bazár, predaj, inzercia, predám

Rodinný dom Lontov 5 izbový,3x balkón, garáž-

Kategória: Domy

Bývanie v teplej časti južného Slovenska a kúrenie len pár mesiacov v roku má svoje výhody, jedným slovom lacné bývanie. Ponúkam na predaj dom v menšej obci na juhu Slovenska v obci Lontov, okr. Levice. Dom postavený z pevných materiálov vo výbornom stave, suchý, nepoškodený, na oplotenom 6 árovom pozemku. Je poschodový, dvojpodlažný pre väčšiu rodinu alebo pre pohodlné bývanie ak potrebujete aj na podnikanie alebo vlastné koníčky, napr. ateliér. Plocha: úžitková 200m2, zastavaná 600m2. Na 1. podlaží je priestranná kuchyňa s kuchynskou linkou a sporákom, veľká chodba, priestranná obývacia izba, vstup do garáže, kúpeľňa s vaňou a umývadlom a samostatné WC. Na druhom podlaží sú tri priestranné izby a jedna menšia. Dom je slnečný, v dobrej a tichej časti obce bez neprispôsobivých občanov. Má rovnú strechu a nezateká. Okná pôvodné s vonkajšími žalúziami, steny omietky čisté, podlahy plávajúce v chodbe a v kuchyni, v kúpeľni drobná dlažba. Dom má tri priestranné balkóny z izieb, jeden z južnej strany. Je okamžite voľný - majiteľ tam už nebýva a zariadenie v dome je možné okamžite vypratať na náklady majiteľa, podľa dohody aj časť ponechať. V suteréne je garáž, kotol na palivo a vodáreň. Pozemok udržiavaný a kosený, na pozemku je vlastná studňa, žumpa a veľa zelene. Náklady na bývanie minimálne - kúrenie kotlom na pevné palivo, elektrina je zálohovaná, bojler na teplú vodu a odpadové vody riešené žumpou. Dom je právne voľný, cena odsúhlasená majiteľom, nemá žiadne ťarchy, susedia príjemný. Na pozemku je zeleň, miesto pre kvety, miesto na bazén, detské ihrisko aj krb. V danej lokalite býva teplé leto a možnosť kúpania v termálnych kúpaliskách - blízka Santovka 20 km, Štúrovo 45 km, Dudince 32 km, Podhájska 40 km. Kúpa aj hypotekárnym úverom. Viac info Vám rada poskytnem na telefóne , Pastierovičová.
Rodinný dom Lontov 5 izbový,3x balkón, garáž-
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
HALO reality - Predaj, pätizbový rodinný dom Lontov, okres L
Ponúkame Vám na predaj 5 izbový rodinný dom v tichej ulici v obci Lontov, v Levickom okrese. Dom je v pôvodnom ale veľmi zachovalom technickom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. V dome boli vymenené nové radiátory. Dispozícia: 1. podlažie: vstupná chodba so schodiskom na druhé podlažie, kuchyňa s kuchynskou linkou, obývacia miestnosť, toaleta, sklad potravín - komora, vstup do garáže. 2. podlažie: chodba, 4 nepriechodné miestnosti s balkónom, kúpeľňa s vaňou a toaletou. RD je čiastočne podpivničený, v pivnici sa nachádza kotolňa s kotlom na tuhé palivo a skladová miestnosť. Na pozemku sa nachádza studňa, ktorá slúži ako jediný zdroj vody. Prípojka zo studne je vedená do domu s novou vodárňou. IS - elektrina 380 V, kanalizácia je vedená do žumpy, kúrenie je riešené kotlom na tuhé palivo. Na udržiavanom pozemku sa nachádzajú okrasné kvetiny a stromčeky. Príjazdová asfaltová cesta umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti. Na pozemku je parkovacie miesto pre 2-3 autá, ďalšie v garáži. Rodinný dom je obývateľný a pripravený k nasťahovaniu, vzhľadom na cenu je vhodný aj ako investícia. V obci Lontov je dobrá občianska vybavenosť, nachádzajú sa tu potraviny, materská škola, knižnica, autobusová zastávka. Okresné mesto Levice je vzdialené 29 km, Šahy 22 km, Želiezovce 15 km. Lokalita ponúka krásne a tiché prostredie vhodné na oddych a relax, preto danú nehnuteľnosť vrelo odporúčame aj ako víkendový domček, prípadne ako alternatívu k chalupám. Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa, nie je zaťažený žiadnou ťarchou a k dispozícii ihneď. Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí. Cena je konečná, vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva a základného správneho poplatku na katastri. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LV-56579. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími pod
Predaj rodinného domu v obci Lontov č. 240 (RD je vyprataný
Opis predmetu predaja: Aukčná spoločnosť ponúka na predaj rodinný dom v obci Lontov, v okrese Levice.Rodinný dom je čiastočne podpivničený, má jedno nadzemné podlažie a neobytné podkrovie. Postavený bol v roku 1960. V roku 1975 bola k nemu zrealizovaná prístavba.Dom má betónové základy. Kanalizácia v dome je zvedená do žumpy. Dom má vlastnú studňu.Doplnkovú funkciu k domu tvorí hospodárska budova, ktorá je murovaná s výmerou 20 m2.Rodinný dom s výmerou 140 m2Pozemky s výmerou 1427 m2Dom je aktuálne v zlom technickom stave, vhodný na rozsiahlu a hĺbkovú rekonštrukciu. Výhodou je najmä veľký pozemok. V obci Lontov sa nachádzajú potraviny, kultúrne stredisko, športové zariadenia, reštaurácia, obecný úrad a pod.. Blízko domu sa nachádza park. Lokalita je nerušená, pokojná.
Veľký rodinný dom, 140 m2, garáž, Lontov, okr. Levice
SaleA- Váš partner v realitách ponúka na predaj rodinný dom, 140 m2 a celková výmera pozemku je 600 m2, garáž, Lontov, okr.Levice. V dome na prízemí sa nachádza chodba, kuchyňa, kúpeľňa, WC, obývačka. Na poschodí sú 4 izby. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou: stierky, sčasti sú vymenené okná za plastové, plávajúce podlahy, dlažba. V kúpeľni je vaňa, umývadlo, dlažba a obklad. Vo WC je nový obklad a dlažba. V kuchyni je kuchynská linka, dlažba a obklad. Do domu je zavedená elektrika, studničná voda, odpad je vyvedený do žumpy, ústredné kúrenie je na drevo, ale v kuchyni je aj krbová pec. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Dom sa nachádza v kľudnej časti obce. Viac info na adrese skutova@, alebo na tel. čísle . Cena 62 000 €
RD v obci Bohdanovce
Typ: Rodinný dom Ulica: Hlavná Obec: Bohdanovce MEGA realitná kancelária Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom v obci Bohdanovce. Rodinný dom je ideálny pre Vašu veľkú rodinu! Tento dvojpodlažný RD, s rovnou strechou, a krásnym pozemkom si zamilujete! Dom, ktorý Vám ponúkame má rozlohu 125 m2 na prízemí a 125 m2 na poschodí, dom je celý podpivničený (125 m2) 2x balkón. Rodinný dom ponúka možnosť prerobenia na dvojgeneračný. Pozemok na ktorom stojí rodinný dom má rozlohu 1045 m2. Šírka pozemku je cca 28 - 21m a dĺžka pozemku je 41-56m. Výhodou je pôvodný stav, pri ktorom si nový vlastník vie zrekonštruovať nehnuteľnosť podľa svojich predstáv. Materiál z ktorého je rodinný dom  postavený je tehla/kváder.  Rodinný dom má plastové okná cca 6r., plechovú strechu v dobrom stave, nový bojler. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom ale aj kotlom na tuhé palivo. Dom je napojený na obecnú vodu, kanalizáciu, plyn je taktiež zavedený v dome. Dom má na pozemku vlastnú studňu. Dom je celý podpivničený a dispozične ponúka 5 spální, 2 kúpelne a 2 kuchyne. Rodinný dom je možné využívať aj ako 2 generačné bývanie. Izby sú priestranné a poskytujú dostatok miest pre veľkú rodinu. Nehnuteľnosť je potrebné odvetrať. Pozemok je priestranný, slnečný, dostatočne veľký a rovinatý.  Ak Vás naša ponuka zaujala prosím, kontaktujte Mgr. Osmolská Patrícia  patricia.osmolska@   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 250 m2 Úžitková plocha: 250 m2 Balkón: áno - 2 Inžinierske siete: áno Kanalizácia: Verejná kanalizácia Plyn: áno
PREDAJ -> 3-izbový rodinný DOM s garážou, Bratislava -...
TUreality ponúka na predaj 3-izbový podpivničený rodinný dom so samostatnou garážou v Bratislave, mestskej časti Vajnory. Rodinný dom sú súčasťou dvojdomu. Celková rozloha pozemku je 481 m2. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: + lokalita + tiché prostredie + samostatná garáž + možnosť prípadnej dispozičnej a materiálovej rekonštrukcie podľa vlastného zámeru DOM: = trojpodlažný 3-izbový rodinný dom = zastavaná plocha: 71 m2 = úžitková plocha 142 m2 = zvislé nosné konštrukcie kváder a tehla = strecha rovná, krytina plech = inžinierske siete: pripojenie na elektrinu, mestský vodovod, kanalizáciu = ústredné kúrenie, kondenzačný plynový kotol = samostatná garáž DISPOZÍCIA: 1PP: - kotolňa - dielňa - sklad 1NP: - hlavný vstup - predsieň * vstup do obývacej izby * vstup do kuchyne * vstup do kúpeľne s vaňou * výstup na 2. NP * prechod do 1. PP 2NP: - samostatná chodba - dve spálne - výstup na terasu - samostatné WC VYBAVENIE: * kuchyňa: plynový sporák s elektrickou rúrou, digestor * vo všetkých izbách drevené parkety * v predsieňach, kúpeľni, WC a kuchyni linoleum * okná plastové * vykurovanie radiátory, plynový kondenzačný kotol * elektrický bojler na ohrev TÚV * vodáreň * vlastná kopaná studňa (7 m) * na rovinatom pozemku sa nachádza samostatná garáž a záhradný domček OKOLIE: Dom je umiestnený v pokojnej tichej mestskej časti Vajnory na rovinatom pozemku. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy, starší vinohrad, záhradný domček. Vajnory disponujú kompletnou občianskou vybavenosťou: úrady, základná škola, materská škola, nákupné centrá. NÁŠ NÁZOR: Rodinný dom ako súčasť dvojdomu na rovinatom pozemku umiestnený v tichej lokalite mestskej časti. Dom je možné okamžite využívať. Potenciál domu je aj v jeho prípadnej rekonštrukcii. Možnosti rekonštrukcie sú viaceré, dispozične ako pôvodný 3-izbový dom, jeho rozšírenie na 4 - 5 izbový dom, alebo ako dve 2-izbové bytové jednotky. K dispozícií bankami uznávaný súdny znalec v obore oceňovania nehnuteľnosti, bezplatné poradenstvo v oblasti financovania cez HÚ, zabezpečíme kompletný právny a administratívny servis spojený s prevodom nehnuteľností. Cena: 279.900,- € V prípade záujmu využite kontakty: e-mail: uhlar@ callcentrum: +421 41 3217800