bazár, predaj, inzercia, predám

Rodinný dom, podnikateľské priestory Sklené, Turčianske Tep

Kategória: Domy

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj priestranný rodinný dom, momentálny využívaný na podnikateľské účely (pohostinstvo) v obci Sklené

PREDMET PONUKY
Nehnuteľnoť vedená ako rodinný dom, avšak momentálne využívaná na podnikateľské účely sa nachádza v centre dedinky Sklené v okrese Turčianske Teplice. Dom je situovaný na rovinatom pozemku o výmere 1126m2, kde sa nachádza aj hospodárska budova. Zastavaná plocha domu je približne 300m2, časť domu je podpivničená, nachádza sa tu kotolňa a pivnica.
Dom dispozične pozostáva z veľkej spoločenskej miestnosti s barom, kancelárie, dvoch samostatných wc, priestrannej kuchyne, troch menších miestností využívaných ako skladové priestory a jednej väčšej miestnosti, taktiež využívanej ako sklad. Približne 1/3 domu je podpivničená, vstup do pivnice aj do kotolne je zvonku.
Na vykurovanie slúži kotol na pevné palivo.
Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou, ktorá spočíva vo výmene strechy a čiastočnej výmene pôvodných drevených okien za plastové.


LOKALITA
Obec Sklené sa nachádza len 16km od kúpeľného mesta Turčianske Teplice a 15km od historickej Kremnice, v nádhernom tichom, horskom prostredí Kremnických vrchov. Svojím obyvateľom ponúka dobrú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu obchod, škôlka a 1.stupeň základnej školy, kostol a obecný úrad.
V blízkosti obce sa nachádzajú známe lyžiarske strediská Skalka (22km) a Krehule (16km) a trochu vzdialenejšia Valčianska Dolina (38km). Na svoje si tu prídu priaznivci turistiky, cykloturistiky, hubárčenia, ale aj relaxu, ktorý vo veľkom ponúkajú svojim návštevníkom Turčianske Teplice.


HODNOTENIE MAKLÉRA
Táto nehnuteľnosť má veľký potenciál v možnosti využitia na podnikateľské účely, prípadne po úprave aj ako ubytovacie a rekreačné zariadenie. Veľkou výhodou je možnosť parkovania aj priamo vo dvore a veľmi dobrý priestranný prístup z obecnej cesty.

CENA
204 000,- Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera.
Rodinný dom, podnikateľské priestory  Sklené, Turčianske Tep
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Na predaj rodinný dom Turčianske Kľačany.
Typ: Rodinný dom Ulica: Turčianske Kľačany Obec: Turčianske Kľačany MAX profi reality ponúka na predaj veľký, poschodový, slnečný rodinný dom v obci Turčianske Kľačany. 7 izbový rodinný dom je postavený v mierne svahovitom pozemku o výmere 706 m2 s upravenou záhradou, ktorá dotvára veľmi príjemnú atmosféru bývania. K domu na pozemku prislúcha samostatne stojaca murovaná dvoj garáž,  prístrešok na drevo a nedokončená prístavba, ktorá môže slúžiť na čokoľvek, podľa predstáv nového majiteľa. Nachádza sa tu aj prekrytá terasa na grilovanie /vchod priamo z kuchyne/, ktorá tvorí neoddeliteľnú časť domu na večerné posedenie. Rodinný dom je tehlový, celý zateplený so sedlovou strechou, krytina Bramac, drevené eurookná. Vykurovanie elektrické /konvertory/ + krb v obývačke s prieduchmi, dom je napojený na všetky siete okrem plynu. Rozloženie domu: V suteréne sa nachádza 1 izbový byt so samostatným vchodom, 2x sklad , práčovňa. 1.podlažie samostatný 3 izbový byt so vstupom /schodišťom/ na poschodie. 2.podlažie 3 izby + kúpeľňa s WC Rodinný dom je riešený pre početnejšiu rodinu, prípadne spojenie  podnikanie a bývanie. V každom prípade odporúčam osobnú obhliadku pre vytvorenie si predstáv Vášho nového bývania. Preto ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať. Všetky ďalšie otázky Vám radi odpovieme v RK.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 706 m2 Úžitková plocha: 250 m2 Plocha pozemku: 706 m2 Zastavaná plocha: 484 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 7 Balkón: áno - 2 Počet kúpeľní: 3 Energetický certifikát: nie Klimatizácia: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Krb: áno Garáž: áno - 2 autá Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: nie Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: áno
Predám rodinný dom v Martine, časť Priekopa, pozemok 2425 m2
Dom Tehlová stavba Strecha bola menená pred 40 rokmi Podlahové kúrenie Plastové okná Elektrický kotol Stierky Dispozične pozostáva zo staršej a novej časti Staršia časť je v pôvodnom stave, vhodnejšia na trvalé bývanie, Novšia časť je vhodná na podnikateľské účely, je po čiastočnej rekonštrukcii Pozemok 2425 m² Rovinatý Stromy a kríky Oplotený Tento rodinný dom sa nachádza v pokojnej časti Martina, mestskej časti Priekopa. Dom má veľký pozemok, ktorý je vhodný na relax, pestovanie zeleniny alebo chov zvierat. Dom je v pôvodnom stave, ale má veľký potenciál. Novšia časť domu je vhodná na podnikateľské účely.  Veľký rovinatý pozemok Stromy  Oplotený pozemok Pôvodný stav domu Veľký potenciál domu Vhodné na podnikateľské účely Staršia časť domu  potrebuje rekonštrukciu Dom bol využívaný na chov psov Na nehnuteľnosť nie je vystavený energetický certifikát Tento rodinný dom je ideálnou voľbou pre rodinu, ktorá hľadá veľký dom s veľkým pozemkom. Dom má veľký potenciál a je vhodný na podnikateľské účely.
Rodinný dom vhodný na podnikateľské účely v žiadanej čati
Hľadáte na podnikateľské účely vhodnú nehnuteľnosť, ktorá sa bude nachádzať v žiadanej a strategicky významnej lokalite alebo jednudocho plánujete v takejto lokalite bývať? Ponúkam na predaj kompletne podpivničený 5-izbový rodinný dom z roku 1930 postavený z tehly (hr. 450 mm) na pozemku o rozlohe 512 m², ktorý sa nachádza na Bratislavskej ulici v meste Trenčín (mestská časť Zlatovce). Dom disponuje úžitkovou plochou 225 m² bez pivničných priestorov, vrátane podkrovia, ktoré je po úpravách možné zobytniť. V roku 2017 prešlo celé 1NP kompletnou rekonštrukciou vrátane výmeny všetkých rozvodov, plynového kotla, zabezpečenia pomocou alarmu a kamerového systému a nového zariadenia. Dispozičné úpravy boli zrealizované podľa potrieb aktuálneho majiteľa, ktorý sa rozhodol túto nehnuteľnosť využívať vyslovene na podnikateľské účely a vznikli tak štyri priestranné kancelárie, kuchynka, dve toalety a malá miestnosť so sprchovým kútom. V podkroví sa navyše nachádza ďalšia samostatná miestnosť so vstupom na balkón a dva podkrovné priestory. Na pozemku sú umiestnené tri prefabrikované montované garáže, z ktorých každá má úžitkovú plochu 18 m² a je možné ich využívať ako doplnkové skladové priestory. Inžinierske siete: - mestský vodovod a kanlizácia - plyn - elektrina Lokalita a občianska vybavenosť: Bratislavská ulica sa radí medzi ulice, ktoré tvoria hlavný dopravný ťah cez mesto Trenčín a vďaka svojej polohe patrí medzi veľmi vyhľadávané a žiadané lokality pre podnikateľov a firmy, ktoré majú v pláne zriadiť svoje sídlo na viditeľnom mieste. Dostupnosť do centra mesta a dialničný privádzač vzdialený len 5 minút cesty autom dodáva tejto lokalite veľký význam a potrebnú strategickú polohu. Pre ľudí, ktorým neprekáža dopravný ruch počas dňa a vyhľadávajú túto lokalitu pre bývanie, bude určite dávať význam kompletná občianska vybavenosť. Samozrejmosťou sú supermarkety, zastávky autobusu, železničná stanica, čerpacia stanica, lekáreň, základná a materská škola a množstvo ďalších prevádzok/podnikov. Dispozícia: 1PP: - kotolňa - sociále zariadenie - dielňa - pivničné priestory 1NP: - 4x kancelária - kuchynka - dve toalety - miestnosť so sprchovým kútom - schodisko do podkrovia a pivničných priestorov Podkrovie: - miestnosť so vstupom na balkón - dva podkrovné priestory, ktoré je možné zobytniť Výhody: - žiadaná lokaita - viditeľné sídlo firmy s dobrou dostupnosťou - veľký rodinný dom - kompletne podpivničený - všetky inžinierske siete - po rekonštrukcii vhodný aj na bývanie 3D prehliadka: Mesačné náklady predstavujú sumu 250,- EUR. Nehnuteľnosť bude dostupná novému majiteľovi po dohode.
Na predaj rodinný dom Turčianske Teplice
Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom v kúpeľnom meste Turčianske Teplice v mestskej časti Dolná Štubňa. Rodinný dom je možné využívať aj na celoročné bývanie alebo aj na chalupárčenie. Je dvojpodlažný, pozostáva z prízemia a poschodia so samostatným vchodom. Na prízemí sa nachádzajú 2 miestnosti a samostatná pivnica s vlastným vchodom zvonku, pod schodmi je priestor, kde sa nachádzajú hodiny na plyn. Prvá väčšia miestnosť je zrekonštruovaná vymaľovaná nanovo, je tam dotiahnutá aj voda, miestnosť je momentálne využívaná na sklad, v druhej menšej miestnosti je namontovaný bojler na teplú vodu, je urobená predpríprava na budúcu kúpeľňu a WC, zakúpená je už aj vaňa, urobené odtoky. Na poschodí sa nachádzajú 2 priestranné izby so zachovanými podhľadmi na trámy. Ďalej na poschodí sa nachádza kuchyňa so staršou kuch. linkou s nerezovým dresom, digestor, obklad na 2 stenách, priestor na posedenie s gaučom, v kuchyni sa nachádza ešte umývadlo s obkladom a zrkadlom. Na všetkých miestnostiach na poschodí sa vymenili plastové okná, namontovali vonkajšie žalúzie, vymenili sa vstupné plastové dvere. V prípade záujmu by bolo možné prepojiť navzájom obidve podlažia aj cez vnútro domu. Na vonkajších prestrešených schodoch sa urobila dlažba, na schodisku je zábradlie. Kúrenie je riešené plynovými gamatkami, strecha je sedlová, krytina škridla, v prípade záujmu je možné podkrovie do budúcna zobyvateľniť na ďalšie izby. Dom je postavený prevažne z kameňa ale aj z tehly, parkovanie je možné v oplotenom dvore, na chodníku zámková dlažba, na priečelí domu sú zachované ornamenty. K domu prislúcha aj menšia záhradka s hospodárskymi drevenými stavbami na prípadný chov zvierat, na pozemku je aj latrína, na pozemku je aj garáž a sú položené aj ďalšie betónové panely (prípadne tiež na garáž). Podlahová plocha domu je 220 m2 a veľkosť celého pozemku vrátane domu, dvora a záhrady je 334 m2. Rodinný dom je napojený na plyn, elektriku a mestský vodovod a na pozemku je dovedená už aj nová kanalizácia, stačí sa len dopojiť. Za pozemkom tečie aj potôčik, stačí napojiť čerpadlo a môže sa polievať. Neďaleko je pekná okolitá príroda. Výhoda je, že v meste Turčianske Teplice sa nachádzajú známe liečebné kúpele a je tam aj Aquapark a len 16 km od Kremnice a 16 km od obce je známe lyžiarske stredisko Krahule a Skalka. Odporúčanie makléra: tiché prostredie na okraji kúpeľného mesta, dopravné spojenie je veľmi dobré a zabezpečené pravidelnými autobusovými a vlakovými spojmi. Cena je 76000 €
Úchvatný rodinný dom čaká na svojho nového majiteľa
Ponúkame vám jedinečnú príležitosť získať ohromujúci rodinný dom v Ťahanovciach, ktorý vám otvára brány k neobmedzeným možnostiam. Prepojte svoj domov s vašou podnikateľskou vášňou a zažite dokonalú symbiózu medzi bývaním a podnikaním. Tento dom je miestom, kde môžete vytvoriť svoje vlastné podnikateľské kráľovstvo. Očarujúca obytná časť ponúka priestor pre pohodlie a radosti rodiny, zatiaľ čo prízemie domu vám dáva voľnosť pre vaše podnikateľské ambície. Umiestnite svoju kanceláriu, servisný podnik alebo salón krásy priamo do vášho domu. Vaša predstavivosť je jedinou hranicou. Okrem toho, tento dom vám poskytuje nekonečné možnosti relaxácie a oddychu. S výmerou 200 m2 obytného priestoru a ďalších 180 m2 priestoru pre váš podnikateľský rast, máte dostatok miesta na vytvorenie súkromnej wellness zóny alebo vlastnej posilňovne. Zabudnite na dlhé cesty do práce - všetko, čo potrebujete, je tu v jednom dome. Je umiestnený na konci tichej ulice, tento rodinný dom vám prináša pokoj a súkromie, ktoré potrebujete, aby ste si splnili svoje sny. S rýchlym prístupom k autobusovej zastávke a blízkosťou obchodov a služieb, je ideálnym miestom pre podnikateľov, ktorí chcú mať všetko pri ruke. Príďte sa pozrieť na túto príležitosť a nechajte svoje podnikateľské ambície rásť v tomto úchvatnom rodinnom dome. Vytvorte si vlastný príbeh plný úspechu a naplnenia. Toto je miesto, kde sa vaše sny môžu stať skutočnosťou. Hodnota nehnuteľnosti podľa znaleckého posudku je 420.000€ Rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, má novú strešnú krytinu, plastové okná a vchodové dvere, nové elektrorozvody, vodu, odpad, kúrenie - nový plynový kotol. Dom bol odizolovaný tlakovou injektážou, čím bol zbavený akejkoľvek vlhkosti. Dom má pavlač s vchodom z dvora a samostatný balkón. IS – vodovod, kanalizácia, elektrina, plyn Dom sa nachádza na konci ulice, hneď pod sídliskom Ťahanovce. Občianska vybavenosť – autobusová zastávka 3 min. pešo, LIDL 5 minúť pešo, pošta, poliklinika.