bazár, predaj, inzercia, predám

Rollei stabilizátor pre akčné kamery

Kategória: Videokamery

Rollei Steady Butler 3 gimbal stabilizátor pre akčné kamery

Predám gimbal pre akčné kamery vo výbornom stave. Kúpil som ho na dovolenku a používal som ho s GoPro 4 hero. S gimbalom som nemal žiaden problém, skvelý stabilný obraz, dlhá výdrž na baterku, ešte som z neho nabíjal aj kameru.
Od vtedy ale leží doma nevyužitý, preto by som ho rad posunul ďalej.
V balení je nový nabíjací kábel. Originálny bol moc krátky.

Batéria: 2x 3,7V/2000mA (7,4Wh)
Nabíjanie: USB micro 5V 1,5A
Možnosť ovládať aj cez mobilnú appku

Youtube:
gimbal, giroskop, akčná kamera, powerbanka rollei



Rollei stabilizátor pre akčné kamery
Podobné inzeráty
Hliníková objímka pre kamery Gopro
Predám novú hliníkovú objímku pre akčné kamery Gopro a iné. Objímka má minimálny priemer uchytenia 28mm a maximálny 35mm. Vhodná aj na upevnenie kamery na motorku, padací rám a iné... Obsah balenia: 1x hliníková objímka 1x skrutka pre akčné kamery 1x imbus Pre viac príslušenstva pre akčné kamery pozri aj moje ostatné inzeráty. V prípade záujmu ma kontaktujte prostredníctvom mailu, sms alebo tel.č.
Rollei Actioncam 372 + príslušenstvo
Rollei Actioncam 372 je opotrebovaná akčná kamera, ktorá vám poskytne vynikajúce zábery akčných scén. Napriek opotrebovaniu neobsahuje viditeľné škrabance a má zachovalý vzhľad. Kamera je vybavená rôznymi funkciami a režimami, ktoré vám umožnia zachytiť vzrušujúce momenty vo vysokom rozlíšení. Sada obsahuje aj príslušenstvo, ktoré vám umožní lepšiu manipuláciu a upevnenie kamery. Je potrebné dokúpiť batériu. Rollei Actioncam 372 je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú cenovo dostupnú akčnú kameru s určitým opotrebovaním, ale stále schopnú poskytnúť kvalitné a zábavné zábery. Kontaktujte ma v prípade otázok. Konfigurácia: - Diaľkový ovládač - nie - Akčné - áno - Wi-Fi - áno - Outdoorové - áno - USB - áno - Hmotnosť - 60 g Osobný odber, prípadne poštou (nutná záloha 10€ predom na účet). Pri osobnom odbere možnosť preskúšať ihneď na mieste. Pokiaľ nezdvíham tak zavolám späť.
Skrutky pre akčné kamery Gopro
Predam nové skrutky určené pre akčné kamery Gopro a iné značky. Cena: 2,50€ /ks V prípade záujmu ma prosím kontaktujte prostredníctvom mailu/sms alebo tel.č. Pre viac príslušenstva pre akčné kamery, pozri aj moje ostatné inzeráty rozkliknutím mena. V prípade záujmu viem poslať aj poštou.
Kĺbový držiak na moto prilbu pre Gopro kamery
Predám nový, kĺbový držiak určený na upevnenie akčnej kamery Gopro, DJI Osmo Action a iných značiek na motorkársku prilbu. Držiak pozostáva z viacerých kĺbov, pospájaných skrutkou, ktoré umožňujú dosiahnutie požadovaného uhlu. Držiak sa upevňuje na prilbu pomocou 3M oblého nalepovacieho držiaku. Držiak je zložený z viacerých častí, čo umožňuje jeho jednoduché skrátenie/predĺženie príp. preskladanie na iný typ držiaka. Obsah balenia: 1x 3M oblý nalepovací držiak 1x Basic buckle držiak 2x 90° krátky kĺb 2x 90° predĺžený kĺb 4x skrutky 1x štandardná skrutka pre akčné kamery V prípade záujmu ma prosím kontaktujte prostredníctvom mailu/sms alebo tel.č. Pre viac príslušenstva pre akčné kamery, pozri aj moje ostatné inzeráty rozkliknutím mena. V prípade záujmu viem poslať aj poštou.
Nalepovacie držiaky pre Gopro kamery (oblé a ploché)
Predám nové nalepovacie držiaky pre Gopro kamery a iné akčné kamery. V ponuke oblé (vhodné na prilby) a ploché držiaky. Cena: 1,80€ /ks Pre viac príslušenstva pre akčné kamery pozri aj moje ostatné inzeráty. V prípade záujmu ma kontaktujte prostredníctvom mailu, sms alebo tel.č.
SteadyCam stabilizátor obrazu
Kvalitný stabilizátor určený najmä pre digitálne zrkadlovky, videokamery ale aj mobilné telefóny a akčné kamery. Nosnosť stabilizátora je 0,95 kg. Rozmery 34 x 20,5 x 5,7 cm. Kvalitná hliníková konštrukcia, ergonomická rukoväť, nízka hmotnosť, jednoduchá inštalácia. Ide o jednoduché zariadenie, ktoré eliminuje otrasy a chvenie, ku ktorému pri nahrávaní bežne dochádza, vďaka čomu sú výsledné zábery podstatne menej roztrasené. Stabilizátor pre svoju funkčnosť využíva závažie, vďaka ktorému sa kamera pri pohybe nakláňa, a práve to umožňuje získať naozaj dokonalé, plávajúce zábery. Stabilizátor využijete pri chôdzi, v dave ľudí a v mnohých ďalších situáciách.