bazár, predaj, inzercia, predám

Rotačný perforovací, rícovací a bígovaci stroj 46 cm

Kategória: Tlačiarenské stroje

Rotačný perforovací a bígovaci stroj

Predám nový rotačný bígovací a perforovací stroj. Max. šírka papiera 46 cm, max. váha cca 400 g (1 mm hrúbky), dlžka nekonečno. Vhodný pre copycentrá na výrobu mäkkých obalov, pozvánok, svadobných oznámení, perforovaných lístkov a i.
Pohon valcov 220V, podávač papiera
cca 100 listov 80g v stohu, hodinová kapacita spracovaného papiera cca 2.000 listov A4.
Zostava s pracovnými nástrojmi: bígovacie 4x, vodiace 2x, perforovacie 1x, ricovací 1x = 750.- €

Váha cca 11 kg, rozmer 50x30x18 cm. Nový stroj.
Prepravné na dobierku 20.-€, alebo osobný odber
Rotačný perforovací, rícovací a bígovaci stroj 46 cm
Podobné inzeráty
masívny perforovaci, rícovací a bígovací stroj
masívny perforovaci, rícovací a bígovací stroj Predám poloautomatický masívny perforovaci, rícovací a bígovací stroj. Maximálna pracovná šírka 35 cm, dlžka nekonečno. Príslušenstvo: 5 rotačné držiaky pracovných nožov, 5 perforovacie, 5 rícovacie a 1 bígovací rotačný nôz, koliesko gumové na vedenie papiera. Nástroje/ nože sú kalené na tvrdosť skla, nevytupia sa. Pohon: 220 V, podávanie papiera stohové ručné = rýchlosť podávania 1 A4 za 1 sekundu, max. hodinová kapacita 3500 hárkov A4. Je vhodný pre perforovanie / rícovanie veľkých alebo pravidelných zakázok. Váha cca 25 kg
Bigovací stroj PD70/75
Na predaj bigovací a perforovací stroj. Ku stroju bigovacia a perforovacia lišta.
Bigovaci a perforovaci elektrický stroj
Predam minimalne pouzivanú (r.v. 2022) rotačnú elektrickú bigovačku a perforovačku (može aj súčasne oba v jednom prechode), má pevnú kovovú konštrukcia a kvalitné mechaniku, rozmer 50 x 30 cm, maximálna šírka hárku je 46 cm, maximálna hrubka materiálu je 1 mm alebo cca 400 g/m2 papier. Napajanie 220 V. Veľmi tichý chod. Obsahuje 2 vodiace kolieska, 4 bigovacie kolieska a 1 perforovacie koliesko (možnosť nastaviť aby išlo len jedno alebo všetky naraz). Viem poslať aj video ako pracuje, pripadne pri osobnom odbere možem predviesť a ukazať ako sa nastavuje. Cena pevna. Osobný odbera alebo viem poslať aj poštou na dobierku za +8 €. Mam veľmi stresujúcu prácu tak ak práve nedvíham tak napište SMS alebo E-mail a ja sa Vám spätne ozvem.
Novy CO2 laser 80W plocha 700x500mm, gravírka
Predám nový MONOR 80W CO2 laser so zarukou IHNEĎ DOSTUPNÝ - SKLADOM HNEĎ, chladic, odsavanie a kompresor v cene. Staci zapnut a pracujete. Realne namerany vykon cca 96W vdaka kvalitnej trubici s dlhou životnostou a takmer bezstratovej optiky. POZOR na kopiu mojho inzeratu kde je skopirovany text a nejedna sa o totozny laser ako tu predavaju iny priekupnici. Som jediny predajca na mieru upraveneho stroja MONOR. Bez uprav nedokaze stroj stabilne a presne pracovat a vsetky reci o ... Nejedna sa o doma na kolene realizovane upravy. Ale o specialne upravy realizovane uznavanou firmou vo svete laserov Aeon Laser. Najnovsí model Ruidy 2023 velky ulozny priestor, detailne nastavenie, rychlejsi system. Velka vyhoda je aj prejazdovy stol na gravirovanie a rezanie dlhsich predmetov. Model MONOR je vyrabany na mieru len pre mna v spolocnosti AEON co je top5 vyrobca laserov. Do univerzalnych cerveno ciernych konstrukcii sa montuju ich kvalitne motory, sirsie linearne vedenia, americke sosovky - skutocne a kvalitne trubice. ziadne no-name ktore vam po chvilke odidu. Na zaklade tych vymenenych suciastok dokaze laser omnoho kvalitnejsie a presnejsie rezat a gravirovat. Dajte si pozor na ponukane zakladne modely este vo vyssej cene, take stroje su nepouzitelne. Je tam nevyhovujuca elektroinstalacia a labilne vedenia. Taky stroj nedokaze ani s daleka pracovat s DPI ktore popisuju. Model MONOR mam v ponuke len ja nakolko predavam kvalitne lasere Aeon a v tejto fabrike mi model Monor montuju na mieru. Veľkosť pracovnej plochy 700x500mm Je nastaveny a vykalibrovany. Pripraveny k pouzivaniu. Elektrické nastavenie vysky pracovneho stola cca 0-250mm. Riadiaca jednotka RUIDA - softwerove riadenie vykonu - velmi vyhodne na gravirovanie fotiek. dokaze priebezne menit vykon. Stoj ktory nemá riadiacu jednotku Ruida je takmer nepouzitelny, nedokaze presne nastavenie výkonu, nedokáze pracovat vo vrstvach. Program v českom jazyku. Vďaka špecialnej optike ktorú montujem len ja do lasera si poradi aj s 20mm hrubým drevom. Gravíruje a reže rôzne materialy ako drevo, preglejku, plexisklo, sklo, kozu, plast... K stroju je aj cherpadlo na chladenie vodou, ventilator na ofuk a aj ventilator na odvazdanie vzduchu... staci zapojit a pracovat. Na stroj je zaruka. Možnosť dokúpiť rotačný nadstavec na flaše, pohare.... alebo priemyselny chladič, vysvetlim vam kedy postacuje praca so zakladnym cerpadlom a kedy je potrebny chladic. Mam na dokupenie aj nozovy stol - posledna foto. Viac info cez telefón alebo mailom. Mozem zaslat video ako stroj pracuje. Stroj mozem zaslat lacno autodopravou a mám pripravené podrobné videonávody ako krok za krokom stroj zapojíte, nainstalujete, zapnete a ako sa ovláda stroj a program. po vzhliadnutí týchto videí budete môcť hneď pracovať. Poprípade vám spravím skolenie a zaucenie online. Mam aj nahradne diely,trubice RECI,zrkadlá, šošovky Mam skladom aj vacsi stroj 900x600mm, 100W
Automatický ricovaci stroj HARTI510
Technické dáta: automatické podávanie hárku, pracovná šírka 510 mm, neobmedzená dĺžka materiálu, dĺžka pracovnej dosky 460 mm, nastaviteľná rýchlosť, napájanie 240V, výkon 120W. Podávanie listov zdola (môže pracovať bez zastavenia stroja). Možnosti: rezanie, perforácia, ryhovanie. Rozmery: 620x430x220 mm, hmotnosť 20 kg. Veľmi jednoduché nastavenie pre prácu (bezplatné školenie). Kompletný súbor údajov na požiadanie. Popis: Ponúkaná rezačka je ideálna na rezanie listov samolepiacich materiálov (papier, PVC fólia, hliníková fólia, látka a iné). Rez prebieha pozdĺž priamych línií do pásikov alebo pravouhlých. Línia rezu je hladká bez zhrubnutia. Tieto zariadenia majú jednoduchú konštrukciu, ktorá pozostáva z kovového tela, v ktorom je uložený hnací hriadeľ a upevnený nosný nosník prípravku s nástrojmi, čo dáva tuhú konštrukciu zaisťujúcu veľmi presné spracovanie materiálov. Rezacie nože plnia dve funkcie: posúvajú plech a strihajú ho (perforujú, ryhujú). Výhody: veľmi pohodlné zariadenie na použitie, jednoduché nastavenie a výmena nožov. A čo je najdôležitejšie, 100% opakovateľnosť. Pozrite sa, ako to funguje: Cena 2000,- eur vrátane dopravy. Možné školenie.
Rotačný nadstavec Laser co2
Predám minimálne používaný rotačný nadstavec (valec) na laserovú co2 gravirku. Po pripojení do lasera môžte gravirovať fľaše, poháre a iné okrúhle predmety.