nové el. rozvody, výmena vodovodných a kanalizačných rozvovodov. Rodinný dom je postavený na pozemku o výmere cca 836 m2. Pozemok je rovinatý s ovocnými stromami, k dispozícii je altánok na letné posedenie. Na pozemku sú postavené dve garáže, vlastná studňa, terénne úpravy. Cena za dom s pozemkom je 265 000 €. V cene je zahrnutý celý právny servis spojený s prevodom rodinného domu, taktiež bezplatné poradenstvo spojené s financovaním. V prípade záujmu Vám radi poskytneme viacej informácii v realitnej kancelárii FOK na ulici Jarkovej č. 59. Odporúčame aj osobnú obhliadku.
Rekonštruovaný rodinný dom na predaj v obci Zemianska Olča
Typ: Rodinný dom Ulica: neuvedená Obec: Zemianska Olča Ponúkame Vám na predaj rekonštruovaný rodinný dom v kľudnej časti obce Zemianska Olča. Rodinný dom bol prerobený pred tromi rokmi, kedy boli vymenené okná na nové drevené, na podlahu bola uložená plávajúca podlaha, kúpeľne a kuchyňa boli prerobené. Pri rekonštrukcii boli vymenené radiátory, prívody a rozvody vody, plynu a elektriny. K rodinného domu patria dve zastrešené terase a zastrešené státie pre jedno auto. Vo dvore sa nachádza veľká vedľajšia budova, ktorá bola používaná ako stolárska dielňa, ale je možné využiť aj na viaceré iné podnikateľské účely.   DOM okr. Komárno – Zemianska Olča poschodový zastavaný plocha: 98 m2 nezateplený drevené eurookná plávajúca podlaha / dlažba vstavaná skriňa IS –  elektrina, plyn (plynový kotol, aj na tuhé palivo), vodovod, žumpa a studňa   DISPOZIČNÉ RIEŠENIE Prízemie: predsieň, kuchyňa s obývačkou, kúpeľňa s WC, špajza Poschodie: 4x izba, chodba, kúpeľňa   Po vstupe do domu sa ocitneme v predsiene so vstavanou skriňou, odkiaľ je vstup do všetkých miestností na prízemí a odtiaľ sú schody na poschodí.  Na prízemí sa nachádza kuchyňa s obývačkou, špajza, kúpeľňa sprchovým kútom a s toaletou. Na poschodí zo širokej chodby je vchod do troch izieb a do kúpeľne s vaňou. Z štyroch izieb len jedna je priechodná, ktorá má so spálňou spoločný balkón.   POZEMOK výmera: 760 m2 rovinatý oplotený parková úprava   OKOLIE Obec Zemianska Olča je kľudná dedina, ktorá ponúka dobrú občiansku vybavenosť, ako potraviny, materská škola, základná škola, pizzeria, železničná stanica a jazero pre milovníkov rybolovu. Obec Zemianska Olča sa nachádza 10 km od mesta Veľký Meder, 20 km od okresného mesta Komárno a 30 km od Dunajskej Stredy.    Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 180.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL   V rámci našich služieb ponúkame pre našich klientov: - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď.   Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 98 m2 Úžitková plocha: 180 m2 Plocha pozemku: 760 m2 Zastavaná plocha: 98 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 5
RD v obci Bohdanovce
Typ: Rodinný dom Ulica: Hlavná Obec: Bohdanovce MEGA realitná kancelária Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom v obci Bohdanovce. Rodinný dom je ideálny pre Vašu veľkú rodinu! Tento dvojpodlažný RD, s rovnou strechou, a krásnym pozemkom si zamilujete! Dom, ktorý Vám ponúkame má rozlohu 125 m2 na prízemí a 125 m2 na poschodí, dom je celý podpivničený (125 m2) 2x balkón. Rodinný dom ponúka možnosť prerobenia na dvojgeneračný. Pozemok na ktorom stojí rodinný dom má rozlohu 1045 m2. Šírka pozemku je cca 28 - 21m a dĺžka pozemku je 41-56m. Výhodou je pôvodný stav, pri ktorom si nový vlastník vie zrekonštruovať nehnuteľnosť podľa svojich predstáv. Materiál z ktorého je rodinný dom  postavený je tehla/kváder.  Rodinný dom má plastové okná cca 6r., plechovú strechu v dobrom stave, nový bojler. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom ale aj kotlom na tuhé palivo. Dom je napojený na obecnú vodu, kanalizáciu, plyn je taktiež zavedený v dome. Dom má na pozemku vlastnú studňu. Dom je celý podpivničený a dispozične ponúka 5 spální, 2 kúpelne a 2 kuchyne. Rodinný dom je možné využívať aj ako 2 generačné bývanie. Izby sú priestranné a poskytujú dostatok miest pre veľkú rodinu. Nehnuteľnosť je potrebné odvetrať. Pozemok je priestranný, slnečný, dostatočne veľký a rovinatý.  Ak Vás naša ponuka zaujala prosím, kontaktujte Mgr. Osmolská Patrícia  patricia.osmolska@   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 250 m2 Úžitková plocha: 250 m2 Balkón: áno - 2 Inžinierske siete: áno Kanalizácia: Verejná kanalizácia Plyn: áno
4izbový rodinný dom v obci Ćakajovce
Allrisk Slovakia s.r.o. Vám ponúka na predaj 4izbový Rodinný dom v štádiu dokončenia – HOLODOM v obci Čakajovce, ktorá je vzdialená od mesta Nitra iba 9 km,. Rodinný dom typu bungalov má úžitkovú plochu 113,77 m2 (bez terasy). Terasa ma úźitkovú plochu 18,37m2. Rodinný dom stojí na veľkorysom pozemku o rozlohe 755 m2 v novo vytvorenej tichej uličke. Skrátka ideálna poloha a vzdialenosť od mestského života či pracovných možností v Nitre. Dispozícia rodinného domu je nasledovná: obývačka s kuchyňou+śpajza, 3 samostatné izby, samostatné WC, kúpeľňa, technická miestnosť a povala. Z obyvacky je mozne priamo vyjsť na terasu. Rodinný dom postavený z Ytongu zateplený 15cm polistirenom. Krov je veznikovy + skridla Bramac.Kurenie je podlahove vodne.V technickej miestnosti sa nachadza plynovy kotolViessmann + zmäkcovac vody + zasobnik TUV. v RD je pripravena aj predpriprava na krb a klimatizaciu. Inzinieske siete : voda, elektrika, plyn , opticke pripojenie internetu, zumpa s prípravou na napojenie na obecnú kanalizáciu + cisticku. Rodinny dom predstavuje a spĺňa všetko to čo je k dnešnému modernému spôsobu života v rodinnom dome nevyhnutné. Rodinný dom sa nachádza v novovybudovanej obytnej ulici medzi ďalšími novostavbami rodinných domov. Nie je vylúčená ani možnosť na dohodu na dokončenie Rodinného domu podľa vlastných predstáv kupujúceho do stadija standart. Už teraz rodinný dom vyžaruje úžasnú pozitívnu energiu a to kvôli jeho priestrannému a praktickému dispozičnému riešeniu a taktiež k nemu prislúchajúcemu rovinatemu pozemku. Tento Rodinný dom spĺňa po každej stránke nároky a potreby modernej mladej rodiny. Neváhajte, nečakajte a nedovoľte, aby Vám unikla táto jedinečná ponuka na Vaše nové bývanie. Rodinný dom v štádiu Holodom + podiel na prístupovej ceste sa predáva za cenu podla dohody a to vratane provízie, spracovania Zmlúv advokatom , poplatkov za overenie podpisov, poplatkov na kataster, právneho a v prípade potreby i finančného poradenstva (spôsob a možnosti financovania kupovanej nehnuteľnosti atď.) Ponúkame Vám taktiež možnosť poskytnutia ďalších súvisiacich služieb – najvýhodnejšie hypotekárne a spotrebné úvery na trhu zo všetkých bánk, poistenie kupovanej nehnuteľnosti a naše ďalšie jedinečné produkty, a to všetko na mieru a grátis. Kontaktujte nás a dohodnite si termin obhliadky Vasho noveho byvania: Miloš Gombík alebo e-mail : gombik.milos@ alebo JUDr. Jarmila Doničová alebo e-mail: donicova.jarmila@ Tešíme sa na Vás.