bazár, predaj, inzercia, predám

Romantika od Steelovej

Kategória: Beletria

Dve knihy za výhodnú cenu
Romantika od Steelovej
Podobné inzeráty
Knihy od Danielle Steelovej
Predám rôzne knihy od D.Steelovej, 3€/kus napr. Koniec leta, Križovatky, Návrat domov, Slnečný dom, Stratený domov, Rozhodnutie...
Danielle Steel
Predám knihy od Daniele Steelovej po 1 € za kus. Pri odbere všetkých je cena spolu 4 €. V dobrom stave. Kliknite na moje meno a pozrite aj ostatné moje inzeráty, zašlem aj na dobierku. Posielam poštou, alebo cez Packetu(Zásielkovňu). Píšte priamo na mail: maja19.maja75@, alebo volajte .
Predám knihy od Steelovej
Príď láska k nám a Kým nás smrť nerozdelí. Knihy sú v mäkkej väzbe. Cena 2,- eurá za kus
Danielle Steel
Predám nové knižky od americkej autorky Danielly Steelovej. Cena 5€/ks. Pri odbere všetkých 13 ks cena 50€. Na SMS nereagujem, len telefonicky alebo e-mailom. Na dobierku neposielam, poštou len pri platbe vopred na účet.
Knihy od Danielle Steelovej 8 ks
Knihy od slávnej autorky Danielle Steel, všetky spolu 16€, osobitne každá 3€ + poštovné Možný odber v Košiciach alebo poslanie Slovenskou poštou. Knihy sú vo veľmi zachovalom stave.Iba kniha Tlkot srdca má poškodenú obálku.
Návrat Domov + Cesta
Predám tieto dve knihy od Autorky Daniele Steel. Knihy sú v dobrom stave bez poškodenia akurát v jednej je napísané venovanie. Viď foto. Moja cena je za obe knihy 12€+poštovné!!!! V prípade záujmu ma kontaktujte E-mail timkogejza02@ Kniha Návrat domov popis: Príbeh malej Gabrielly, ktorej utrpenie a muky spôsobuje vlastná matka. Dalo by sa očakávať, že aspoň otec neostane slepý a zastane sa dcérky, lebo vie, že je jediný, do koho Gabriella vkladá nádej. Žiaľ aj on zlyhá. Tvári sa nezúčastnene, zatvára oči pred týraním dieťaťa a všetky svoje problémy rieši opustením rodiny. Nakoniec sa dievčatko ocitá úplne samo za múrmi ženského kláštora. Prichádza sem nedobrovoľne, v strachu a neistote, lenže nemá na výber. Tu dospeje, spozná čaro prvej lásky, a le zároveň ju čaká tragédia, o akej sa jej nesnívalo ani v najhoršom sne... Kniha cesta popis: JOURNEY Ďalší román najčítanejšej autorky našich čias, Danielle Steelovej, je rozprávaním o životnom putovaní a láske populárnej televíznej moderátorky Maddy Hunterovej. Vo chvíli, keď sa s ňou po prvý raz stretávame pred Bielym domom vo Washingtone, kráča už po boku svojho druhého manžela, mediálneho magnáta Jacka Huntera.