bazár, predaj, inzercia, predám

Rodinný dom pri centre mesta Komárno na predaj

Kategória: Domy

Páčilo by sa Vám bývať v dome kúsok od centra Komárna, no v tichej uličke?

V takom prípade by tento dom mohol byť tou správnou voľbou.

K rodinnému domu o rozlohe 146 m2 patrí aj upravený dvor: spolu 278 m2

Dispozícia domu: Veľká vstupná chodba, predsieň, 2 veľké izby (obývacia izba a spálňa), kúpeľňa s vaňou a sprchovým boxom, kuchyňa, zimná záhrada, samostatné WC, menšia kotolňa a murovaná prístavba – sklad so vstupom z dvora.

Dom prešiel rozsiahlou, no citlivou rekonštrukciou, vďaka čomu si zachoval osobité čaro a príjemný pocit domova.

Väčšina rekonštrukčných prác prebehla v roku 2009:

Budova postavená z pálených tehál bola zateplená, strecha opravená - nová škridlová strecha, nový bleskozvod, na streche sú 2 solárne panely.

Boli osadené nové Eurookná s dvojsklom ako aj kvalitné drevené vchodové dvere, pôvodné interiérové dvojkrídlové dvere boli renovované.

Nové rozvody: vymenená prípojka na kanalizáciu, vymenené boli rozvody vody, plynu ako aj nové elektr. vedenie.

Pôvodná podlaha bola nahradená novou: nová betónová vrstva, podlahové kúrenie, v izbách laminátové parkety, inde keramická dlažba.

Steny a strop boli upravené, a pokryté sadrokartónom. V spálni sa nachádza klimatizácia.

Kúrenie ohrev TÚV zabezpečuje kondenzačný plynový kotol značky Lieber. V izbách sú radiátory. V dvoch izbách, kúpeľni a kuchyni je aj podlahové kúrenie. V prístavbe sa nachádza 300 litrový zásobník teplej vody, na streche sú dva solárne kolektory.

Na záhradu sa vychádza zo zasklenej zimnej záhrady, pričom sklenené dvere a okná majú hliníkové rámy a izolačné dvojsklo.

V prípade ak Vás spomínaná nehnuteľnosť oslovila kontaktujte nás na čísle:

Cena : 195 000 EUR

Cena je vrátane provízie a sú v nej zahrnuté všetky poplatky týkajúce sa predaja alebo kúpy nehnuteľnosti. Vybavíme Vám financovanie ku kúpe vami vybranej nehnuteľnosti, zabezpečíme potrebnú zmluvnú dokumentáciu (advokát alebo notár) a prepis energií. Odbremeníme Vás od všetkých vybavovačiek. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv.

- poskytujeme komplexný realitný servis,

- preverujeme nehnuteľnosti po právnej stránke,

- stavebné povolenia, legalizácia stavieb,

- potvrdenie trhovej ceny pre dedičské konanie.
Rodinný dom pri centre mesta Komárno na predaj
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
REALITY KOMPLEX s.r.o.,Vám  exluzívne ponúka na predaj dve b
Typ: Rodinný dom Ulica: Jókaiho Obec: Komárno REALITY KOMPLEX s.r.o., Vám exkluzívne  ponúka na predaj dva rodinné domy v absolútnom centre Mesta  Komárno za výhodnú cenu! Domy sa nachádzajú v absolútnom centre Mesta Komárno na Jókaiho ulici. Lukratívný pozemok má výmeru 565 m2, čo umožňuje budúcim majitelom domy podľa svojich predstáv zrekonštruovať a mať vlastnú kanceláriu,byty, podnikateľské objekty vo vynikajúcej lokalite Mesta Komárno s kompletnou občianskou vybavenosťou a polohou z ktorej máte všade blízko.  Dom, cez ktorý sa vchádza na pozemok, bol postavevený cca v roku 1920. Rekonštrukčné práce na ňom sú nevyhnutné. Zadný dom na hranici pozemku bol čiastočne obnovený. Okná a vchodové dvere boli vymenené na plastové, strecha nezateká, múry sú suché. Všetky elektrické a plynové vedenia boli vymenené. Nehnuteľnosť je vhodná ako investícia na vytvorenie slušného pasívného príjmu s očakávaným nárastom ceny nehnuteľností v centre Mesta Komárno. Cena 145 000 EUR V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo! Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 565 m2 Úžitková plocha: 140 m2 Plocha pozemku: 565 m2 Zastavaná plocha: 140 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 7 Balkón: nie Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 2 Klimatizácia: nie Káblová televízia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Krb: nie Garáž: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Internet: áno - wi-fi Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Terasa: áno Terasa plocha: 16 m2 Vykurovanie: vlastné - plyn
Rodinný dom v centre mesta Komárna na predaj
Ponúkame na predaj rodinný dom v centre Komárna. Zastavaná plocha domu: 125 m2, celková úžitková plocha 100 m2. Dispozične pozostáva z predsiene, 1 nepriechodnej izby, 2 priechodných izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne s vaňou a toaletou. Podlahu tvoria v izbách a predsieni drevené parkety, v kuchyni linoleum, v kúpeľni je keramická dlažba. Miestnosti sú vystierkované, vymaľované, kúrenie zabezpečuje plynový kotol, ohrev TÚV plynový bojler, kanalizačné vedenie bolo menené. Na dome sa uskutočnila hydroizolácia formou chemickej injektáže. Stavebný materiál: pálená tehla Strecha: sedlová Celková rozloha pozemku je 330 m2. Vedľa domu sa nachádza polyfunkčná budova, majú samostatné vchody, môzu slúžiť aj na bývanie, aj na podnikanie. Vo dvore sú zasadené ovocné stromy a je tu tiež možnosť vytvorenia terasy. Budovy sú napojené na všetky inžinierske siete : voda,plyn, elektrina a kanalizácia. Rodinný dom s vynikajúcou lokalitou je ideálny na rekonštrukciu podĺa vlastných predstáv nového majiteľa. V prípade záujmu je možnosť kúpiť budovy aj samostatne alebo spolu. Rodinný dom a polyfunkčná budova spolu v cene 249.000 € : Polyfunkčná budova v cene 110.000 € : Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Rodinný dom v centre mesta s polyfunkčnou budovou v Komárne
Skvelá investičná príležitosť! Ponúkame na predaj rodinný dom s polyfunkčnou budovou v centre Komárna. Zastavaná plocha domu: 125 m2, celková úžitková plocha 100 m2. Dispozične pozostáva z predsiene, 1 nepriechodnej izby, 2 priechodných izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne s vaňou a toaletou. Podlahu tvoria v izbách a predsieni drevené parkety, v kuchyni linoleum, v kúpeľni je keramická dlažba. Miestnosti sú vystierkované, vymaľované, kúrenie zabezpečuje plynový kotol, ohrev TÚV plynový bojler, kanalizačné vedenie bolo menené. Na dome sa uskutočnila hydroizolácia formou chemickej injektáže. Stavebný materiál: pálená tehla Strecha: sedlová Polyfunkčná budova: Rozloha: 62 m2, úžitková plocha 100 m2. Dispozične pozostáva: 2 miestnosti (možnosť využitia ako kancelária, ale aj ako bývanie), veľká podkrovná izba, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, veľká garáž s montážnou jamou. Kúrenie zabezpečujú plynové kachle, ohrev TÚV plynový bojler. Celková rozloha pozemku je 390 m2. Budovy majú samostatné vchody, môzu slúžiť aj na bývanie, aj na podnikanie. Vo dvore sú zasadené ovocné stromy a je tu tiež možnosť vytvorenia terasy. Budovy sú napojené na všetky inžinierske siete : voda,plyn, elektrina a kanalizácia. Rodinný dom a polyfunkčná budova s vynikajúcou lokalitou sú ideálne na rekonštrukciu podĺa vlastných predstáv nového majiteľa. V prípade záujmu je možnosť kúpiť budovy aj samostatne : Rodinný dom v cene 139.000 € : Polyfunkčná budova v cene 110.000 € : Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
PREDAJ: Dom pre rodinný život spojený s podnikaním, 178 m2,
POTREBUJETE SPOJIŤ AKTÍVNY RODINNÝ ŽIVOT S PODNIKANÍM? HĽADÁTE DOM, S NAJRÝCHLEJŠÍM VÝJAZDOM NA OBCHVAT NA OKOLÍ? DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj v Brezne, mestskej časti Mazorníkovo rodinný dom s garážou, skladovými priestormi, pivnicou, skleníkom a hospodárskymi stavbami vhodný pre rodinný život, aj podnikanie. PREDMET PONUKY Udržiavaný dvojpodlažný rodinný dom v pôvodnom stave postavený na mierne svahovitom, juhozápadne orientovanom pozemku s výmerou 1557 m2, s bezprostredným výjazdom na hlavnú cestu Brezno - Hriňová a obchvat mesta Brezno. Pôvodný rodinný dom bol postavený v 50-tych rokoch minulého storočia a dostavaný bol do súčasnej podoby v roku 1978. Dom je v pôvodnom stave, posledná rekonštrukcia (kúpeľňa na prízemí) prebehla v roku 2018. Súčasťou rodinného domu je kvalitná pivnica umiestnená za domom (výstavba na konci osemdesiatych rokov), skleník v záhrade, väčšia garáž s jamou (päťdesiate roky), hospodárske stavby umiestnené vo dvore, studňa s úžitkovou vodou v záhrade. Dom je zdravý a v dobrom technickom stave. Má pôvodné okná, dvere, podlahy čiastočne vymenené (laminátové), sedlovú strechu pokrytú pozinkovaným plechom. El rozvody sú v pôvodnom dome hliníkové, v prístavbe medené. Do domu je privedený (nie zapojený) optický internet, pitná voda je z verejného vodovodu, vykurovanie je elektrické, ohrev vody elektrický. Odpadové vody sú odvádzané do nepriepustnej žumpy. KÚPOU JE DOM VOĽNÝ. DISPOZÍCIA 1 NP (89 m2): vstupná predsieň (zádverie), sklad s prívodom vody (v minulosti kaderníctvo), chodba, schodisko, kuchyňa so sporákom na pevné palivo, 2 izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, podschodiskový priestor (technická miestnosť). 2 NP (89 m2): chodba, schodisko, 3 izby, kúpeľňa s vaňou a WC, terasa. Exteriér: pivnica, skleník, garáž (36 m2), hospodárske stavby, studňa s úžitkovou vodou v záhrade. LOKALITA Rodinný dom je situovaný v bezprostrednej blízkosti hlavnej cesty Brezno - Hriňová a pri obchvate mesta Brezno (smer B. Bystrica, Tisovec). Sieť obchodov a služieb (supermarkety Terno, reštaurácie, špecializované predajne a veľkosklady, plaváreň, tenisové kurty, reštaurácie a pohostinstvá, pošta, MŠ, ZŠ a i.) v mestskej časti Mazorníkovo je dostupná do 3-5 min. cesty autom, t.j. do 20 min. pešej chôdze. Ostatné služby okresného mesta (úrady, banky, zdravotná starostlivosť, reštaurácie, obchody, športoviská a i.) sú dostupné do 3-5 min. cesty autom a 20 minút pešej chôdze. Lokalita, v ktorej sa dom nachádza je zároveň vynikajúcim miestom pre výjazd za rekreáciou (cyklotrasy do okolia Brezna, športoviská, ihriská, plaváreň, turistika, lyžiarske strediská a i.) ODPORUČENIE MAKLÉRA Ak chcete žiť aktívny rodinný život alebo ho spojiť s podnikaním, v takomto prípade je rodinný dom svojou polohou, dispozíciou a pôvodným stavom bezkonkurenčný. Okrem príjemnej dispozície, ktorá znesie zásah a vylepšeni
Útulný rodinný bungalov na predaj.
Bosen group Lučenec ponúka exkluzívne na predaj útulný 4 izbový bungalov s garážou, letnou kuchyňou, slnečným pozemkom a krásnou terasou v centre mesta Fiľakovo. DOM: Tento krásny 4 izbový rodinný bungalov bol skolaudovaný v roku 2004 a je situovaný v kľudnej časti v centre mesta Fiľakovo. Celková rozloha pozemku predstavuje 673m2, záhrada 199m2 a zastavaná plocha 474m2 na ktorej je aj veľká garáž s letnou kuchyňou, altánok, krásne upravená slnečná záhrada s okrasnými rastlinami a zastrešená terasa do ktorej sa zamilujete už aj pri prvom pohľade. Úžitková plocha domu predstavuje 122m2 + zastrešená terasa s rouzlohou 34m2 DISPOZÍCIA: Vstup do domu zo závetria priamo do predsiene z ktorej sa dostaneme do obývacej izby atypického oblúkovitého tvaru s krbom. Obývacia izba je čiastočne prepojená s kuchyňou a jedálňou z dvoch strán. V kuchyni je k dispozícii aj špajza, odkladací priestor. Z obývacej izby vedú dvere aj na zastrešenú terasu s výhľadom na záhradu. Denná časť rodinného domu je oddelená posuvnými dverami za ktorými sa nachádza chodba s osobitným prístupom do každej izby a to 1x spálňa s šatníkom, 2x detská izba, 1x kúpeľňa, 1x toaleta. Z chodby je prístup aj na povalu ktorá je využívaná ako úložný priestor. Rodinný dom má vynikajúcu orientáciu J/V a S/Z . IN. SIETE: Dom je napojený na mestskú kanalizáciu, voda je čerpaná z vlastnej studne s pitnou vodou, vykurovanie je v dome elektrické, voda je ohrievaná elektrickým bojlérom (150l). Možnosť napojenia na verejnú vodu a plyn je samozrejmosťou, pôvodný majiteľ si to nevyžadoval. Mesačné náklady predstavujú max 150eu. POZEMOK: Rovinatý, z každej strany oplotený pozemok má celkovú rozlohu 673m2, výhodou je aj pocit samoty nakoľko tento rodinný dom susedí z každej strany len záhradou a nie priamo susedným domom. Práve preto táto nehnuteľnosť ponúka naozaj veľmi kľudné bývanie. GARÁŽ: Murovaná garáž s rozlohou 30 m2 je vhodná aj pre väčšie osobné vozidlo prípadne SUV a má aj úložný priestor v podkroví. Vedľa garáže je k dispozícii aj zastrešené parkovanie s betónovou podlahou. Garáž slúži aj ako dielňa a súčasťou garáže je v zadnej časti oddelená vzácna a zariadená kuchynka ktorú určite ocenia hlavne domáce žienky. ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený s kuchynskou linkou, spotrebičmi, obývaciou izbou, spálňou, s kúpeľnovým nábytkom. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v kľudnej časti v centre mesta Fiľakovo, v krátkej uličke bez priamych susedov. Centrum mesta Fiľakovo je len na par minút chôdze kde je kompletná občianska vybavenosť. Mesto Lučenec je tiež veľmi blízko vzdialené len 13km ale aj Maďarské hranice sú len na 10-15 km od Fiľakova. CENA: 260 000 eur VÝHODY DOMU: Hotový rodinný dom so zariadením, krásnou záhradou, garážou, prakticky na bývanie ihneď. Lokalita je tichá bez susedov. Veľmi dobré dispozičné riešenie, atypická obývacia izba prepojená s kuchyňou Slnečná záhrada,