bazár, predaj, inzercia, predám

Rustikálne použitá kuchyneprotebe so spotrebičmi

Kategória: Kuchyne

Kuchyneprotebe použitá rustikálny vrátane spotrebičov.
Viac info pošlem e-mailom a whatsaap.
Rustikálne použitá kuchyneprotebe so spotrebičmi
Podobné inzeráty
Použitá rustikálny kuchyneprotebe so spotrebičmi
Kuchyneprotebe použitá rustikálny vrátane spotrebičov. Viac info pošlem e-mailom a whatsaap.
Kuchyneprotebe Použitá z Nemecka vydražená na ebay
Nerepasované ale funkčné spotrebiče z roku 2004. Použitá kuchyňa v peknom stave, neopršená zo zmetákom. Napríklad ešte niekomu poslúžia.
Kuchyneprotebe vydražená na ebay za euro LACNO
Predám používanú kvalitné kuchyňa v peknom stave. Odvoz vlastné alebo zaistíme.
Predám konštrukciu na digestor
Predám kovovo-drevenú konštrukciu na digestor (bez digestora). Vhodné na chalupu, alebo do rustikálne ladenej kuchyne.
Moderná kuchynská linka DOMINO
Moderná kuchynská linka DOMINO, teraz vo výhodnej cene so spotrebičmi. IHNEĎ K ODBERU !! Prevedenie: – kvalitný laminátový povrch tmavý dub scott, efekt kameňa Silvermine a Biela vysoký lesk. Vysoké skrinky majú úchyty osadené na hrane. Spodné a horné skrinky sú bez úchytov. Kuchyňa má kvalitné mechanizmy značky BLUM. Pracovná doska je z laminátu v hrúbke 2 cm, v tej istej farbe ako sú spodné skrinky. Raňajkove sedenie umožňuje komfortné využitie kuchyne. Cena zahrňuje : Spotrebiče Electrolux, rúra a chladnička, drez a batériu Franke, odpadkové koše. Táto kuchynská linka je vystavená na predajni STUDIO IT v Trnave. Pôvodná cena kuchyne s doskou a spotrebičmi 12.400,00 € s DPH Výpredajová cena kuchyne 5.950,00 s DPH Hore uvedená cena neobsahuje varnú dosku Franke s integrovaným odsávačom, tu je možné odkúpiť za zvýhodnenú cenu Pôvodná cena 1.999,00 € s DPH teraz extra zvýhodnená cena 999,00 € s DPH ( Zvýhodnená cena v. dosky s odsávačom je platná len pri zakúpení kuchynskej linky ) Trnava OSC STAVMAT Zavarská 5841/10D 917 01 Trnava trnava@ Ponuka platná na vystavený model, do jej vypredania.
Kuchynská linka so spotrebičmi
Predám zachovalú drevenú kuchynskú linku so spotrebičmi - plynová varná doska, chladnička, elektrická rúra, digestor, mikrovlnná rúra. Len osobný odber Košice.