bazár, predaj, inzercia, predám

Robbe Seabee lietadlo/hydroplan

Kategória: Modelárstvo

nikdy nelietane bez elektroniky bez poškodení.
Robbe Seabee lietadlo/hydroplan
Podobné inzeráty
Predám RC lietadlo Doublemaster Robbe
Predám Doublemaster Robbe v dobrom stave, rozpätie krídel 1330 mm a dĺžka 1430 mm. Je to dvojplošné lietadlo. Sú tam 2 čistonové servá a vrtula. Lietadlo je plne funkčne. Baterka k nemu nieje. Cena dohodou. Rc lietadlo
RC Lietadlo
Predám RC lietadlo apprentice S2 rozpätie krídiel 1,2m, dĺžka trupu 87cm. Lietadlo je plne letu schopné. Má v sebe zabudovaný stabilizátor letu, preto s ním môžu lietať aj začiatočníci. Je to akrobatické lietadlo. K lietadlu je batéria, prijímač , vysielač, nabíjačka. Lietadlo sa dá aj vyskúšať.
Rc loď Robbe Little Devil.
Predám RC loď Robbe Little Devil. Nálezový stav, motor a prevodovka noné ešte nejeté,Trup v poriadku, Rc + ESC + servo + LiPo 7.4V. cena110- Euro.mob: .
robbe Lader 3 Plus
Predam nabijacku na NiCd a NiMH clanky, robbe Lader 3 plus. Pouzitelna na 230V a 12V.
Predám  nové RC lietadlo SU35
Predám RC litadlo SU35. Lietadlo je nové iba oskúšaná funkčnosť DO. Ovládanie lietadla je jednoduché zvláda to aj šikovné dieťa. Model je takmer nerozbitný. Zdroj: - batéria :lietadlo: 3,7V, 220mAh batéria (súčasťou balenia) - diaľkové ovládanie: 2 AA batérie (nie sú súčasťou balenia) Doba letu: 12-15 minút Doba nabíjania: približne 35 minút Dosah: cca 120 m Vysielač: 2,4 GHz Určené pre dospelých a deti od 14 rokov. OBSAH KRABICE: - Model SU-35 vyrobený z polystyrénu - diaľkové -USB kábel - predné a zadné kolesá -2 náhradné vrtule -led podsvietenie krídel - užívateľská príručka v čínštine / angličtine pre porovnanie ceny: Po zlých skúsenostiach poštou pošlem iba pri zaslaní poštovného 5€ vopred na účet!!! Za pochopenie Ďakujem.
Lietadlo na dialkove ovladanie - RC model J-3 Cub
Predam minimalne lietane lietadlo, bol to darcek pre manzela, ale nema cas nan. Jedina chybicka krasy je na spicke lietadla pri vrtule, kde chyba maly cierny plast. Lietadlo lieta bezproblemovo. Komplet balenie s navodom! Dlzka kridel 46cm. K lietadlu som dokupila ovladac Spektrum DX4e. Je to sparovane, cena je za lietadlo aj s ovladacom.