bazár, predaj, inzercia, predám

Rodinný dom Brezová pod Bradlom

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj pôvodný rodinný dom o výmere 132m2, v Brezovej pod Bradlom v radovej zástavbe, s krásnym veľkým pozemkom o výmere 1317m2 a hospodárskymi budovami. Pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne, kuchyne so špajzou, a 3 veľkými izbami. Dom je čiastočne podpivničený, čiže sa tu nachádzajú 2 pivnice. Okrem toho, hospodárske budovy, na chov zvierat, šopa, chlievy, dreváreň, alebo na využitie podľa vlastnej úvahy. Na pozemku sa nachádza kopaná studňa. IS voda, elektrika, plyn. Dom sa nachádza na veľkom pozemku s možnosťou vybudovať bazén, garáž... dom je možné prerobiť podľa vlastných predstáv,čo je výhodou, možnosť dorobiť podkrovie. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte kedykoľvek.
Rodinný dom Brezová pod Bradlom
Podobné inzeráty
4 izbový  RD v meste Brezová pod Bradlom - ZNÍŽENÁ CENA
RADO Reality vám ponúka na predaj peknú nehnuteľnosťv meste Brezová pod Bradlom. Nehnuteľnosť sa nachádza v centre mesta na námestí M.R.Štefánika. Dispozične pozostáva z pivnice, dvoch nadzemných podlaží a podkrovia. Podpivničenie je z 2/3 a má aj z vonka samostatný vchod. Výhodou je, že v pivnici sa nachádza studňa. Schodisko z pivnice vedie na prieč domu až ku podkroviu. Na 1.NP sa nachádzajú dva vchody. Jeden je z prednej časti a druhý z bočnej časti domu. Predným sa dostanete do miestnosti o veľkosti 13m2 a slúži na podnikateľské účely. Táto miestnosť je priechodná do predsiene bočného vchodu. Tuná sa nachádza schodisko do pivnice a ďalšieho podlažia, kúpeľňa s vaňou, toaleta a prechod do zadnej miestnosti o veľkosti 21m2. Táto miestnosť slúži tiež na podnikateľské účely, ako kaderníctvo. Na 2.NP sa nachádzajú tak isto dve miestnosti, ktoré sú veľkosťou identické so spodnými a slúžia, ako obytná časť domu. Nachádza sa tu sprcha, toaleta a sauna. Podkrovie je pochôdzne a môže prísť vhod na zobytnenie. Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete, postavená je z pálenej tehly s dostatočnou hrúbkou, aby sa v letných dňoch neprehrieval. Prevádzka kaderníctva sa nevyužíva a predná miestnosť je po dohode k možnému vysťahovaniu, poprípade môže ostať, ako nájomca. Brezová pod Bradlom disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, ako sú materská a základná škola, predajne, lekáreň, predajňa pohonných hmôt, bankomat a komerčná banka, obvodný a detský lekár, zubný lekár, gynekológ, kúpalisko a priehrada, pohostinstvo, knižnica, ihrisko, telocvičňa a veľa iných zariadení a predajní. Počet občanov je 5110. Nehnuteľnosť má výhodu umiestnenia, o proti sa nachádza predajňa pekárenských výrobkov, lekáreň, vedľa reštaurácie a možnosť parkovania v blízkosti. Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si so mnou dohodnúť obhliadku. Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností. Radovan Rothacker RADO Reality Group Tel.: E-mail: rothacker@ FB: Reality ZS Počet poschodí: 2 Počet izieb: 4 Zastavaná plocha: 73m² Obytná plocha: 140m² Celková rozloha: 73m² Rozloha pozemku: 73m² Úžitková plocha: 140m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: studňa a vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: nie Lódžia: nie Terasa: nie Pivnica: áno Garáž: nie Parkovanie: vonkajšie Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: čiastočne Zateplený objekt: nie Strecha: po rekonštrukcii Klimatizácia: nie Predzáhradka: nie
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Na predaj 2-izbový priestranný dom s veľkorysým pozemkom
SHARK REAL ponúka exkluzívne na predaj 2-izbový rodinný dom v príjemnom kopaničiarskom prostredí v obci Brezová pod Bradlom. Dom disponuje rozlohou úžitkovej plochy 90 m2 a leží na pozemku s rozlohou 1000m2. Disponuje vstupnou chodbou, kúpeľňou so sprchovým kútom, toaletou, priestrannou kuchyňou a dvoma väčšími izbami. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii, má vymenené plastové okná, je pripojený na kanalizáciu, plyn aj elektriku. Kúrenie je zabezpečené gamatkami. Dom je postavený z pálenej tehly, vstup a kuchyňa je orientovaná južne, izby sú orientované na západ. Pod domom sa nachádza garáž. Na ulici pred domom je k dispozícii studňa. Za domom sa nachádza ďalší dom v pôvodnom stave, ktorý je postavený v tradičnej kopaničiarskej architektúre, avšak je súci na kompletnú rekonštrukciu. Za pozemkom na ktorom stoja uvedené nehnuteľnosti sa nachádzajú ďalšie pozemky, o veľkosti cca 3500 m2, ktoré možno k uvedenej nehnuteľnosti dokúpiť. Obec Brezová pod Bradlom je známa najmä Mohylou Milana Rastislava Štefánika, v jej okolí sa nachádza množstvo cyklotrás a turistických atrakcii. Nachádza sa len 11 km od okresného mesta Myjava, 28 km od mesta Piešťany... Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: + veľkorysý pozemok s možnosťou ďalšej výstavby, pestovania plodín či chovom zvierat... + možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv... + bezproblémové parkovanie... + tiché prostredie s bezprostredne blízkou občianskou vybavenosťou... + výhľad na Mohyla Milana Rastislava Štefánika... + v blízkosti sa nachádza cyklotrasa... Pokiaľ hľadáte priestranný rodinný domček vhodný na vlastnú rekonštrukciu s veľkorysým pozemkom, v tom prípade je táto ponuka určená práve pre Vás. Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na tel. čísle .
Predám rodinný dom a 2 garáže
BREZOVÁ POD BRADLOM Predám rodinný dom v pôvodnom stave. Nachádza sa v tichej lokalite v blízkosti lesa. Je vhodný na trvalé bývanie ale aj ako víkendová chalúpka. V rodinnom dome je zavedená elektrina 220V/380V, verejný vodovod, kanalizácia je riešená žumpou. Ústredné kúrenie je riešené 2 spôsobmi. Dom je čiastočne podpivničený, kde sa nachádza kotol na tuhé palivo a kotol na plyn. Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom. Televízia je riešená satelitom a na okraji pozemku sa nachádza optický internet s možnosťou pripojenia. Pri dome sa nachádza záhradka so šopou na drevo. K rodinnému domu patrí, ešte jeden starší rodinný dom, ktorý tvoria 2 priestranné izby. V prípade rekonštrukcie je možnosť prepojenia oboch domov, čím vznikne jeden veľký komplex. Za domom sa nachádza svahovitá záhrada. K domu prináležia 2 garáže, kde je zavedená elektrina s elektromerom. Za garážami sa nachádza pozemok, na ktorom je postavený menší chliev, pre domáce zvieratá. Dom sa nachádza v spoločnom dvore, kde je aj studňa. Pozemok je oplotený. Prístupová cesta je asfaltová a celoročne prístupná. Mesto Brezová pod Bradlom leží na rozhraní Malých Karpát a Myjavskej pahorkatiny. Je vzdialená 12 km od okresného mesta Myjava, 18 km od Senice, 30 km od kúpeľného mesta Piešťany a cca 90 km od Bratislavy. Lokalita ponúka úžasné možnosti na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie či vychádzky za históriou (Stará Myjava, Myjavské kopanice, Košariská, Mohyla M. R. Štefánika na Bradle atď.)
RD v obci Bohdanovce
Typ: Rodinný dom Ulica: Hlavná Obec: Bohdanovce MEGA realitná kancelária Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom v obci Bohdanovce. Rodinný dom je ideálny pre Vašu veľkú rodinu! Tento dvojpodlažný RD, s rovnou strechou, a krásnym pozemkom si zamilujete! Dom, ktorý Vám ponúkame má rozlohu 125 m2 na prízemí a 125 m2 na poschodí, dom je celý podpivničený (125 m2) 2x balkón. Rodinný dom ponúka možnosť prerobenia na dvojgeneračný. Pozemok na ktorom stojí rodinný dom má rozlohu 1045 m2. Šírka pozemku je cca 28 - 21m a dĺžka pozemku je 41-56m. Výhodou je pôvodný stav, pri ktorom si nový vlastník vie zrekonštruovať nehnuteľnosť podľa svojich predstáv. Materiál z ktorého je rodinný dom  postavený je tehla/kváder.  Rodinný dom má plastové okná cca 6r., plechovú strechu v dobrom stave, nový bojler. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom ale aj kotlom na tuhé palivo. Dom je napojený na obecnú vodu, kanalizáciu, plyn je taktiež zavedený v dome. Dom má na pozemku vlastnú studňu. Dom je celý podpivničený a dispozične ponúka 5 spální, 2 kúpelne a 2 kuchyne. Rodinný dom je možné využívať aj ako 2 generačné bývanie. Izby sú priestranné a poskytujú dostatok miest pre veľkú rodinu. Nehnuteľnosť je potrebné odvetrať. Pozemok je priestranný, slnečný, dostatočne veľký a rovinatý.  Ak Vás naša ponuka zaujala prosím, kontaktujte Mgr. Osmolská Patrícia  patricia.osmolska@   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 250 m2 Úžitková plocha: 250 m2 Balkón: áno - 2 Inžinierske siete: áno Kanalizácia: Verejná kanalizácia Plyn: áno
4izbový rodinný dom v obci Ćakajovce
Allrisk Slovakia s.r.o. Vám ponúka na predaj 4izbový Rodinný dom v štádiu dokončenia – HOLODOM v obci Čakajovce, ktorá je vzdialená od mesta Nitra iba 9 km,. Rodinný dom typu bungalov má úžitkovú plochu 113,77 m2 (bez terasy). Terasa ma úźitkovú plochu 18,37m2. Rodinný dom stojí na veľkorysom pozemku o rozlohe 755 m2 v novo vytvorenej tichej uličke. Skrátka ideálna poloha a vzdialenosť od mestského života či pracovných možností v Nitre. Dispozícia rodinného domu je nasledovná: obývačka s kuchyňou+śpajza, 3 samostatné izby, samostatné WC, kúpeľňa, technická miestnosť a povala. Z obyvacky je mozne priamo vyjsť na terasu. Rodinný dom postavený z Ytongu zateplený 15cm polistirenom. Krov je veznikovy + skridla Bramac.Kurenie je podlahove vodne.V technickej miestnosti sa nachadza plynovy kotolViessmann + zmäkcovac vody + zasobnik TUV. v RD je pripravena aj predpriprava na krb a klimatizaciu. Inzinieske siete : voda, elektrika, plyn , opticke pripojenie internetu, zumpa s prípravou na napojenie na obecnú kanalizáciu + cisticku. Rodinny dom predstavuje a spĺňa všetko to čo je k dnešnému modernému spôsobu života v rodinnom dome nevyhnutné. Rodinný dom sa nachádza v novovybudovanej obytnej ulici medzi ďalšími novostavbami rodinných domov. Nie je vylúčená ani možnosť na dohodu na dokončenie Rodinného domu podľa vlastných predstáv kupujúceho do stadija standart. Už teraz rodinný dom vyžaruje úžasnú pozitívnu energiu a to kvôli jeho priestrannému a praktickému dispozičnému riešeniu a taktiež k nemu prislúchajúcemu rovinatemu pozemku. Tento Rodinný dom spĺňa po každej stránke nároky a potreby modernej mladej rodiny. Neváhajte, nečakajte a nedovoľte, aby Vám unikla táto jedinečná ponuka na Vaše nové bývanie. Rodinný dom v štádiu Holodom + podiel na prístupovej ceste sa predáva za cenu podla dohody a to vratane provízie, spracovania Zmlúv advokatom , poplatkov za overenie podpisov, poplatkov na kataster, právneho a v prípade potreby i finančného poradenstva (spôsob a možnosti financovania kupovanej nehnuteľnosti atď.) Ponúkame Vám taktiež možnosť poskytnutia ďalších súvisiacich služieb – najvýhodnejšie hypotekárne a spotrebné úvery na trhu zo všetkých bánk, poistenie kupovanej nehnuteľnosti a naše ďalšie jedinečné produkty, a to všetko na mieru a grátis. Kontaktujte nás a dohodnite si termin obhliadky Vasho noveho byvania: Miloš Gombík alebo e-mail : gombik.milos@ alebo JUDr. Jarmila Doničová alebo e-mail: donicova.jarmila@ Tešíme sa na Vás.