bazár, predaj, inzercia, predám

Ručne robený Betlehem, lampáše z masívu, hračky, dekorácie

Kategória: Výroba

Vyrábam z masívu alebo iných materiálov Betlehemy, dekoračné doplnky, hračky, vyrezané nápisy apod. podľa potreby a požiadavky alebo návrhu zákazníka. Aj na faktúru.

Lampáš: výška a vzor podľa objednávky. Na obrázku cca 70cm, 30cm. Cena podľa výšky 30€ - 100€. Led sviečka môže byť súčasťou.

Iné výrobky podľa vkusu a potreby. Na obrázkoch inšpirácie.

Tel.číslo poskytnem emailom.
Ručne robený Betlehem, lampáše z masívu, hračky, dekorácie
Podobné inzeráty
POSTEĽ Z MASÍVU - OPÁLENÁ
Ponúkame vám posteľ z poriadneho prvotriedneho masívu, vyrobenú z poriadnych smrekových hranolov. Posteľ je hobľovaná a do hladka brúsená, opálená otvoreným ohňom a lakovaná. Rozmer postele vonkajší: -220x160x40 + čelo postele(dxšxv) Rozmer postele vnútorný (matrac): -200x140 Možnosť vyrobiť v akýchkoľvek rozmeroch. Ponúkame dopravu po celom Slovensku s vynesením a montážou vo vašej spálni. Posteľ môžeme vyrobiť podľa Vašich predstáv, prípadne podľa fotky z internetu! Viac informácií na tel. čísle alebo nám pošlite správu. (Vyhľadávanie: masiv, rezivo, postel, postel z masivu, masivna postel, postel z dreva, drevena postel, drevo, paletový nábytok, nábytok z paliet, sedenie z paliet, paletové sedenie, paletová posteľ, posteľ z paliet, paleta, palety, paletový stolík, stolík z paliet, postel)
PORIADNA POSTEĽ Z MASÍVU
Ponúkame vám posteľ z poriadneho prvotriedneho masívu. Posteľ je vyrobená z poriadnych hranolov 200x100mm a forštov. Rozmer postele vonkajší: 220x200x40 (dxšxv) Rozmer postele vnútorný (matrac): 200x180 Ponúkame dopravu po celom Slovensku s vynesením a montážou vo vašej spálni. Možnosť vyrobiť posteľ podľa Vašich predstáv, prípadne podľa fotky z internetu! Viac informácií na tel. čísle alebo nám pošlite správu. (Vyhľadávanie: masiv, rezivo, postel, postel z masivu, masivna postel, postel z dreva, drevena postel, drevo)
Gril
Ponúkame Gril Mg MIX s možnosťou zloženia a rozloženia za pár minút. Povrchová úprava čiernou ohňovozdornou farbou. Rozmery: 277x445x540mm. Hmotnosť 12kg.Využitie na opekanie aj grilovanie, doma aj v prírode. Sme strojarská firma zaoberajúca sa zákazkovou výrobou. Nakreslíme, vypálime, pozvárame výrobok podľa požiadavky zákazníka.   Chcete mať originálny kúsok doma, na záhrade, na balkóne či chate? Potrebujete originálny darček, ktorý môže mať estetické ale aj praktické využitie? Radi Vám pomôžeme zrealizovať Vašu predstavu. Ponúkame rôzne motívy ohnísk, grilov v rôznych prevedeniach. Taktiež vyrábame aj iné produkty z ocele, nerezu, hliníka a cortenu pre domáce dekorácie, panely na ploty, brány, zábradlia, balkóny, schodiská, grily a stojany na drevo, krbové kachle, rôzne záhradné dekorácie, kvetináče. Všetko prispôsobené individuálnej požiadavke zákazníka.
Stojan na drevo
Dizajnový stojan na drevo Ponúkame stojan na drevo s možnosťou zloženia a rozloženia za pár minút. Povrchová úprava čierna farba (možnosť výberu farby). Rozmery: 550x1100x500mm. Hmotnosť 23kg.Využitie pri opekaní aj grilovaní, doma aj v prírode, na terase, na chate či pri krbe. Sme strojarská firma zaoberajúca sa zákazkovou výrobou. Nakreslíme, vypálime, pozvárame výrobok podľa požiadavky zákazníka. Chcete mať originálny kúsok doma, na záhrade, na balkóne či chate? Potrebujete originálny darček, ktorý môže mať estetické ale aj praktické využitie? Radi Vám pomôžeme zrealizovať Vašu predstavu. Ponúkame rôzne motívy ohnísk, grilov v rôznych prevedeniach. Taktiež vyrábame aj iné produkty z ocele, nerezu, hliníka a cortenu pre domáce dekorácie, panely na ploty, brány, zábradlia, balkóny, schodiská, grily a stojany na drevo, krbové kachle, rôzne záhradné dekorácie, kvetináče. Všetko prispôsobené individuálnej požiadavke zákazníka.
Stojan na drevo
Dizajnový stojan na drevo Ponúkame stojan na drevo s možnosťou zloženia a rozloženia za pár minút. Povrchová úprava čierna farba (možnosť výberu farby). Rozmery: 500x412x1100mm. Hmotnosť 41kg.Využitie pri opekaní aj grilovaní, doma aj v prírode, na terase, na chate či pri krbe. Sme strojarská firma zaoberajúca sa zákazkovou výrobou. Nakreslíme, vypálime, pozvárame výrobok podľa požiadavky zákazníka.   Chcete mať originálny kúsok doma, na záhrade, na balkóne či chate? Potrebujete originálny darček, ktorý môže mať estetické ale aj praktické využitie? Radi Vám pomôžeme zrealizovať Vašu predstavu. Ponúkame rôzne motívy ohnísk, grilov v rôznych prevedeniach. Taktiež vyrábame aj iné produkty z ocele, nerezu, hliníka a cortenu pre domáce dekorácie, panely na ploty, brány, zábradlia, balkóny, schodiská, grily a stojany na drevo, krbové kachle, rôzne záhradné dekorácie, kvetináče. Všetko prispôsobené individuálnej požiadavke zákazníka.
Gril X
ponúkame Gril X s možnosťou zloženia a rozloženia za pár minút. Povrchová úprava čiernou ohňovozdornou farbou. Rozmery: 500x468x350mm. Hmotnosť 25kg.Využitie na opekanie aj grilovanie, doma aj v prírode. Sme strojarská firma zaoberajúca sa zákazkovou výrobou. Nakreslíme, vypálime, pozvárame výrobok podľa požiadavky zákazníka.   Chcete mať originálny kúsok doma, na záhrade, na balkóne či chate? Potrebujete originálny darček, ktorý môže mať estetické ale aj praktické využitie? Radi Vám pomôžeme zrealizovať Vašu predstavu. Ponúkame rôzne motívy ohnísk, grilov v rôznych prevedeniach. Taktiež vyrábame aj iné produkty z ocele, nerezu, hliníka a cortenu pre domáce dekorácie, panely na ploty, brány, zábradlia, balkóny, schodiská, grily a stojany na drevo, krbové kachle, rôzne záhradné dekorácie, kvetináče. Všetko prispôsobené individuálnej požiadavke zákazníka.