bazár, predaj, inzercia, predám

Rovinatý pozemok 17.000 m2 V. Kosihy (Komárno)

Kategória: Pozemky

Ponúkame Vám na predaj rovinatý pozemok, ktorý sa nachádza v katastri obce Veľké Kosihy, okres Komárno.

Pozemok má rozlohu viac ako 17.000 m2. Prevažnú časť pozemku tvoria stromy (cca. 9500 m2), zvyšná časť je trávnatý porast.

Na hranici pozemku sú k dispozícii elektrika, voda a plyn. (kanalizácia v obci zatiaľ nie je). Pri pozemku je mŕtve rameno, čo tejto lokalite dodáva na atraktivite.

Pozemok je ideálny pre investičné účely (výstavba rodinných domov, po ktorých je v obci dopyt aj vzhľadom k množstvu obecných bytov...).

Obec disponuje všetkými potrebnými službami (obchod, pošta, cukráreň, novootvorené detské jasle, škôlka, základná škola, šport. ihriská, klub dôchodcov, ...). 1 km je hrádza Dunaja, ktorá slúži ako cyklotrasa. Nachádza sa mimo dopravnú tepnu (Komárno - Dunajská Streda). Z Bratislavy 1 hod. po R7.

Pre bližšie info ma neváhajte kontaktovať na (slovensky) a (maďarsky). Mail: krizma@
Rovinatý pozemok  17.000 m2 V. Kosihy (Komárno)
Podobné inzeráty
Bátorove Kosihy - 597 m2 POZEMOK (rodinný dom) – PREDAJ
Spoločnosť Slovak Estate s.r.o. ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Bátorove Kosihy o výmere 597 m2. - Pozemok je v pravidelnom obdĺžnikovom tvare s celkovou výmerou 597 m2 úžitkovej plochy. Rozmery pozemku sú 13m x 46m, terén je rovinatý. Pozemok sa nachádza v intraviláne obce, čím sa umožňuje výstavba rodinného domu. - Pozemok je oplotený z 3 strán, od obecnej, asfaltovej cesty je zabezpečený oficiálny prístup cez bránu priamo na pozemok. - Dostupné sú všetky IS : Elektrika, Voda, Plyn, odpad je potrebné riešiť septikom. - Časť pozemku nebola udržiavaná 3 roky, časť drevín a krov je vykosených a zrezaných, treba však pozemok jednorazovo dočistiť. Bezproblémoví susedia a veľmi tichá ulica. - Obec Bátorove Kosihy ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, obecný úrad, pošta, materské škôlky, základné školy, ambulancie lekárov, pohostinstvá, reštaurácie, kultúrny dom, ihrisko, neďaleko vedie cyklotrasa popri Dunaji. Termálne kúpalisko Patince je vzdialené 20 km, Štúrovo 25 km, Nové Zámky 35 km a Komárno 28 km. - Pozemok je evidovaný na LV 4312 parcela reg. "C" 764 pre k.ú. Bátorove Kosihy. - GPS súradnice na obhliadku pozemku: 47.829182, 18.413034 (medzi domami 751 a 752). - Možná stavba - napr. rodinný dom. - Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu pre sprostredkovateľa. Cena zahŕňa vypracovanie zmlúv, právny servis a správne poplatky.
2,4 hektárový pozemok pri obci Kamenné Kosihy
Ponúkame na predaj rovinatý, slnečný pozemok o výmere 2,4 hektára na okraji obce Kamenné Kosihy. Jedná sa o poľnohospodársku pôdu na LV vedenú ako trvalý trávny porast. Pozemok je vo vlastníctve jednej osoby. V blízkosti pozemku je vodovodná prípojka. Pozemok je priamo pri asfaltovej ceste 3.triedy v správe Banskobystrického kraja. Pozemok je voľný, nie je viazaný žiadnou nájomnou zmluvou. Vhodný na poľnohospodárske využitie, prípadne na iné priemyselné či komerčné využitie. Výhodou je blízkosť cestnej komunikácie a dosah do obce kamenné Kosihy. Výmera pozemku: 24083 m2 Elektrická prípojka: nie je Vodovodná prípojka: nie je Kanalizačná prípojka: nie je Plynová prípojka: nie je Prístupová cesta: asfaltová Sklon pozemku: rovinatý Pripravenosť k výstavbe: povolenie neriešené Druh pozemku: Trvalé trávnaté porasty Umiestnenie: extravilán
2.436 m2 pozemok na RODINNÝ DOM - Bátorove Kosihy – PREDAJ
Spoločnosť Slovak Estate s.r.o. ponúka na predaj pozemok v k.ú. Bátorove Kosihy, s možnosťou využitia na investičný zámer, prípadne aj ako stavebný pozemok pre rodinný dom a záhradu. Celková výmera predávanej nehnuteľnosti tvorí spolu 2,436.00 m2 Pozemok parcelné číslo 3583/1, reg. "C" je evidovaný na liste vlastníctva č. 4312 pre katastrálne územie Bátorove Kosihy. Pozemok sa nachádza v zastavanom území z obce (v intraviláne) a je v pravidelnom obdĺžnikovom tvare a rovinatého charakteru. Šírka pozemku 16 m. Dĺžka pozemku je 140 m. GPS súradnice na pozemok: 47.832744, 18.407053 Obhliadku je možné realizovať kedykoľvek samostatne. V dosahu pozemku sú dostupné všetky inžinierske siete (možná výstavba - napr. rodinný dom) Pozemok nie je zaťažený žiadnym bremenom a je dostupný OKAMŽITE. V cene je zahrnutý kompletný právny servis vrátane prípravy kúpnych zmlúv, vklad do katastra nehnuteľností a správne poplatky.
POZEMKY NA VÝSTAVBU len 15 min od Prešova
RS002P Reality Smolko - realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj pozemky v novovzniknutej štvrti obce Daletice, vzdialenej od mesta Prešov autom len 15 min. a od mesta Sabinov 12 min. Pozemky sú vhodné na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej chatky v blízkosti lesa s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Hlavné benefity pre kúpu pozemku: - vynikajúca dostupnosťou do mesta Prešov aj na diaľnicu D1 - výborná finančná príležitosť pre kúpu pozemku - písomné vyjadrenie obce Daletice - pozemky sú určené na výstavbu rodinných domov - prevažne rovinatý, slnečný pozemok, nachádza sa v tichej lokalite tejto malebnej obce - prístupová cesta obecná /pozemky sa predávajú s podielom na prístupovej ceste/ - elektrina v štádiu riešenia /projektová dokumentácia na vyžiadanie/, voda - studňa pozemok č. 1 - 1348 m² pozemok č. 2 - 1507 m² predané pozemok č. 3 - 790 m² predané pozemok č. 4 - 814 m² predané pozemok č. 5 - 775 m² pozemok č. 6 - 498 m² pozemok č. 7 - 1141 m² predané pozemok č. 8 - 1123 m² predané pozemok č. 9 - 1123 m² predané pozemok č. 10 - 1255 m² predané pozemok č. 11 - 500 m² rezervované pozemok č. 12 - 814 m² pozemok č. 13 - 626 m² pozemok č. 14 - 502 m² pozemok č. 15 + les - 1217 m² pozemok č. 16 + les - 133 7m² predané pozemok č. 17 - 635 m² predané pozemok č. 18 - 638 m² predané pozemok č. 19 - 592 m² pozemok č. 20 - 899 m² predané dron videoobhliadka: /watch?v=7QAUvnxS_Ao Cena pozemkov 35 €/m2. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV, AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať. Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov. Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou. Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore, no hlavne sú pre našich klientov tieto služby bez poplatkov: - Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít - U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste - 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti) - Profesionálne Promo-Video obhliadky - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotliv
3,5 hektárový pozemok v blízkosti obce
Ponúkame na predaj rovinatý, slnečný pozemok o výmere 3,5 hektára na okraji obce Kamenné Kosihy. Jedná sa o poľnohospodársku pôdu na LV vedenú ako orná pôda. Pozemok je vo vlastníctve jednej osoby. Cez pozemok prechádza elektrické vedenie aj vodovodná prípojka. V dosahu je prípojka plynu, obec je plynofikovaná. Pozemok je priamo pri asfaltovej ceste 3.triedy v správe Banskobystrického kraja. Pozemok je voľný, nie je viazaný žiadnou nájomnou zmluvou, vhodný na poľnohospodárske využitie, prípadne na iné priemyselné či komerčné využitie. Výhodou je blízkosť cestnej komunikácie a dosah do obce kamenné Kosihy. Výmera pozemku: 35627 m2 Elektrická prípojka: nie je Vodovodná prípojka: nie je Kanalizačná prípojka: nie je Plynová prípojka: nie je Prístupová cesta: asfaltová Sklon pozemku: rovinatý Pripravenosť k výstavbe: povolenie neriešené Druh pozemku: Orná pôda Umiestnenie: intravilán
KOLOSÁLNY STAVEBNÝ POZEMOK | HOLIARE | OKRES KOMÁRNO
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v obci Holiare. Iba 7 km od kúpeľného mesta Veľký Meder. Veľkosť pozemku je viac ako 26 árov a nachádza sa v zastavanom území obce. Kolosálny pozemok čaká na svojho nového majiteľa a je pripravený, aby na ňom stál možno práve Váš dom snov. V prípade, že rozmýšľate nad investíciou formou kúpy pozemku, máte jedinečnú možnosť. Pracujte pokojne v Bratislave alebo Dunajskej Strede, okolité mestá máte na blízko. Veľký Meder – 7 km Komárno – 27 km Dunajská Streda – 27 km Bratislava 76 km Využite jedinečnú príležitosť a dohodnite si obhliadku s nami, aby sme Vám mohli predstaviť pozemok na ktorom môže stáť dom Vašich snov. Tento pozemok nájdete v ponuke exkluzívne len u nás. ------------------- Eladásra kínálunk egy építesi telket Gellér községben, mindössze 7 km a fürdővárostól Nagymegyertől. A telek több mint 26 ár, és a település lakott részén található. Ez a nagyméretű telek várja a leendő új tulajdonosát, aki felépíti álmai otthonát, de a telek remek lehetőség lehet akár befektetési célokra is. Dolgozzon akár Pozsonyban, vagy Szerdahelyen, minden gyorsan megközelíthető. Nagymegyer - 7 km Komárno - 27 km Dunaszerdahely - 27 km Pozsony 76 km Használja ki ezt a remek lehetőséget, és egyeztessen velünk egy időpontot, hogy személyesen is megtudja nézni álmai otthonának a, vagy éppen befektetésének helyszínét. Ezt a kivételes ingatlant kizárólag a mi ingatlanirodánknál találhatja meg.