bazár, predaj, inzercia, predám

Rozťahovacia pohovka

Kategória: Kreslá a gauče

Predám rozťahovaciu pohovku, ktorá sa dá roztiahnúť na postel na príležitostné spanie, málo používanú
Rozmery : dľžka - 140cm
šírka - 80cm
výška - 80cm

Rozťahovacia pohovka
Podobné inzeráty
Rozťahovacia pohovka, posteľ 225x85x95
Predám rozťahovaciu pohovku, sedačku, gaučovku prípadne má využitie aj ako posteľ. Pohovka je vo veľmi dobrom stave, je pohodlná, stabilná, pevná. Veľmi málo sa na nej sedelo a používala sa len občas keď prišla návšteva do obývačky aj preto je ešte stále v zachovalom stave. Čalúnenie je nepoškodené. Využitie nájde kdekoľvek ako v obývačke, izbe, spálni alebo ako pohodlná sedačka, pohovka aj v kuchyni. Je praktická a po roztiahnutí poslúži ako 2-lôžková posteľ. Odber osobne v Brezne. Cena: 85€. Rozmery: Zložená ako pohovka - 225 x 85 x 95 cm (šírka x hrúbka x výška). Sedačka je vo výške 30cm. Rozložená, roztiahnutá ako posteľ - 225 x 130 x 95 cm (šírka x hrúbka x výška). Ložná plocha po roztiahnutí je 195 x 120 cm (šírka x hrúbka). Leží sa vo výške 30cm rovnako ako aj pri sedení v jej zloženom stave.
Pohovka roztahovacia
Pohovka roztahovacia
Pohovka
Na predaj pohovka slabo ružovej farby. Dĺžka-184cm Šírka-100cm Výška-40cm Výška operadla-68cm Neni rozťahovacia.
Pohovka KARE s ležadlom naľavo svetlosivá z JYSK
Pohovka KARE s ležadlom naľavo svetlosivá vo výbornom stave. Používaná necelé dva roky kupované z JYSK v 2021. Kvalitná pohovka bez známok používania. Rozmery sú na 2. fotke. V prípade dodatočných otázok píšte správu. Len osobný odber.
Pohovka
Predam pohovku(eko koža). Pohovka je nepoužívaná, bola len vystavena na dekorativny účel. Pohovka je rozkladacia vhodna na občasné prespatie. Rozmery pohovky: 107x180. Osobny odber: okr. Dunajská Streda alebo Bratislava.Na poziadanie poslem dalsie fotky.
2 miestna pohovka/gauč
Predám 2 roky používanú pohovku Všetky info o pohovke na stránke predajcu: Pohovka je bez poškodení, na okrajoch sedacích matracov je jemne žmolkovaná, viď foto Len osobný odber v okolí NZ