bazár, predaj, inzercia, predám

Rodinný dom v Bátorových Kosihách

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom v obci Bátorové Kosihy. Dom je v pôvodnom stave, tým pádom Vám ponúka možnosť rekonštrukcie podľa Vašich predstáv.
Je postavený z pálenej tehly. Rok postavenia 1973. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom, zároveň sa tu nachádza aj kotol na tuhé palivo. V súčasnosti je zabezpečená voda zo studne. Je ale možné po menších technických úpravách využiť verejný vodovod s prípojkou pred domom. Odpadová voda sa odvádza do žumpy.
Dispozičné riešenie domu: dom je veľmi dobre dispozične riešený. Na 1. nadzemnom podlaží sa nachádza vstupná chodba, 1 izba, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, veľká technická miestnosť a garáž na 2 autá.
Z chodby sa vchádza na 2. nadzemné podlažie, kde sa nachádzajú 4 priestranné izby, z ktorých 3 izby sú samostatné neprechodné a jedna je spoločenská miestnosť. Táto miestnosť má výstup na priestrannú lodžiu. Ďalej sa tu nachádza kuchyňa so špajzou a kúpeľňa s toaletou.
Zastavaná plocha je 130 m2, úžitková plocha domu 260 m2. Celková rozloha pozemku je 2158 m2.
Vzhľadom na zaujímavé dispozičné riešenie, stáva sa táto nehnuteľnosť perspektívnym zámerom na vybudovanie dvojgeneračného rodinného domu, resp. na využitie podnikateľských aktivít.
Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, bez tiarch. V prípade konkrétneho a seriózneho záujmu o cene predmetnej nehnuteľnosti je možné rokovať na obhliadke s majiteľom.
Obec Bátorové Kosihy disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Obec sa nachádza vo vzdialenosti 28 km od Komárna a 25 km od Štúrova, od vychýreného termálneho kúpaliska.
Podrobnejšie informácie poskytneme na tel. čísle alebo mailovej adrese zsitvova@ .
V KÚPNEJ CENE SÚ UŽ ZAHRNUTÉ PRÁVNE A ADMINISTRATÍVNE SLUŽBY A POPLATKY SPOJENÉ S PREDAJOM NEHNUTEĽNOSTI.

SB REALITY zabezpečuje klientský servis, ktorý zahŕňa všetky úkony spojené s predajom, kúpou, prenájmom nehnuteľností, ako aj právne a pôžičkové poradenstvo. Realitná kancelária SB REALITY, s.r.o. je overený člen ZRKS (Združenie Realitných Kancelárií Slovenska).
---
SB REALITY s.r.o. - Kancelária KOMÁRNO
Palatínova 39
Komárno 945 01
Cena 67 000 € vrátane všetkých nákladov
Rodinný dom v Bátorových Kosihách
Podobné inzeráty
PREDAJ-RODINNÝ DOM-POLYF.OBJEKT V Bátorových Kosihách
Ponúkame Vám exkluzivne na predaj pohostinstvo s obchodom a skladom v Bátorových Kosihách. Plocha: úžitková 299m2, pozemku 757m2. Terasa: 60 m2, Dispozične sa objekt skladá z veľkej miestnosti s barom, kuchyne, sociálne priestory, chodba, toaleta, sklady, kotolňa, obchod, chodba, terasa. Hostinec je o rozlohe: 225 m2, bol kolaudovaný v roku 1991, Obchod je o rozlohe 46 m2 bol kolaudovaný v roku 1989, sklad bol kolaudovaný v roku 2010. Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: tehlová. MOŽNOSŤ VYBUDOVANIA VLASTNÉHO PODNIKANIA PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV. MOŽNOSŤ PREROBENIA OBJEKTU NA RODINNÝ DOM. Sklad je možné využiť na kuchyňu, kancelária je priechodná do hostinca a obchodu. Pred 5 rokmi bola rekonštruovaná strecha. V objekte sú 2 komíny. Ostatné vybavenie: internet. Zabezpečenie alarmom, kamerovým systémom. Kúrenie: plynovými gamatkamy, Plynový kotlom kombinovane s kotlom na tuhé palivo. Asfaltová prístupová cesta. Veľkou výhodou je dobrá pozícia hneď pri ceste s možnosťou bezproblémového parkovania hneď pred budovou. Cena 75 000 €. DOHODA MOŽNÁ! V cene je zahrnutý aj kompletný právny servis zabezpečovaný autorizovaným advokátom NAJVYŚIA OCHRANA!. V prípade záujmu kúpy objektu cez hypotekárny úver vám vybavíme na mieru bezplatne. Viac info volajte Gejza Voros .
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Hľadám rodinný dom v Bátorových Kosihách
Hľadám rodinný dom v Bátotových Kosihách. Mám záujem o všetky ponuky.
Predaj rodinný dom v Bátorových Kosihách
Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Bátorové Kosihy. Dom je v pôvodnom stave a má veľký potenciál pre rekonštrukciu podľa Vašich predstáv. Dom je postavený z tehly a dispozične pozostáva z 1 predsieni, 3 izieb, kuchyne, kúpeľne, a miestnosti, ktorá po prerábke môže byť využitá ako ďalšia izba. Okrem toho, dom má podkrovie a pivnicu. Interiér domu má zabetónované podlahy, drevené okná, nové vchodové dvere a v predsieni nové plastové okno. Elektrické vedenie bolo tiež aktualizované. Dvor ešte nie je zrekonštruovaný, ale má veľký potenciál. Vykurovanie momentálne nie je dostupné, ale dá sa napojiť na plynové vedenie, ktoré sa nachádza pred domom. Všetky inžinierske siete sú k dispozícii. Obec sa nachádza vo vzdialenosti 28 km od Komárna, 25 km od Štúrova a 25 km od Nových Zámkov. V blízkosti sú potraviny, pošta, škola a škôlka. Tento rodinný dom je skvelou investíciou pre tých, ktorí hľadajú priestor pre rekonštrukciu v kľudnom prostredí. Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na telefónnom čísle: a dohodnite si s nami osobnú obhliadku. Eladásra kínálunk egy családi házat Bátorkeszin. A ház eredeti állapotban van, de nagy lehetőséget rejt a rekonstrukcióra az ön elképzelései szerint. A ház téglából épült és 1 előszobából, 3 szobából, konyhából, fürdőszobából és egy helyiségből áll, amely átépítés után további szobaként használható. Emellett a háznak padlástere és pincéje is van. A belső tér betonozott padlóval, fa ablakokkal, új bejárati ajtókkal és új műanyag ablakkal az előszobában rendelkezik. Az elektromos vezetékek is ki vannak újra cserélve. A fűtés jelenleg még nincs, de a ház elé elhelyezett gázvezetékre csatlakoztatható. Az összes mérnöki hálózat rendelkezésre áll. A falu Komáromtól 28 km-re, Párkánytól és Újvártól mindössze 25 km-re található. A közelben élelmiszerbolt, posta, iskola és óvoda található. Ez a családi ház kiváló befektetés azok számára, akik nyugodt környezetben keresik a felújításra alkalmas helyet. Ha érdekli Önt ez az ajánlat, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot a telefonszámon és egyeztessen velünk egy személyes találkozót.
Rodinný dom na predaj
Rekonštruovaný rodinný dom na predaj vo Veľkých Kosihách. Ponúkame na predaj vkusne prerobený 4izbový rodinný dom vo Veľkých Kosihách, 17 km od Veľkého Medera a 22 km od Komárna na 12 árovom pozemku. Dispozičné riešenie: pri vstupe do domu je chodba, z ktorej sa ide do nepriechodných svetlých izieb, kuchyne a do špajzy. Úžitková plocha je 110m2. Z kuchyne a vychádza na krásnu terasu, vedľa nej je novopostavená miestnosť, ktorá sa momentálne používa ako kancelária. Na upravenom pozemku sú rôzne ovocné stromy ,vínna pivnica, a vedľajšie budovy. Počas rekonštrukcie boli vymenené všetky rozvody (elektrické, plynové aj na vodu).Okná sú plastové, v izbách plávajúca podlaha. Dom je zvonka zateplený s 10cm polystyrénom. Kúrenie je riešené krbom, vykúri celý dom, ale vo všetkých izbách sa nájdu gamatky. Kanalizácia je riešená vlastnou žumpou. Je na pozemku vŕtaná studňa, ktorá zabezpečuje vodu v dome. Dom sa nachádza v krásnom prostredí, neďaleko Dunaja. Predáva sa čiastočne zariadený. Cena:108000,-€ V prípade záujmu kontaktujte tel.č.: Aneta Kováč.
RD v obci Bohdanovce
Typ: Rodinný dom Ulica: Hlavná Obec: Bohdanovce MEGA realitná kancelária Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom v obci Bohdanovce. Rodinný dom je ideálny pre Vašu veľkú rodinu! Tento dvojpodlažný RD, s rovnou strechou, a krásnym pozemkom si zamilujete! Dom, ktorý Vám ponúkame má rozlohu 125 m2 na prízemí a 125 m2 na poschodí, dom je celý podpivničený (125 m2) 2x balkón. Rodinný dom ponúka možnosť prerobenia na dvojgeneračný. Pozemok na ktorom stojí rodinný dom má rozlohu 1045 m2. Šírka pozemku je cca 28 - 21m a dĺžka pozemku je 41-56m. Výhodou je pôvodný stav, pri ktorom si nový vlastník vie zrekonštruovať nehnuteľnosť podľa svojich predstáv. Materiál z ktorého je rodinný dom  postavený je tehla/kváder.  Rodinný dom má plastové okná cca 6r., plechovú strechu v dobrom stave, nový bojler. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom ale aj kotlom na tuhé palivo. Dom je napojený na obecnú vodu, kanalizáciu, plyn je taktiež zavedený v dome. Dom má na pozemku vlastnú studňu. Dom je celý podpivničený a dispozične ponúka 5 spální, 2 kúpelne a 2 kuchyne. Rodinný dom je možné využívať aj ako 2 generačné bývanie. Izby sú priestranné a poskytujú dostatok miest pre veľkú rodinu. Nehnuteľnosť je potrebné odvetrať. Pozemok je priestranný, slnečný, dostatočne veľký a rovinatý.  Ak Vás naša ponuka zaujala prosím, kontaktujte Mgr. Osmolská Patrícia  patricia.osmolska@   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 250 m2 Úžitková plocha: 250 m2 Balkón: áno - 2 Inžinierske siete: áno Kanalizácia: Verejná kanalizácia Plyn: áno