bazár, predaj, inzercia, predám

Ruksak Nike

Kategória: Plecniaky a kufre

Predám ruksak s nápisom Nike. Bol používaný 1 rok - dobrý stav. Vhodný skôr pre dievča.

Ruksak má 4 oddelenia, od najväčšieho po najmenšie. Zmestia sa tu knihy, notebook, desiata,... - vhodný aj ako školská taška.

Moja cena 15€. Možný aj osobný odber v BA.
Viac info mail/SMS.
Ruksak Nike
Podobné inzeráty
Ruksak TRESPASS- 65L.
Predám nový, kevlarom presivany profi ruksak TRESPASS 65L.Ruksak je veľký, robustný, vhodný na vysokohorsku turistiku. Ruksak je výhra v sutazi. Dôvod predaja:ruksaky nenosím a len mi doma zavadzia, určite niekoho poteší. Na ruksaku je vyšité logo piva Coors Light, pozri obrázok. Cena je pevná, ďakujem.
Ruksak Nike
Crossbody ruksak Nike
Nike ruksak cierny
Novy zabaleny nike ruksak
NIKE ruksak
Predám Nike unisex ruksak v bordovej až hnedzj farbe (viď. foto). Je takmer nový, raz vzatý, nke sú viditeľné žiadne známky používania. Rozmery 45x30x17cm.
batoh / ruksak O'NEILL AC RUCKUS BACKPACK 15,6"
Predám batoh / ruksak značky O'NEILL (AC RUCKUS BACKPACK). Má priehradku na notebook na chrbte - neviem dohľadať maximálny rozmer, ktorý sa tam vojde, ale 15,6" notebook určite. Ďalej s bohatým vnútorným úložným priestorom, bočné vrecká, rukoväť vyrobená z neoprénu. Predná a bočná časť s elastickými popruhmi. Má aj bočný úchyt (skvelé na manipuláciu s batohom, prenášanie, apod.). Ruksak bol nosený príležitostne, už dlhšie je uložený v skrini. Je pevný z odolného materiálu (nylon) a zároveň lahučký. Je veľmi priestranný, má viacero priehradiek a zmestí sa doň fakt veľa vecí. Má drobné poškodenie pri ramenných popruhoch (viď posledná foto). materiál : 100% nylon hĺbka 20 cm šírka 32 cm výška 49 cm objem 30 l osobný odber BA - Petržalka / poštou, nie dobierka (+cena poštovného) POZRI AJ ĎALŠIE MOJE INZERÁTY
batoh / ruksak PORT DESIGNS Courchevel 15,6"
Predám batoh / ruksak značky PORT DESIGNS na notebook s maximálnou uhlopriečkou do 15,6". Je vybavený oddeleným vreckom na tablet, dvoma priestrannými prednými vreckami, dvoma bočnými vreckami na zips a sieťovanými bočnými vreckami. Maximálnu ochranu prístrojov zaručuje použitie kvalitných a odolných materiálov i vystužená spodná časť batohu. O komfortné nosenie sa potom stará čalúnenie v oblasti chrbta a ramenných popruhov, súčasťou balenia je aj praktická pláštenka s reflexnou páskou (je ukrytá v spodnej priehradke, pripevnená k batohu - nestratíte ju). Ruksak bol nosený asi 2 roky, už dlhšie je uložený v skrini. Má menšie poškodenia viditeľné na fotke (rozpletajúci sa koniec zipsu, párajúca sa priehradka na tablet). Nie je to nič, s čím by sa nedalo fungovať. Na fotkách je trochu špinavý od používania. Predpokladám, že sa to bude dať bez problémov oprať. Je to zohľadnené v cene. Inak je to naozaj praktický, odolný, pohodlný batoh z kvalitného materiálu. Snáď ešte poslúži. materiál : 600D Nylon / Ballistic nylon 1680D / 210D Nylon hĺbka 22 cm šírka 36 cm výška 50 cm osobný odber BA - Petržalka / poštou, nie dobierka (+cena poštovného) POZRI AJ ĎALŠIE MOJE INZERÁTY