bazár, predaj, inzercia, predám

Ruksak taška kabelka batoh

Kategória: Ostatné oblečenie

Úplne nový krásny ruksak, detský ruksak, batoh, plecniak. Dievčenská taška, batoh pre dievča.

Minnie mouse Disney, značka H&M. Krásny látkový, dve ramená, otváranie na zips.

Druhý ruksak s bábikou, batoh svieti, bliká.

Oba ležia nevyužité.

Každý 5 eur
Ruksak taška kabelka batoh
Podobné inzeráty
Kabelky a taska cez rameno so sovickami
Modra Kabelka a taska cez rameno so sovickami za 5€/ks zlata Damska mini kabelka nova 8€
Predám prebaľovaciu tašku/ batoh na kočík BabaBing
Predám prebaľovaciu tašku/ batoh na kočík značky BabaBing. Je veľmi priestranná, obsahuje samostatné vrecká pre prehľadné oddelenie vašich vecí. Súčasťou balenia sú dva samostatné klipy / pútka pre jej uchytenie k rukoväti takmer akéhokoľvek kočíka. Taška je málo používaná, bez poškodení Rozmery: šírka = 42 cm, výška = 34 cm, hĺbka = 15 cm
Ruksak skip hop zoo
Krásny batôžtek s motívom žirafy. Batoh má prednú oddelenú kapsu ideálnu na desiatu s extra vreckom na pastelky či iné drobnosti. Na strane je umiestnené priestranné sieťované vrecko vhodné na pitie.
Batoh pre detičky
Ružový Mickey Minnie batoh Nepoškodený max. Znaky od používania (posledná fotka) V prípade záujmu poprosím písať SMS na telefónne číslo
Taška cez plece
Predám tašku cez plece - Anna a Elza. Jedna priehradka, miery:v 23 x š 20 x hl 4cm, max dlžka 117cm. Ramienko nastaviteľné podľa potreby. Používana, v zachovalom stave. 2,00 Eurá. Predám tašku cez plece s motívom 2 tenisiek. Taška je z hrubšej látky, dá sa zúžiť, alebo rozšíriť zipsom, vo vnútri 1 úložný priestor + vrecko a z vonku ďalšie vrecko. Ramienko nastaviteľné. Šikovná, praktická taška pre slečnu. 4,00 Eur. Kuk na moje iné inzeráty.
Dievčenská kabelka ňuF ňuF Hand made
Dievčenská koženková kabelka ňuF ňuF na jedno rameno s výrazom zajačika, do ktorej sa malým slečinkám zmestí všetko čo potrebujú keď vyrazia na prechádzku, alebo mesta. Materiál koženka, farba ružová a jemno ružová, rozmer kabelky 12 x 9 x 3,5 cm.