bazár, predaj, inzercia, predám

Ruksaky Billabong

Kategória: Plecniaky a kufre

nenosené, s visackami, top stav.

10€/ks

Pre viac inzerátov kliknite na meno.

Posielam po platbe vopred. Na dobierku žiaľ neposielam z dôvodu neprevzatych zásielok. V prípade záujmu poprosím o zaslanie adresy a ja vám obratom zašlem číslo účtu.

Poprosím o zaslanie potvrdenia platby, veci držím rezervované max 24 hodín. Ďakujem za pochopenie.
Ruksaky Billabong
Podobné inzeráty
Ruksaky na čokoľvek
Predám dva ruksaky značka Vans, rozmer cca 30cmx45cm a jeden menší ruksak značka Bagmaster, rozmer 25 cm x 35 cm. Všetky sú v top stave. Pošlem aj jednotlivo. Cena je uvedená už aj s poštovným za 1 kus. Je možná aj dohoda. Posielam na dobierku.
Ruksaky / batohy / plecniaky
Predám tieto ruksaky: FILA - drobné známky používania: 13€ Orange - nový, nepoužitý: 17€ Reebok - stačí oprať, inak 100% stav: 20€ Crivit - nový, nepoužitý - má všitú aj suštiakovú ochranu proti daždu: 20€ Nike - nový, nepoužitý: 25€ Všetky spolu: len 80€ V prípade záujmu pošlem lepšie fotky, nakoľko kvôli blesku nevyzerajú najlepšie.
Ruksaky
Predam 2 ruksaky ako nove spolu za 10 eur a zdarma ďalších 13 starsich ruksakov a 3 kapsicky dam ako bonus.
PREDÁM RUKSAKY PRE DETI - NOVÉ
Predám ruksaky pre deti - nové, farby ako na fotke, mám viac kusov, vhodné na výlety, do školy, škôlky. Rozmery sú 27-37-11cm
PREDÁM RUKSAKY - NOVÉ
Predám nové ruksaky, vhodné na výlety, do školy, práce, na notebook-ten čierny na 4.foto,farby ako na fotke, mám viac kusov z každého. Rozmery sú 30-43-14cm svietiace v tme aj cierny. Kvetove rozmer 30-40-13cm
PREDÁM DETSKÉ RUKSAKY - NOVÉ
Predám detské ruksaky - nové, mám viac kusov, farby ako na fotke. Cena 4,50 eur. Rozmery 27-33-10,5cm