bazár, predaj, inzercia, predám

Rotoped magnetický Kettler AXOS line CYCLE P

Kategória: Fitness, jogging

Magnetický rotoped s programami.

Rotoped KETTLER CYCLE P radu KETTLER Axos je vybavený elektronicky riadeným magnetickým brzdným systémom a množstvom praktických prvkov, vďaka ktorým sa trenažér dokonale prispôsobí potrebám trénujúceho. Komfortné sedlo s výškovým aj horizontálnym posuvom, dlaňové senzory pre snímanie pulzu, nastaviteľná ergonomická riadidlá, to všetko predurčuje tento cenovo dostupný rotoped pre plnohodnotný tréning celej rodiny. S 12 tréningovými programami, vrátane nastaviteľných kardiozón.

Parametre rotopedu KETTLER CYCLE P:

Tréningový počítač. Veľký a prehľadný LCD displej meria čas, rýchlosť, tréningovú vzdialenosť, pulz, frekvenciu šliapania a spotrebu energie (v závislosti na brzdnom stupni). Optická a akustická varovná signalizácia pri prekročení hornej hranice pulzu. Vyhodnotenie výdychového pulzu vrátane stanovenia kondičnej známky 1-6.
Výber zo 4 typov tréningov (manual, program, personal a HRC).
Programové vybavenie. Celkom 12 programov so záťažovým profilom a pulzom riadené programy (Fat / Fit). Možnosť predvoľby cieľových hodnôt pre čas, vzdialenosť, spotrebu energie a kardiozóny (Fat / Fit). Programy Count-up/Count-down.
Možnosť zadania osobných údajov pre 4 osoby.
Displej a klávesnica počítača potiahnuté fóliou. Ochrana zariadenia pred agresívnym potom.
Magnetický brzdný systém riadený počítačom. Plynulá regulácia brzdného odporu servomotorom, brzdný systém s tichým chodom. Digitálny údaj o záťaži v rozmedzí 1-16 stupňov sa zobrazuje priamo na displeji.
Tichý prevodový systém. Šliapací stred je osadený priemyselnými ložiskami SKF, energia vynaložená na šliapanie sa prevádza do zotrvačníka pomocou plochého priemyselného remeňa s pozdĺžnym drážkovaním. Zotrvačník o hmotnosti 9 kg je kalibrovaný proti kmitu, pomer otáčok stred / zotrvačník je 1:8.
Vybavenie trenažéru. Komfortné s možnosťou výškového a horizontálneho posunu, ergonomická riadidlá s možnosťou nastavenia sklonu v rozpätí 360 stupňov, kolieska pre manipuláciu (umiestnená vpredu), mechanizmus vyrovnávania nerovností podlahy (vzadu).
Elektronické meranie pulzu. Prostredníctvom dlaňových senzorov, ušnou úpinkou (oboje súčasťou) alebo bezdrôtovým hrudným pásom, ktorý meria s presnosťou EKG (ako voliteľné príslušenstvo). Integrovaný prijímač signálu z Cardio Puls Setu.
Napájanie trenažéru. Sieťová prípojka: 230 V / 50 Hz.
Minimálne nároky na priestor. Rozmery po zostavení (d × š × v): 90 × 60 × 146 cm.

Použité technológie:

magnetický brzdný systém ovládaný servomotorom
dlaňové senzory pre meranie tepu
nastaviteľné remienkové pedále
Rotoped magnetický Kettler AXOS line CYCLE P
Podobné inzeráty
Rotoped Spokey-znížená cena
Rotoped značky Spokey, používaný 2 mesiace kvôli kolenu. Rotoped umožňuje cvičiť v bezpečnej polohe pre chrbticu, tzn. v polosede. Parametre horizontálneho magnetického rotopedu vám umožnia nastaviť si individuálny tréning podľa vašej aktuálnej fyzickej kondície alebo podľa druhu tréningu. Vďaka možnosti nastavenia vzdialenosti medzi sedadlom a pedálmi, je rotoped Specus vhodný pre všetkých bez ohľadu na výšku používateľa. Veľký displej s miestom pre tablet alebo telefón vám umožní si počas cvičenia pustiť váš obľúbený film či seriál alebo počúvať vašu obľúbenú hudbu. Na displeji si môžete priebežné kontrolovať čas tréningu, rýchlosť, spálené kalórie, pulz a celkový počet najazdených kilometrov. Rotoped Spokey má 8 úrovní odporu, vďaka ktorým si môžete tréning prispôsobiť podľa svojej aktuálnej formy či kondície. Rotoped je vybavený systémom pomalého spomalenia rotácie zotrvačníka (voľnobeh) a 6 kg zotrvačníkom s použitím technológie Optimized POWER, ktorá umožňuje dosiahnutie rovnakých výsledkov tréningov, rovnako ako rotoped so zotrvačníkom s hmotnosťou 8 kg. Na rukovätiach sú umiestnené senzory pre meranie pulzu - vďaka nim môžete kontrolovať efektivitu tréningu. V modeli Specus nechýbajú ani vstavané transportné kolieska pre jednoduchú manipuláciu. Pedále majú protišmykovú štruktúru a pre ešte väčšiu bezpečnosť sme použili upevňovacie pásky, ktoré udržujú chodidlo v stabilnej polohe. Technické parametre: AUTOSLOW - bezpečné zníženie rýchlosti, vďaka hladkému brzdovému systému so zotrvačníkom TOTAL WORK - moderná konštrukcia a použitá technológia zvyšujú účinnosť zotrvačníka DARK LINE - rad fitness strojov v tmavých odtieňoch. Dominantné čierne a grafitové tóny dodajú vašej domácej posilňovni elegantný, tlmený vzhľad. Červené zvýraznenie dodáva zariadeniu individuálny charakter typ: magnetický rotoped - horizontálny zotrvačník: 6 kg / 8 kg (Optimized POWER technology) odpor: magnetický, 8 stupňov, manuálna regulácia veľký displej s priestorom na telefón alebo tablet funkcie: scan, čas, rýchlosť, vzdialenosť, pulz, kalórie , celková vzdialenosť systém pomalého spomalenia rotácie zotrvačníka (voľnobeh) veľké pohodlné sedadlo s operadlom nastaviteľná vzdialenosť sedadla od pedálov vstavané transportné kolieska rozmer: 145 x 65,5 x 114 cm snímače tepovej frekvencie maximálna hmotnosť užívateľa: 120 k
Predám Eliptický crossový trenažér KETTLER Axos Cross M
Predám Eliptický crossový trenažér KETTLER Axos Cross M. Rok výroby 2016. Magnetický trenažér KETTLER CROSS M v modernom dizajne umožňuje plynulý eliptický pohyb, ktorý je šetrný ku kĺbom. Trenažér atraktívny najmä pre ženy (alebo mužov pod 100 kg). Zachovanie priaznivého pomeru cena/výkon navyše robí z trenažéra široko dostupný nástroj pre domáci tréning. Z hľadiska kondície a fyzickej zdatnosti je crosstrenažér KETTLER CROSS M vhodný ako pre začiatočníkov, tak pre aktívnych športovcov. Má minimálne nároky na priestor. Rozmery po zostavení (d × š × v): 115 × 62 × 160 cm. Hmotnosť stroja: 52 kg, nosnosť 110 kg. Výbava trenažéra: Tréningový počítač. Prehľadný LCD displej so 6 permanentne zobrazovanými funkciami. Meria čas, rýchlosť, tréningovú vzdialenosť (vrátane celkového počtu najazdených km), pulz, frekvenciu šliapania a spotrebu energie. Akustický varovný signál pri prekročení hornej hranice pulzu. Vyhodnotenie výdychového pulzu vrátane stanovenia kondičnej známky 1-6. Magnetický brzdný systém s tichým chodom. Plynulá regulácia brzdného odporu závisle na otáčkach. Údaj o záťaži v rozmedzí 1-8 stupňov sa zobrazuje na číselníku nad ovládačom záťaže. Tichý prevodový systém. Všetky kĺbové spoje sú osadené ložiskami, energia vynaložená na šliapanie sa prenáša do zotrvačníka za pomoci plochého priemyselného remeňa s pozdĺžnym drážkovaním. Zotrvačník o hmotnosti 12 kg je kalibrovaný proti kmitu, pomer otáčok stred / zotrvačník je 1:8,75. Elektronické meranie pulzu. Dodatočné držadlo umiestnené u displeja je vybavené dlaňovými senzory pre snímanie pulzu. Ergonomické prvky. Ergonomicky tvarované kyvné páky, úzky rozostup nášľapov pre prirodzený pohyb, nášľapy je možné polohovať podľa postavy. Bezpečnostné prvky. Nastaviteľné protišmykové nášľapné plochy. Vysoká stabilita. Vyrovnanie nerovností podlahy. Vysoká stabilita vďaka výškovému vyrovnanie nerovností podlahy (umiestnené vzadu). Stabilná konštrukcia zo značkovej ocele. Jednoduchá manipulácia. Pevné kolieska (umiestnená vpredu) zaisťujú pohodlnú manipuláciu a ľahké presúvanie trenažéra. Napájanie trenažéru. Tužkové batérie (2 × AA - 1,5 V). Dôvod predaja: Veľmi málo používaný.
Kettler Unix S, eliptický trenažér, orbitrek (kardio trenažé
Prodám nejvyšší model orbitreku německého výrobce Kettler, UNIX S s prodlouženým pohybem. Trenažér je funkční, má připojení k bluetooth. Chod velmi tichý - vhodný i do bytů, zátěž ovládána indukčně. Zátěž jde ovládat velmi jemně pomocí wattů na displeji. Po dohodě mohu dovézt na trase Žilina-Trenčín-Bratislava, eventuálně Ružomberok Poprad Po rozložení se vejde do osobního automobilu. Původní cena 44 990Kč Info výrobce zde: Pohodlný a rozmanitý trénink zaměřený na snižování váhy nebo zvyšování kondice nabízí nový eliptický trenažér UNIX S z řady KETTLER S-FIT. Nový styl klouzavého kroku přináší mnohem kvalitnější ergonomii pohybu crossového tréninku, a to díky patentované technologii Extended Motion. Exkluzivní novinkou je možnost propojení ergometru se Smart Phonem nebo tabletem a využít tak tréninkové programy mobilní aplikace KETTLER S-FIT. Můžete například uspořádat online závody, soutěže ve stylu počítačových her, nebo porovnat svůj výkon s ostatními uživateli z komunity KETTFIT. K dispozici je navíc i doplňující software World Tours 2.0, se kterým lze trénovat na reálných trasách po celém světě. Eliptický trenažér UNIX S byl vyroben firmou KETTLER v Německu a tato tradice Made in Gemany již léta reprezentuje špičkovou kvalitu a spolehlivost. Praktické výhody trenažéru Moderní a zábavný trénink - využijte novou mobilní aplikaci S-FIT pro "chytré telefony" a doplňující software World Tours 2.0. Unikátní klouzavý pohyb – patentovaná technologie Extended Motion, vyvinutá firmou KETTLER Komfortní ovládání - vyzkoušejte moderní skleněný dotykový LCD displej s možností nastavení sklonu Vysoká ergonomie – maximální kontrola při sportování díky pokročilé technologie e-SYS.
Magneticky rotoped KETTLER GIRO P
Ponukam Kettler giro p magneticky rotoped v bielej farbe, plne funkcny. KETTLER GIRO P je vybavený elektronicky riadeným magnetickým brzdným systémom a množstvom praktických prvkov, vďaka ktorým sa trenažér dokonale prispôsobí potrebám trénujúceho. Komfortné sedlo s výškovým aj horizontálnym posunom, dlaňové senzory pre snímanie pulzu, nastaviteľná ergonomická riadidlá, s 8 tréningovými programami, vrátane nastaviteľných kardiozón. Pridavam novy gelovy navlek na povodne sedadlo. Parametre rotopedu GIRO P tréningový počítač . Veľký a prehľadný LCD displej s modrým podsvietením meria čas, rýchlosť, tréningovú vzdialenosť, pulz, frekvenciu šliapania a spotrebu energie. Optická a akustická varovná signalizácia pri prekročení hornej hranice pulzu spolu so zobrazením percentuálneho údaje. Vyhodnotenie výdychového pulzu vrátane stanovenia kondičnej známky 1-6. programové vybavenie . Celkom 8 programov, z toho 6 programov so záťažovým profilom a 1 pulzom riadený program (Fat / Fit). Možnosť predvoľby cieľových hodnôt pre čas, vzdialenosť, spotrebu energie a kardiozóny (Fat / Fit). Fóliový displej a klávesnica počítača . Ochrana zariadenia pred agresívnym potom. Magnetický brzdný systém riadený počítačom . Plynulá regulácia brzdného odporu servomotorom, brzdný systém s tichým chodom. Digitálny údaj o záťaži v rozmedzí 1-16 stupňov sa zobrazuje priamo na displeji. Tichý prevodový systém . Šliapací stred je osadený priemyselnými ložiskami, energia vynaložená na šliapanie sa prevádza do zotrvačníka pomocou plochého priemyselného remeňa s pozdĺžnym drážkovaním. Zotrvačník o hmotnosti 8 kg je kalibrovaný proti kmitu, pomer otáčok stred / zotrvačník je 1: 8. vybavenie trenažéru . Komfortné s možnosťou výškového a horizontálneho posunu, ergonomická riadidlá s možnosťou nastavenia sklonu v rozpätí 360 stupňov, kolieska pre manipuláciu (umiestnená vpredu), mechanizmus na vyrovnávanie nerovností podlahy (vzadu). Elektronické meranie pulzu . napájanie trenažéra . Sieťová prípojka: 230 V / 50 Hz. Minimálne nároky na priestor . Rozmery po zostavení (d × š × v): 95 × 54 × 137 cm. Osobny odber Zilina
Mini rotoped inSPORTline Pynero
Predávam tento mini rotoped. Nebol používaný. Kúpene ako dar. Kupované inSPORTline, cena nového 65e popis: Mini rotoped inSPORTline Pynero je malý a jednoduchý nástroj pre precvičenie horných aj dolných končatín. Na rotopede sa dá totiž šliapať klasicky nohami, ale môžu byť zapojené aj paže, ramená a horná časť chrbta. Rotoped je vybavený malým jednotlačidlovým počítačom, na ktorom sú zobrazené údaje ako spálené kalórie, počet otáčok alebo čas cvičenia. S kľukami možno šliapať oboma smermi a zapájať tak môžete rôzne svalové partie. Smer otáčania nemá vplyv na namerané údaje. Intenzita záťaže je regulovaná pomocou manuálne otáčavej skrutky, ktorou sa buď povoľuje, alebo uťahuje pásový systém záťaže, na základe ktorého rotoped funguje. Ľahko si tak nastavíte náročnosť presne pre svoje potreby. Nôžky s protišmykovou úpravou zaručujú stabilitu a vďaka ergonomicky tvarovaným pedálom / rukovätiam je pohodlné šliapanie aj točenie rukami. Rotoped inSPORTline Pynero je vhodný aj pre ľudí so zníženou pohyblivosťou, zlou stabilitou či problémami spôsobenými sedavým spôsobom života. viac :
KETTLER TOUR 300 nový (povodne 600e)
Predám nový nepoužívaný značkový rotoped Kettler Tour 300. Kúpený ako nevhodný vianočný darček v tehotenstve. originál popis nový 600e, predám so zľavou.