bazár, predaj, inzercia, predám

Rozkladací písací stôl Harper Black Wood

Kategória: Stoly

Dobrý deň na predaj nový nerozbalený rozkladací písací stôl.
Rozmery: 100 x 50x 72(výška) cm

- Zaberá menej úložného priestoru: po zložení uľahčuje prepravu a skladovanie, keď sa nepoužíva
- Široké použitie pri rôznych príležitostiach: vnútorné a vonkajšie použitie. Tento stôl môžete použiť ako študijný stôl, piknikový stôl, kempingový stôl, jedálenský stôl a podobne
- Moderné stručné: Stôl v jednoduchom štýle má jednoduchý a veľkorysý dizajn s vysoko kvalitnou pracovnou plochou v kombinácii s kovovým rámom. Iná farba je vhodná na akúkoľvek dekoráciu.
Rozkladací písací stôl Harper Black Wood
Podobné inzeráty
Rohový písací stôl s policami a úložnými skrinkami-biely
Nový, nevybalený. Modulárny písací stôl skladajúci sa z dvoch samostatných prvkov - celok vytvára rohový písací stôl, ktorý sa bude skvele hodiť do izby pre mládež, ale aj do kancelárie. Písací stôl je veľmi priestranný, poskytuje veľa úložného priestoru a pohodlie pri používaní. Farba: biela Povrchová úprava: mat Kus nábytku pre svojpomocnú montáž Môžete ho použiť ako rohový písací stôl alebo písací stôl a komodu usporiadané v jednej línii. Aj v odtieni dub sonoma - cena 106 Eur
Písací stôl s výklopnou doskou a nastaviteľnou výškou
RÝCHLE JEDNANIE MOŽNÁ DOHODA NA CENE Písací stôl s výklopnou doskou a nastaviteľnou výškou Masívny stôl s 2 zásuvkami je praktický vďaka svojej funkčnosti a hodí sa nielen do pracovne, ale najmä do detskej či študentskej izby Písací stôl rastie s Vašim dieťaťom vďaka funkcii nastaviteľnej výšky. Vrchná doska je vyklápacia a polohovo nastaviteľná. Vyrobené z kvalitného borovicového masívu! Písací stôl s výklopnou doskou a nastaviteľnou výškou Masívny stôl s 2 zásuvkami je praktický vďaka svojej funkčnosti a hodí sa nielen do pracovne, ale najmä do detskej či študentskej izby Písací stôl rastie s Vašim dieťaťom vďaka funkcii nastaviteľnej výšky Vrchná doska je vyklápacia a polohovo nastaviteľná Vyrobené z kvalitného borovicového masívu! Základné farebné prevedenie prírodná borovica Pôvodná cena 272€ OSOBNÝ ODBER TRENČÍN
Predáme staré stole
Predáme starý rozkladací jedálenský stôl z roku 1920, cenu má 120,- eur - rozmery má: 110x70x83 cm, rozkladací masívny rustikálny stôl s bielymi nohami z roku 1920, cenu má 120,- eur - rozmery má: 102x70x76 cm, starý rustikálny stôl z roku 1920, cenu má 100,- eur, 2x retro kuchynský stôl s dvomi zásuvkami s bielymi nohami, cenu majú osobitne 100,- eur - rozmery majú: 110x70x76 cm, stôl pre televízora, cenu má 40 eur, veľký rozkladací jedálenský stôl lakovaný retro, cenu má 120,- eur - rozmery v zloženom stave:120x80x75 cm a po vytiahnutí 170,5x80x75, okrúhly stôl retro, cenu má 60,- eur, malý biely stôl, cenu má 10,- eur. Osobný odber. Prepravu zabezpečuje kupujúci. Stoly možno kúpiť všetko spolu, alebo aj osobitne.
JAVORINA - DESK | Písací stôl DO120
Predám nepoužívaný písací stôl od značky JAVORINA DESK 120x60x74/84cm v 100% stave farba tmavý sivý(príplatková 10% k cene), DUB plnomasív, čelo zásuvky LAK ANP antracite cena stola v predajni 1044,- (vrátane príplatku farby) Tento stôl je miestom, kde sa inšpirácie akoby mávom premieňajú na realitu. Pôvabné línie a čistý dizajn umožnia vašej fantázii voľne lietať. Písací stôl DESK stôl je vyrobený z masívneho dubu. Charakteristika: stolová doska z masívneho dreva so zaoblenou zadnou hranou olejovaný povrch pre zvýšenú odolnosť vrchnej dosky praktická zásuvka dostupná vo viacerých materiálových prevedeniach (lak /masívne drevo)
Predám písací stôl Henry I. - smrekový masív.
Predám písací stôl Henry I., výrobca "GAZEL" Náklopný písací stôl z masívu, rozmer: 110x70x72 cm Písací stôl z masívu má tri zásuvky a náklopnú časť pracovnej dosky, to je ideálna voľba pre školáka do detskej izby. Stôl je vo veľmi zachovalom stave.
Okrúhly rozkladací jedálenský stôl Ruben - dub artisan
Okrúhly rozkladací jedálenský stôl Ruben - dub artisan / čierna Okrúhly rozkladací jedálenský stôl RUBEN je skvelým miestom pre malé rodinné stretnutia pri dobrom jedle. Okrúhla vrchná doska stola v prevedení dub artisan je dokonale doplnená štíhlymi nožičkami v prevedení čierna. Materiál použitý na jeho výrobu je dyhovaná MDF v kombinácii s masívnym bukovým drevom. Vďaka jeho rozkladacej funkcii môže za stolom pohodlne stolovať 4 až 5 osôb. Rozmery stola sú (ŠxHxV): 102-142x102x73 cm. Stôl j dodávaný v demonte a jeho maximálna nosnosť je 40 kg. Parametre Šírka 102/142 cm Hĺbka 102 cm Výška 73 cm Predám jedálenský stôl,bez stoličiek, bežne známky používania (nožičky) + pri skladaní zle navrtané dierky,vid fotky. Rozkladacia cast nebola používaná. Kupovaný za 181.10,-€, 15.10.'22 Cena dohodou.