bazár, predaj, inzercia, predám

Rozťahovacia pohovka, posteľ 225x85x95

Kategória: Kreslá a gauče

Predám rozťahovaciu pohovku, sedačku, gaučovku prípadne má využitie aj ako posteľ. Pohovka je vo veľmi dobrom stave, je pohodlná, stabilná, pevná. Veľmi málo sa na nej sedelo a používala sa len občas keď prišla návšteva do obývačky aj preto je ešte stále v zachovalom stave. Čalúnenie je nepoškodené. Využitie nájde kdekoľvek ako v obývačke, izbe, spálni alebo ako pohodlná sedačka, pohovka aj v kuchyni. Je praktická a po roztiahnutí poslúži ako 2-lôžková posteľ. Odber osobne v Brezne. Cena: 85€.

Rozmery:

Zložená ako pohovka - 225 x 85 x 95 cm (šírka x hrúbka x výška). Sedačka je vo výške 30cm.
Rozložená, roztiahnutá ako posteľ - 225 x 130 x 95 cm (šírka x hrúbka x výška).
Ložná plocha po roztiahnutí je 195 x 120 cm (šírka x hrúbka).
Leží sa vo výške 30cm rovnako ako aj pri sedení v jej zloženom stave.
Rozťahovacia pohovka, posteľ 225x85x95
Podobné inzeráty
Pohovka roztahovacia
Pohovka roztahovacia
pohovka Karup design
pohovka i postel i lehátko- borovicová konštrukcia a ľanový futón. pohodlná spratná a pekná. Používaná sporadicky pol roka, posúvame ju ďalej, lebo i my sa posúvame ;)
Pohovka
Na predaj pohovka slabo ružovej farby. Dĺžka-184cm Šírka-100cm Výška-40cm Výška operadla-68cm Neni rozťahovacia.
Pohovka KARE s ležadlom naľavo svetlosivá z JYSK
Pohovka KARE s ležadlom naľavo svetlosivá vo výbornom stave. Používaná necelé dva roky kupované z JYSK v 2021. Kvalitná pohovka bez známok používania. Rozmery sú na 2. fotke. V prípade dodatočných otázok píšte správu. Len osobný odber.
Pohovka
Predam pohovku(eko koža). Pohovka je nepoužívaná, bola len vystavena na dekorativny účel. Pohovka je rozkladacia vhodna na občasné prespatie. Rozmery pohovky: 107x180. Osobny odber: okr. Dunajská Streda alebo Bratislava.Na poziadanie poslem dalsie fotky.
2 miestna pohovka/gauč
Predám 2 roky používanú pohovku Všetky info o pohovke na stránke predajcu: Pohovka je bez poškodení, na okrajoch sedacích matracov je jemne žmolkovaná, viď foto Len osobný odber v okolí NZ